Ana Menü

Hangi renkte doğdun

Başlatan Simurg, Eylül 15, 2007, 13:18:40

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

24 EKIM - 11 KASIM BEYAZ

BEYAZ

Tutkulu ve hirslidir. Bu yüzden çabuk kiskanir ve her seye kolay tepki veremez. Asil bir ruhu vardir, takdir etmeyi de bilir. Bazen kendini diger insanlardan farkli ve üstün görür.

Sonuncusu yaLan ;D
Bölünür senin için uykular!

Banucan

FEDA

Elerosse

Yarisma ruhuna sahip ve sportiftir. Kaybetmeyi asla sevmez ve çogunlukla neselidir. Güvenilir ve disa dönüktür. Aski dikkatlice seçer, ancak çabuk asik olmaz. Dogrusunu bulmak için uzun süre beklemeyi tercih eder.

Tıpkısının aynısı ben. :D
Forever \m/ Metallica \m/ || Sinanı'da AL GİT

BeşiktAŞK

KeMaL1903

turkuaz cıktı ve tam bana göre
KeMaL AyDıN

ilhan mansız_melis

KREM

Yarisma ruhuna sahip ve sportiftir. Kaybetmeyi asla sevmez ve çogunlukla neselidir. Güvenilir ve disa dönüktür. Aski dikkatlice seçer, ancak çabuk asik olmaz. Dogrusunu bulmak için uzun süre beklemeyi tercih eder.

işte ben :D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ZeMaHŞeR

TURUNCU

Sorumlulugu ve uyumlu iliskiler kurmayi sever. Bir seye ulasmak için çok çalisir, rekabetçidir. Arkadaslik konusunda kimseye güvenmez, ancak dogru insani bulunca ona sonsuza kadar güvenebilir

aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

hepsiyAh

LACIVERT

Dikkat çekici, zevkli, yasamayi seven ve hayata bagli bir tiptir. Genellikle yaptigi ise konsantre olmakta güçlük çeker. Askta duygusal, hassas ve tutkulu olabilir. Birisine kizdigi zaman çok zor affeder. :ok

Cem Goren

4 HAZIRAN - 13 HAZIRAN GRI

Çekici, hayat dolu, dost canlisidir. Hayal gücü fazlasiyla yüksektir. Duygularini asla gizlemez, bazen bencil olur. Baskalarinin gününü aydinlatir, dogru sözü dogru yerde söyler.
uyan yerleride var uymayan yerleride

altın kapılarımız kan oldu tayfun

gözzde_bjk

MOR

Gizemli, çekici, anlayisli, insanlari etkilemeyi seven, asla bencil olmayan bir yapisi vardir. Arkadaslari arasinda oldukça popülerdir. Gününün nasil geçecegi belli olmaz, çünkü psikolojik durumu çok çabuk degisir.

aynı ben :)
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

NoPasaran

SARI

Abartisiz, müsfik, cömert ve tatli bir tiptir. Insanlara güvenir, iliskilerde önder olma ruhuna sahiptir. Asla altta olmayi sevmez. Baskalari için karar vermeye bayilir. Romantik bir ask arar.

Evet bu ben.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Kralkartal21

YESIL

Her ortama ayak uydurur, kolaylikla yeni insanlarla tanisir. Zarif, lüksü seven, kendine güvenen, sagligina düskün, kararli, sabirsiz ve baskalarini yönlendiren bir tiptir. Hayatinin tek ve gerçek askini bekler.

Çok çok uyuyor.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Guti ORÇ.

burda lacivert yazıo ama ben doğduğumda ten rengi olduğuma eminim(Çok kötü oldu ya :d belki bu espri yüzünden ban yerim :D )

eyup1903

KREM

Yarisma ruhuna sahip ve sportiftir. Kaybetmeyi asla sevmez ve çogunlukla neselidir. Güvenilir ve disa dönüktür. Aski dikkatlice seçer, ancak çabuk asik olmaz. Dogrusunu bulmak için uzun süre beklemeyi tercih eder

olabilir yaaaa

ferdikoclu

BEYAZ

Tutkulu ve hirslidir. Bu yüzden çabuk kiskanir ve her seye kolay tepki veremez. Asil bir ruhu vardir, takdir etmeyi de bilir. Bazen kendini diger insanlardan farkli ve üstün görür.

Başka birşey demesine gerek yok.. Hayatımın özeti:)
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..