Ana Menü

Türkiye-Macaristan[Euro 2008]

Başlatan die-4-u, Eylül 11, 2007, 04:37:47

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

3-0 aLdık ne mutLu bize.Bu grupta 2.oLıcaz herhalde.
Bölünür senin için uykular!

Non Mollare Mai

Alıntı yapılan: erdibatmaz - Eylül 12, 2007, 22:36:56
Alıntı yapılan: Smyrnian Jose - Eylül 11, 2007, 11:10:32
Norveç ve yunanistan maçından bir beraberlik çıkabilir.

tuttu kardeş tebrikler ;)

Sağolasın.
Grup yeniden başladı artık.
Avantaj Bizde ve yunanlılarda.
Moldova yunanistan ve bosna hersek maçlarından 9 puan çıkarmak gerekli kesinlikle.
Norveç maçı tehlikeli.
edit

freedom forever

Alıntı yapılan: Smyrnian Jose - Eylül 12, 2007, 22:45:46
Alıntı yapılan: erdibatmaz - Eylül 12, 2007, 22:36:56
Alıntı yapılan: Smyrnian Jose - Eylül 11, 2007, 11:10:32
Norveç ve yunanistan maçından bir beraberlik çıkabilir.

tuttu kardeş tebrikler ;)

Sağolasın.
Grup yeniden başladı artık.
Avantaj Bizde ve yunanlılarda.
Moldova yunanistan ve bosna hersek maçlarından 9 puan çıkarmak gerekli kesinlikle.
Norveç maçı tehlikeli.

Katılıyorum
Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

keskinli

kötü futbol
cok iyi bi hakemle kazandik maci
penalti yerine rakip oyuncuyu atmasi macin kirilma noktasiydi
sagol hakem efendi,bir kerede bize kiyak yaptiniz :D
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

melankolizm

90+ lar ve bosna hersek moldovaya kendi evinde 1-0 yeniliyor

Adriano

Şansımızla aldığımız bir galibiyet, kimse skora yanılmasın..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

akbaba71

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

carsi52

Norveç iLe Yunanistanı yenersek bu iş biter.
Bölünür senin için uykular!

keskinli

Alıntı yapılan: carsi52 - Eylül 12, 2007, 23:01:08
Norveç iLe Yunanistanı yenersek bu iş biter.
insaallah yeneriz ama oynadigimiz oyun korkutuyor beni
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Delirdik

çok acayip bir maçtı yahu
iLk defa hakem bize çaLıştı /sanki :)
inönüde 3goLLe 3puana uzanmak güzeL.

serdar girdiğinde bağıranLarı da tek tek kutLarım (: muhteşemdi
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

erdinc1926

ya bu kadar kötü bişey olamaz.beşiktaşlı çok az vardı yeni açıkta yanımızda fenerliler vardı rezillik oldu bir sürü.ama 3 tane attık o iyi geldi
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

Adriano

Sorun biraz Terim'de ! Hamit gibi adamı orta alanda ön libero gibi oynatmaya çalış sonra sağ bek oynat.. Servet gibi canlı bombayı 90 dakika tüm hatalarına rağmen katlan.. Emre Aşık'lar, Ayhan'lar yakışmıyor bu takıma..
Beşiktaş'lıyız diye kendi oyuncularımız görmek istiyoruz diye düşünmeyelim ama Serdar Kurtuluş sağ bekte oynasa, önünde Hamit oynasa bu sağ kanat takır takır işlerdi.. Sonra ilerleyen zamanlarda Mehmet Topuz ve Serdar Özkan kullanılabilir.. Bir Beşiktaş'lı olarak yine bir Beşiktaş'lıdan pek memnun değilim o isim İbrahim Üzülmez.. Malta maçında yanlışlıkla yaptığı asist hariç 2 maçta yaptığı ortalardan pek isabet bulduğu söylenemez.. Deli İbrahim birçoğumuzu birçok pozisyonda lakabı gibi delirtti ! Gökdeniz, Nihat gibi isimler tam bir hayal kırıklığı oldu.. Tuncay ve Gökhan Ünal gol gelene kadar birşeyler yapmak istiyorlar ama beceremiyorlar gol sonrası performansları artmaya başlıyor.. Servet-Emre ikilisi tam bir saçmalık, rakibimiz bir Norveç veya bir Yunanistan olsaydı yarın tüm gazeteler Servet ve Emre'yi yerden yere vuruyor olacaktı.. Emre B. normalin üstünde performans sergiledi bence.. Fatih Hoca Malta maçı gibi bu maçta puan kaybetseydik ne açıklama yapacaktı bilmiyorum artık.. Gazetecilerin sormak isteyipte soramadığı bir çok sorular var ancak Soramıyorlar ! Basın toplantılarında çok çelişkili, tezatlık dolu birçok ifadeler kullanıyor.. Taktik anlayışını çok iyi bilirdim oyuna klübüden girecek oyuncuları iyi seçer bilirdim..  Malta maçlarında gol gerekirken Deniz Barış oyuna girer yok gol ararız Forvet çıkarır dediğim gibi ilerisi için endişelenmeye başlıyorum şimdiden.. Son olarak milli takımın sol kanadını biraz zayıf olarak görüyorum, Tuncay çok çabalıyor çok çalışıyor ama topla çok oynuyor ayağından daha çabuk top çıkarması gerekli.. Kaptanımız içinse ORTA ORTA güzel ORTA istiyorum..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

erdinc1926

Elerosse

Kapalı bütün maç çekirdek çıtladı.Yeni açıkta antipatinin orda fenerliler falan Bjk'li sayısı çok azdı.
Forever \m/ Metallica \m/ || Sinanı'da AL GİT

BeşiktAŞK

erdinc1926

bende antipatinin ordadım yamızıda sefalar yüceller fln var kötü oldu