Ana Menü

Bir ahlaksız hareket de Appiah'tan

Başlatan CHEm !, Eylül 15, 2007, 15:38:20

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHEm !

Türkiye Emre Belözoğlu'nun milli maçta yaptığı hareketi konuşurken dün de Fenerbahçe'nin Ganalı oyuncusu ortaya çıktı, yine gündeme damgasını vurdu.

Sezon başında Fenerbahçe'den ayrıldı ayrılacak şeklinde hakkında sürekli haberler çıkan; bir İngiliz, bir Alman takımlarına transfer olacak iddiaları ortaya atılan, sakatlığı nedeniyle uzun süre formasından ayrı kalan, olay adam Appiah yine gündeme damgasını vurdu. Ganalı oyuncu dün öğle saatlerinde gittiği bir alış veriş merkezinde yanındaki bayan arkadaşıyla görüntülenmek istemeyince medya mensuplarına çattı...

Nişantaşı'nda yakalandı

İlginç olay Nişantaşı'nda yaşandı. Buradaki bir alış veriş merkezine girişte gazetecileri fark eden ve yanındaki arkadaşını arka kapıdan hemen taksiyle gönderen Appiah çıkışta da kendisini görüntülemek isteyen medya mensuplarına el hareketi yaptı. Gazetecilere İngilizce hakaret eden Ganalı oyuncu daha sonra hızlı bir şekilde alış veriş merkezinden uzaklaştı. Macaristan maçında yaptığı hareket nedeniyle Emre büyük tepki toplamıştı.

'Artık beni kadroya alın hocam'

Sakatların hızla iyileşmesi memnuniyet yaratırken, Appiah artık kadroya girmek istediğini söyledi. Ganalı oyuncunun tüm dertlerinden kurtulduğu ve Zico'ya başvurup, "Beni artık maç kadrosuna almanızı istiyorum. Son 10-15 dakikalarda da forma giyersem iyi olur'' diyeceği öğrenildi. Ancak Zico, Appiah, Deniz, Serdar ve Tümer'i Rize maçı kadrosuna almadı. Diğer yandan Volkan Demirel, Rize karşısında kaleyi koruyacak. Serdar'ın da durumunun çok iyi olduğu kaydedildi. Şu anda durumu belirsiz olan tek futbolcu Deniz Barış. Kasığındaki sorun nedeniyle İsviçre'ye giden gurbetçi oyuncunun durumu, buradaki kontrolden sonra ortaya çıkacak

(Haber: Fanatik) (Fotoğraf: Posta)

http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=268552
resim burda.
Allah kitap Beşiktaş

Simurg

terbiyesiz iyice futbolcular çoşmaya başladı

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

noumAyberk

Bence hepsi haklı
Yeter ulan bırakın adamların peşini
Aynısını Beşiktaşlı bi oyuncu yapsa dahada çok sevinirdim
Eskiden Pascal yapardı böle güzellikleri
Yok Pascal o barda yakalandı yok Pascal yine gece alemlerinde
Sizene lan istediği yere gider fazla aşmamak sürece

Non Mollare Mai

Appiah'ı alnından öpüyorum.
Bu kolpa basın herşeyi hak ediyor.
edit

keskinli

basinin kolpa olmasi kimseye ahlak disi hareket etmeye hak vermez
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Non Mollare Mai

Kendimi appiah yerine koydum.
Alışveriştesin ailenle zaten heryerde kameralarla takip ediliyorsun ama özel anlarından birindede seni rahatsız ediyorlarsa canını sıkıyolarsa ben olsam bende yapardım.
Appiah gayet doğal tepki vermiş.
Gazeteciliğide abarttılar artık.
edit

carsi52

Bunu BeşiktaşLı bir futboLcu yapsaydı emin oLun yıLın haberi oLurdu.
Appiah en doğru oLanı yapmış heLaL oLsun her ne kadar FenerLide oLsa.
Bölünür senin için uykular!

[KralKartal]

bunu nouma yapsa turkiye yerinden oynardi araya komutanlar ,
cumhurbaskanlari herkes girerdi
hayret birsey ...

ama fenerli oyuncu yaparsa konu 1 gunde kapaniyor
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carlito1903

Delirdik

Konuyu onLar 1 günde kapattıkLarını zannediyorLar.
4aydır senin kafanda kapatamamışLar. Birçok kişide konusu açıLdığında bu hareketi söyLüyordur zaten
Basının kendini kandırmaLarı işte..
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!