Ana Menü

Optik Başkan Anısına

Başlatan Non Mollare Mai, Temmuz 25, 2007, 16:58:01

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bjkclub

arkadaslar bilmiyorum ne kadar mantıklı bulursunuz ama bence optik başkanımız icin resmi sitede başsaglıgı yayımlanmalı ve onu unutturmamak icin bir resmi falan koyulmalı biryere..her ne kadar biz resmi olarak kulüple icinde olmasak da biz beşiktasız sonucta optik baskanımız da bunu hakediyor bence..bu tip insanlar unutulmamalıdır..bunu söylüyorum cünkü resmi site büyük ihtimalle bu konuyu gündeme almayacak..alırsa cok memnun oluruz ama alınmazsa da gerekeni yapalım..böyle büyük iyi bi abimiz hayata veda etmişken ben yarın resmi siteyi actıgım da hiçbirşey olmamıs gibi futbolcu haberleri görmek istemiyorum !! hepimizin bası tekrar sagolsun

ÇarşıOrdu

Hepimizin başı sağ olsun

Mekanın cennet olsun abi

Kapalı seni unutmayacak...Ruhun hep orada olacak...
Alem Biter,
Ortam Biter,
Hayat Biter,
CARSI BITMEZ

allen ıverson

maverick

yeni öğrendim, acı büyük..
tüm arkadaşların başı sağolsun.. :(
efsaneler ölmez...
SİYAH BEYAZ.. ÖLÜM YAŞAM

Onurluyum Gururluyum. TÜRK'üm.
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene

eRe

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

hepsiyAh

ACIMIZ BÜYÜK:(

biz cıkmanı arAmıza dönmeni sabırsızlıkla beklerken seni topraga vermek miydi herşey..
beraber yürüyeceğimiz bu yolda bizi yalnız bıraktın.. Çok bekledik ümit ettik ve geldin.. Herşey bitti artık güleceğiz dedik ama şimdi ebediyen gittin.. OPTİK BASKAN dedik sana .. Siyahı beyazı senle bütünleştirdik biz, sendeki BEŞİKTAŞ aşkıydı bizi böylesine inanclı yapan.. Biz seninle güzel günler hayal ederken sen gözlerimizi yaşlı bıraktın.. Bu kadar sabretmenin bedeli miydi seni topraga vermek.. Bu sefer olmadı be OPTİK abi .. Bu gidiş digerlerine benzemedi.. Artık sesini duyamıcaz,bizi ümitlendiren bakıslarını,inancımızı güçlendiren o aşkını göremicez.. Çok erken bıraktın bizi.. Adil deil bu ayrılık.. OPTİK baskan dedik,abi dedik.. Sen inancımız sen ümidimizdin sen bizi siyah beyaza baglayandın.. Öldügüne inanmak cok zor .. Sen gitmedin OPTİK BASKAN.. Sen ölmedin.. Biliyoruz her zaman bizimlesin..

Günahın ne kadarsa biz cekelim yeter ki mekanın CENNET olsun!!!
   :'(

sero

arkadaşlar forza nedeni kalp krizi olarak açıkladı uyustuurucu olayı yokmus sanırım hem ne farkeder başkanımız bizimle olmadıktan sonra :(

allen ıverson

Arkadaşlar farklı bişeyler olsa bile bu konuda hassas olmak gerekir vefat etmiş insan arkasından onu inciticek şeylerden kaçınılmalı,herşey kader.....

yigit_izmitli

ne büyük bir insandır ki tüm tribünler tebliğ yolluyor

alleh herkesten razı olsun , bu zor günde tüm beşiktaşlıları msjlarıyla yalnız bırakmayan tribün insanlarına teşekkür ederiz

unutmayacağız

ugur24

inönü'de oynanacak olan ilk maçta kapalının solunda barış'ın , sağında optik'in dev posterlerini görmek isterim.. :-\

CARSIANTEP

http://www.youtube.com/watch?v=aNHznjxBO38 arkdaşlar onun adına bi klip yaptım izleyin.. kaybımız büyük.. Allah rahmet eylesin..:( :46 :46 :46

pascal nouma

erkann

(inönü'de oynanacak olan ilk maçta kapalının solunda barış'ın , sağında optik'in dev posterlerini görmek isterim)
Evet İlk maçımızda stad dolmalı posterler açılmalı

umut86

evet maalesef bu sabah haber teyit edildi.BAŞIMIZ SAGOLSUN

burak_bjk

çok çok çok kötü oldu bu haber adeta yıktı hepimizi...uzun süreden beri hasretle beklediğimiz Optik Başkanımıza tamda kavuşmuşken bir anda aramızdan ayrıldı :( :( 

ailesine ve yakınlarına başsağlığı kendisinede Allahtan rahmet dilerim....
Bu sevdadan vazgecersek ALLAH belamızı versin....