Ana Menü

Serie A 07-08 | Şampiyon Inter

Başlatan kara kalem, Temmuz 30, 2007, 12:21:40

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kara kalem

Dansözden ziyade bizim okuduğumuzu anlayamama gibi bi' sorunumuz var (:

Şöyle ki;

''Siz 1927'de birlestiyseniz banane lan !'ı'' Senin ''he bi' de sakın 1927 deme !'' ne karşılık olarak Siz 1927'de birlestiyenis banane, ben tarihini yazarım anlamında yazdım.

ve evet, tekrar söylüyorum 1898'de bugün ki Roma yoktu ! Senin dediğin Roma Tarihi bugün ki Roma'nın 1927'de kurulduğunu söylüyor !

Murat, alkışla tempo tutalım mı yoksa böyle iyi misin ? 
kalem sana akan, kara senin sevdan.

CooLDumaN

Seria artık normal bir lig olmaktan cıktı.

Şike ve mafya ligi oldu.

O yüzden sonuçlar gerçekçi olmayacaktır.
Dizlerini çökerek yaşayacağına..

ayaklarının üstünde öl!

2 dia 2 muerto

Tam isim: Associazione Sportiva Roma SpA
Takma isim(ler): Giallorossi (sarı-kırmızı),
Magica (Büyü)
I Lupi (Kurtlar)
Renkler: Sarı, Kırmızı
Kuruluş: 1927
Stad:  Roma Olimpiyat Stadı
Kapasite: 82,307
Başkan : Franco Sensi

.FŞ

Chalmeria

Alıntı yapılan: kara kalem - Ağustos 09, 2007, 15:57:31
Dansözden ziyade bizim okuduğumuzu anlayamama gibi bi' sorunumuz var (:

Şöyle ki;

''Siz 1927'de birlestiyseniz banane lan !'ı'' Senin ''he bi' de sakın 1927 deme !'' ne karşılık olarak Siz 1927'de birlestiyenis banane, ben tarihini yazarım anlamında yazdım.

ve evet, tekrar söylüyorum 1898'de bugün ki Roma yoktu ! Senin dediğin Roma Tarihi bugün ki Roma'nın 1927'de kurulduğunu söylüyor !

Murat, alkışla tempo tutalım mı yoksa böyle iyi misin ? 

Sen benim demek istediğimi gayet iyi anladın tempoya gerek kalmadı:)

Birincisi roma kuruluduğunda takımın rengi bordoydu, dier üç takımla birleştikten sonra sarı kırmızı oldu.

İkinicisi Eger tarihi okumak istersen kulbün offical sitesine girersin ordan italyanca blen birine cevirttire bilirsin. yada kasma ben sana yollıcam msn den:) senin için italyanca bilen birisinide bulucam hatta yanında okutturucam:)

kara kalem

Sen benim demek istediğimi anlayamadın, ondan dolayı seni dediğini anlamış olmamın da bi' önemi kalmadı.

1927'den de öncesi var tabii ki ama 1927'den sonra 4 klübün birleşmesi sonucu olmuşsa bugün ki Roma 1927'den beri var demektir. Ufak çaplı yeni bi' yapılanma olsa, ya da bi' klübü bünyesine katsa kabulümdür de. El insaf, 4 klüp.

Bugün ki Roma 1927'de kurulmuştur !
kalem sana akan, kara senin sevdan.

1903bjk

şikeyle birlikte juve götürür :ahaha :ahaha
FORZA BEŞİKTAŞ

ugur24

26 ağustos tarihinde başlayacak olan italya ligi bundan böyle kanal 24 televizyonu tarafından yayınlanacak.. ;)

Anarchy*

ist.hatirasi/3-4

juventus 2.ligin acısını bu sene acaip cıkaracaklar.juventussuz bir lligde şampiyonluk şampiyonluk olmaz.şimdi alsınlar bakalım
YÖNETİM İSTİFA !!!

akbaba71

Juventus o kadar çok özlemiş ki! 5-1
İtalya Serie A heyecan başladı. Geçtiğimiz sezon şike skandalı kapsamında Serie B'ye düşürülen ve bir sezon aradan sonra lige geri dönen Juventus ligin ilk haftasında Livorno ile karşı karşıya geldi. Trezeguet hat-trick yaptı, I[kufur otomatik editlenmistir]uinta iki gol birden attı ve Juventus Livorno'yu 5-0 mağlup ederek lige hızlı girdi.

Torino ekibine galibiyeti getiren goller  dakikada 28 - 86 - 90 Trezeguet ve 71 (penaltı) - 85. dakikalarda I[kufur otomatik editlenmistir]uinta kaydetti. Livorno'nun tek sayısı ise oyunun uzatma dakikalardan Loviso'dan geldi.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

@LAYINA GİDER

2 dia 2 muerto

Genoa 0-3 Milan
Palermo 0-2 Roma
İnter 1-1 Udinese
Lazio 2-2 Torino
Juventus 5-1 Livorno

.FŞ

ugur24

milan'ın açık ara şampiyon olacağı belli zaten..beleşçi inter ise bu sene bence en iyi dördüncü bitirir ligi.. ;)

eRe

ınter dedım ama umut yok gıbı
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi