Ana Menü

beden eğitimi dersinden önce sınıfta soyunan erkekler...

Başlatan Simurg, Eylül 06, 2007, 18:13:16

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Simurg

beden dersinden önceki teneffüste oynayacakları 5 dakikalık futbol maçı için büyük bir heyecanla eşofmanlarını giyen sınıfın erkek grubudur. büyük ihtimalle derste beden eğitimi hocası voleybol oynatıp manşet çalıştıracağı için kısa sürede hazırlanıp teneffüsün tadını çıkarmak istemektedirler.

çoğu okulda erkekler için ayrı soyunma odası olmadığı için, beden dersi öncesi ve sonrası kızlar soyunma odasında, erkekler ise sınıfta değiştirirler üzerlerini. dersin son dakikalarında daha zil çalmadan erkekler kravatlarını gevşetmişler, gömleklerinin düğmelerini çözmüşler, spor ayakkabılarını giymişlerdir. sınıfta kesif bir koku yayılmaya başlamıştır bile. hoca görmesin diye kamuflaj için sıkı sıkıya ceketlerine bürünürler. ama hoca bilmez ki ceketin altı boş.

zil çalmasıyla birlikte kızlar kaçarcasına koşarak sınıftan çıkarlar. çünkü çoğu erkek pantolonunu çıkarmaya başlamıştır. beden torbasını toplamakta geciken kızlar gözlerini kapatarak el yordamıyla çıkışı bulurlar. beden dersi olduğunu unutup arkadaşlarının yanına gelen başka sınıflardan kızlar ise içeri girer girmez çığlık çığlığa kaçarlar. perdeler örtülür, kapı kapatılır ve şov başlar.

herkes sıranın üzerine çıkarak tuttuğu takımın marşları eşliğinde danslar ederek eşofmanlarını giymeye başlar. bazısı birbirinin okul pantolonun içine giydiği şeylerle dalga geçer:

-ahaha arkadaşlar mustafaya bakın içine kilotlu çorap gibi tayt giymiş.
+dalga geçmeyin abi ya üşüyorum diye annem giydirdi.

koşturarak bedene çıkılır, oynanacak top bulunamadığı için voleybol topuyla kısa bir maç yapılır. beden hocası yakalar ve temiz bir fırça atar. beden dersi bitip tekrar giyinildikten sonra sınıftaki ilk tepkiler ise:

kızlar: of sınıf çok pis kokuyor, cam açın deodorant sıkın bişey yapın!
erkekler: kravat bağlamayı bilen var mı?

;) :D ;D

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

erdibatmaz

bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

the_besiktas_fan

Smile To My Agony..

Alves

güzel tespit çok doğru bide hocalar beden değil bu dersin adı beden eğitimi derlerdi:D
Sen taraftar olarak elini taşın altına koymuyorsan,futbolcudan da tekmeye kafa uzatmasını bekleyemezsin...

Simurg

BEŞİKTAŞK

Simurg

o ayak kokma bölümü gerçekten çok iğrenç oluyordu
hocalar kızıyordu dersi dışarda işliyorduk bazen :D

BEŞİKTAŞK

Çarşı10-ur

www.carsi10ur.picz[edit]om
http://www5.yonja.com/ruhumuzburda

Simurg

eski günler çok güzeldi :)
hele ilkokul katıksız süper :D

BEŞİKTAŞK

özLemTA

neyse ki bizim okuLda hem bayanLaR hem de eRkekLeR için soyunma odası vaRdı..
biR de anıL başta oLmak üzeRe hepsi deodoRant ve ya paRfüm taşıRdı yanında..
anıL'ın paRfümü jagLeRdi ;D ;D
git ona git benden seLam söyLe..
aRamasın aRtık hiç beni öyLe,
git ona git benden seLam söyLe,
son pişmanLık fayda etmez git ona söyLeee !!! ;)

Banucan

valla bencede çok güzel teşhis :D
ama hocalar dışarda ders işletmezsi bize yani o kokudan ölme tehlikesi yaşardık :D
bide ben çok güzel kravat bağladığım için önümde kuyruk olurdu :D
ama yinede çok güzel günlerdi şimdi özlüyorum :)
FEDA

SATUKBLADE

lise de hiç bir beden eğitimi dersine girmedim zaten beden eğitimi olduğunda o günü okuda hiç olmuyordum ;) bilemeyeceğim

CHEm !

hepsi gerçek ;D
ders bitmeden gömleği çıkarmaya başlıyoduk kızlarda bi kaçışma ;D
Allah kitap Beşiktaş

erdibatmaz

bizde iki tane salak kız vardı çıkmıyolardı siz giyinin biz bakmıyoruz ödevimizi yapıyoruz diyolardı.

mallar ya
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

Delirdik

kapaLı spor saLonumuz
bay bayan soyunma odaLarımız
herşeyimiz vardı bizim  :sigara

forza ziya ünsaL ;D
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!