Ana Menü

Şimdide GS de Baptista sesleri

Başlatan NoPasaran, Temmuz 13, 2007, 20:57:32

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Doktor

NoPasaran abi sende nekadar umutsuz yada muhalifsin hep kendi kendimizi kotuluyoruz gibi :allaalla

Adriano

AdamLar sırf şov yapmak için iLgiLeniyoruz diye gerçekten.. Bizde iLgiLenmesekte arada gösteriş için 1-2 yıLdız göstereLim..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

Non Mollare Mai

Hehe anca seste kalır o..

Son yıllarda gelen yıldızlardan ne hayır gördük ki ? Alıncaksa adam gibi bi yıldız alınmalı ama öyle bir adamında Türkiye'ye gelmesi zor.
İyice araştırıp alınması daha önemli.. Tello'dan çok ümitliyim..
edit

husoeagle

bence volkan tello için çok ön yargılı
iyi çıkar veya çıkmaz orasını bilemem ama kimsede lincoln ve linderothun tutacağını garanti edemez

freedom forever

Yhaa yıldızlarla kafayı bozmuşuz . Hadi yıldız oynasa şu ülkede gam yemicem . Pörsümüş 35 Yaşında hayatında her türlü başarıya ulaşmış porsuk R.Carlos a yıldız demek ne kadar doğru ? PSV den sonra futbol kariyerinde hep çöküntü yaşayan ve son kurtuluş olarak Türkiye de nefes almaya çalısan burda bile iş yapamayan  Kezman a Star diyen karşıma geçsin . . .
Bana burda kimse Linderoth bir yıldız transferdir diye hitap etmesin. Beşiktaş da Cisse ne kadar yıldızsa Linderoth da okadardır . Lincoln konusu daha da komik . Bu adam gerçek bir değer olsa bir star olsa ne yapılır ne edilir sağlam bir avrupa takımına giderdi.En azından galatasaray şu adamı alırken bir avrupa takımıyla kıyasıya çekişir. Birbirinden uçuk rakamlar havalarda uçuşurdu.Demek ki Lincoln de bulunmaz hint kumaşı değilmiş.
BU ülkeye Ortega ve Hagi den başka dünya starı gelmedi . Ne yazık ki bunların birisi fenerden  biriside galatasaraydan çıktı.Beşiktaş bu ülkeye  Sergen ,şifo mehmet, ali-metin-feyyaz , ilhan mansız  gibi nice türk starları gösterdi hemde avrupadaki starlardan 10 kat daha iyi oynayan starları ...
Fakat bir dünya starı malesef beşiktaşdan göremedik .
Bana kimse man.u da toplasan 10 maç yapmamış 1,5 sene yedek kulübesinde oturmuş topa vurmayı unutmuş kleberson a yıldız demesin ,veya domuz yiye yiye domuz gibi olmuş her maçta 20 kere ofsaytta kalan futbol kurallarını kafasına göre belirleyen ailton a . . .Diyeceksiniz ki Carew de mi değil ? Carew beşiktaşa geldiğinde sadece avrupada piyasası olan bir futbolcuydu ve hala öyle carew bugun avrupanın orta tabaka kulüplerinde her zmn forma bulur . fakat asla üst düzey külüplerde (milan,barça,man.u,real madrid ...) gibi kulüplerde sadece kelbersonun man.u da yaptığı gibi çok güze yedek oturur.
Biz elimizdeki yıldızlarımızın kıymetini bilmiyoruz çıkıp yıldız transfer yapmaya çalsıp geleneklerimizi hiçe saymaya çalısıoruz . Biz beşiktaş ız halkın takımıyız . sevinmek için sevmeyenlerin takımıyız. Biz elimizdeki kaç yıldızın kıymetini bildikte yıldız arıyoruz . Beşiktaşın türk ve dünya futboluna sunduğu Sergen yalçın ı eskişehirsporda oynatıyoruz , yine ilhan mansız gibi avrupa değil dünya yı sarsacak bir forveti pofpoflayıp çukura iten ardından da  sırtını çeviren biz değilmiyiz , Oktay ne çabuk unutluldu . . .

Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

NoPasaran

Tek tek cevaplayacağım

1- Tello konusunda defalarca yazdım yine yazıyorum aynı cümleyi..Manavdaki kavunun iyi çıkması ile Tellonun iyi çıkması ihtimali arasında hiç bir far yoktur. TELLO süperde oynayabilir yada çok vasatta oynayabilir. Bu konuda kimsenin peşin hüküm vermeye hakkı yoktur ama Beşiktaş klubu bu şekilde trasnfer yapmamalı..Bu görüşürümü sene sonuna kadar tekrarlayacağım umarım Tello, iyi kavun örneği gibi iyi çıkar bizde kimseyi eleştirmeyiz..

2-Anıl demiş son yıllarda gelen yıldızlardan ne fayda gördük. Evet belki doğru bir açıklama ancak sen yıldızların yanına Rizespor seviyesinde oynamış oyuncuları süper diye koyarsan kusura bakmada bu işler olmaz. Yıldızlar büyük takımlarda parlarlar ama Beşiiktaşımızın zihniyeti büyük takım felsefesinden ziyade iki klupten sonra adına duyurmaktan başka bişey değil..Yıldızlar fayda getirecek diyede bir kaide yok ayrıca Yıldızların iyi oynama şansı her zaman diğerlerinden fazladır, yıldızlar şan şöhret paradır, yıldızlar güç gösterisidir..

3- Doktor demişsinki volkan abi ne kadar umutsuzsun.. Evet malesef umudum bu şartlarda yok. Geçen seneki futbolcuları biliyorum bu seneki futbolcuları biliyorum ve maleef.. Bu sene herşey Delgado ve Rico ya bağlı. Onlar geçen seneki performanslarıyla oynarlarsa kimse hayal görmesin. Umarım özellikle Delgao, yepyeni bir trasnfermiş gibi takıma bu sene uyum sağlar ve başarılı olur , o zamanda herşey değişebilir ;)

4- Türkiyeye gelen gerçek yıldız konusunda Bolşevik sana katılmam mümkün değildir. Tüm yazını geçiyorum ROBERTO CARLOS un yıldız oyunculuğu konuşan birisi ile tartışmaya giremeyeceğim  ;) Futbolun Tanrıları çarpar adamı..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

!_black_eagle_!

R.Carlos bence eskiden yıldızdı bu adamı bu kadar buyutmek neyimize anlıyamıorum gelmiş gecmiş en ii sol bek olabilir ama surda bi iki sene sonra jubilesini yapıcak adam
|| 14 Şubat Hayal Ürünüdür...Tek Gerçek BEŞİKTAŞ Tribünüdür ||

NoPasaran

İki sene sonra jübile yapacaksa 2 sene sonra konuşuruz...

Şu an için konuşmanın anlamı yok sanırım  :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Anarchy*

ugur24

[IMG]http://img242.imageshack.us/img242/9603/ggdfggduj5.png[/img]

baptista'nın doğum tarihine ve geçmişine bakmak için girdiğim wikipedia sitesinde tesadüfen bu kareyi gördüm ! :-\

Non Mollare Mai

Açıkcası bu transfer beni korkuttu..
Eğer doğruysa Gs bu kadrosuyla Şampiyon olur.
fenerin kadrosu falan halt etmiş..
Bizde bu kadroyla 2.liğe oynarız en fazla.
edit

NoPasaran

Ama size şu kadarını deyim Galatasaray bu trasnferi yapamaz..

Baptistayı almaya güç yetmez

GS bu sene sadece Linconlu aldı aslında oda sadece 2005 senesinde yıldızı parlayan bir adam..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Doktor

Alıntı yapılan: NP - Temmuz 16, 2007, 11:05:31
Ama size şu kadarını deyim Galatasaray bu trasnferi yapamaz..

Baptistayı almaya güç yetmez

GS bu sene sadece Linconlu aldı aslında oda sadece 2005 senesinde yıldızı parlayan bir adam..
Katılıyorum abi bencede gelmez hem Lincoln dunya yıldızı oldu biranda basın tarafından ama bize gelmeden 1 sene once gol kralı olmus geldigi sezonda 28 macta 14 gol atmış Ailton kotu oluyor anlamak mumkun degil lobi bu olsa gerek...

NoPasaran

Lincolnu yıldız yapan sadece GS liler değil malesef..Beşiktaşlı sporseverlerde en az Beşiktaş almış kadar sevindiler bu transfere nedense..

Lincoln henüz 1 kez milli olmuş bir oyuncu..Rico 20 kez Alex 40 ayakın milli olmuşluğu var.Bilemiyorum  :D :D

Kuraytni için 27 milyon euro isteyen bir klubun 4,5 milyon euroya satmasıda düşünülecek bir olay  :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net