Ana Menü

Optik Başkan Anısına

Başlatan Non Mollare Mai, Temmuz 25, 2007, 16:58:01

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dem@

SeNiNlE AğLaDıK  SeNlE GüLdÜk bİz sEvAmIn UğRuNa cAnLaR VeRdİk bİz sİyAhIn ZiNdAn oLsUn bEYaZ AyDıNlIk HeRkEsE nAsİp oLmAz bEşİkTaŞlIlIk

OpTiK BaŞkAn sEnİ UnUtMAyACaĞıZ

kara kalem

Olmadı Başkan, senden öğrenecek daha nelerimiz vardı, olmadı !

Allah geride kalanlarına sabırlar ve uzun ömürler nasip eyler inşaallah !

Ruhu Şad, Mekanı Cennet Ola !
kalem sana akan, kara senin sevdan.

ist.hatirasi/3-4

YÖNETİM İSTİFA !!!

Dem@

mussty

CHEm !

Allah kitap Beşiktaş

victory_ali

tribün tarihinin en delikanlı siması ÇARŞININ kurucsu  son holigan mehmet abiyi kaybettik.hepimizin başı sağ olsun.
ah be optik abi vakitsiz  gidilirmiydi.optik gelecek dertler bitecek dememişmiydik..ooffffffff

Kartalizmatik

{a,b,c,ç,d,e,f,g,ğ,h,ı,i,j,k,l,m,n,o,ö,p,r,s,ş,t,u,ü,v,y,z}

TÜRKÇE KONUŞ!

Çirkin kadın yoktur,boş tribün vardır!

kadir1903

emir1903

Başımız Sağolsun Böyle Ölüm Varmıdı Be abi :(

vatanbjk

mengen cezaevi mahkum arkadaşın olarak sana hakkımı helal etmiyorum. baş gardiyan necati abide öyle... bu yanlişi yapmayacaktın be kardeşim. hani söz vermiştin? ne oldu neden bizleri yalnız bırakıp gittin bu alemden? hani guzel gunler bizi bekliyordu? ama yemin olsun sana o malı verenler cezasını çekecektir...

victory_ali

of başkan offf neden buraktın bizi neden başkanım.hani eskisi gibi  olcaktık tribünün eski havası senle tekrar yaşanacaktı ah be mehmet abim  içimizi yaktın...
SEN BABADAN KALMA Bİ MİRAS DEĞİL DOĞACAK OLAN COCUĞUMA  BORCUMSUN...

CHEm !

Optik başkanın cenaze namazı yarın ikindi namazında fatih camisinde olacaktır...
Allah kitap Beşiktaş

Lord Of The Mumy

geç geldin erken gittin bşkan bu bize yapmıyacaktın  sana o zıkkımı verenlerin allah belasını versin tekrar ikna edenlerin akşam saat 8 de herkez semmte olsun
BuRs@ MeRkEzDe OtUrMuŞ MiLlEtE TeRs B@kMıŞ Y@k@sIz GöMlEğE Kr@v@t T@KmIş EsR@Rı BiLe TeRsTeN Y@K@n BiR @şIk GöRüRsEn BiK Ki Q BeNiM

Bizim Özümüz Türklük Bizden OLmayan İnsanları Seveceğinize Onların Önününe Geçireceğine Türklüğünden Bir Şüpe Et İlk Önce Kendini Yarğıla Vatanına Sahip