Ana Menü

ŞAMPİYON KADRO (İddia ediyorum bu sezonun en flaş tezahüratı olacak)

Başlatan koncell, Temmuz 27, 2007, 17:41:18

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

koncell

Öncelikle melodisini söyleyeyim, Hector'un Rumba adlı parşası. Bu parçaya aynen şu sözleri oturttuk mu ortaya süper bi tezahürat çıkıyor:

Haydi Kartal'ım haydi,
At golü, coştur bizi,
Siyahın pas, gol beyaz,
At golleri, tarih yaz,
Haydi tarih yaz.

Rüştü, Toraman, Deli İbo,
Cisse, Tello, Ricardinho,
Nobre, Bobo, Delgado,
İşte şampiyon kadro,
Şampiyon kadro!!

Sonunda ve kıtalar arasında o o o sözleri olacak tabi! Beşiktaş'ım bu tezahüratla coşar yaaa! ALEN Kardeş gör bu tezahüratı. İnönü'de hep bir ağızdan bu tezahüratı söyleyelim.

Eğer Hektor'un Rumba adlı şarkısını dinlemek istiyorsanız link: http://rapidshare.com/files/30945189/rumba.mp3

koncell

Aslında bu tezahüratın nasıl oluştuğunu da sizlerle paylaşayım. Ben Tokat'lıyım, Tokat'ta oturuyorum. Doğal olarak Beşiktaş'ımızın öyle her maçına gidemiyoruz. Geçen sezon Sivasspor'u Sivas'ta 1-0 yendiğimiz maç için 5 arkadadaş Tokat'tan bi araba kiraladık, maça gidiyoruz. Hatırlarsınız o gün de Sivas'ta felaket yağmur var. Yolda giderken arkadaşın biri bi cd taktı, bu şarkı çalıyor. Tabi biz de Beşiktaş'ımızın maçına gidiyoruz ya, çoşku had safhada, başladık bu müziğe Beşiktaş'la ilgili sözler uydurmaya, derken bu tezahüratın ilk kıtası yani (haydi kartalım haydi diye başlayan) oluştu. O gün bugündür arkadaşlarla ne zaman buluşsak bu şarkıyı açar bu tezahüratı büyük bir coşkuyla söyleriz. :)

carsi52

Bölünür senin için uykular!

koncell

Sadece ilk kıta olsa da olur. O zaman tezahüratın adı ''ŞAMPİYON KADRO'' olmaz, ''TARİH YAZ'' olur :)

Anarchy*

Çarşı

kydonia

kofani

Rengi Kaçtı Yaşamın...

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

bjkozgur

ÇARŞI ULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNN

Dem@

Adriano

İlk kıta gayet güzel olmuş ancak 2.kıta biraz basit olmuş..
Eline sağlık kardeş.
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..