Ana Menü

Süper Lig fikstürü Pazartesi çekiliyor!

Başlatan Dem@, Temmuz 12, 2007, 14:51:42

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MeLo

İnşallah ilk dönem derbileri dışarıda oynarız .
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

ugur24

7. haftada galatasaray ile sami yen'de seyircisiz oynuyoruz..sezonun ilk maçı ise inönü'de beşiktaş-konyaspor ! ;)

Dem@

neden seyircisiz uğur? bende dinliyordum ama tam anlayamamışım

ugur24

galatasaray'ın beş maçlık cezası olduğu için abla.. ;) ceza onlara verildi ama işin kötüsü bizde gidemiyoruz.. >:(

Dem@

neyse canımız sağolsun uğur sağol bilgilendirdiğin için

ugur24

anlayamadığım bir nokta var..ceza onlara verildi biz neden gidemiyoruz ? senede iki tane derbi deplasmanı keyfimiz var..nasıl bunu elimizden alırlar ? onların stadında sadece bizim taraftarımız olacakki verilen cezanın bir amacı olsun..

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Dem@

zaten pfdk ne zaman bir düzgün karar verdi ki en büyük etken onların seyircisi yok bizim seyircimiz var psikolojik bir baskı kuracaktır büyük bir ihtimalle o yüzden bizim tarafdarda alınmayacak .söylenecek çok söz varda söylenmiyor uğur

ugur24

7. hafta : galatasaray-beşiktaş
11. hafta : fenerbahçe-beşiktaş

15. hafta : fenerbahçe-galatasaray

pAscAliAnUmut

Yalnız fenerin ilk maçı istanbul büyükşehir beld. ile adamlar yine ilk maçı farklı alacak geçen sen e olduğu gibi :(
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

akbaba71

İlk derbi seyircisiz
10 Ağustos 2007'de başlayacak olan Türkcell Süper Lig'in ilk devresi 23 Aralık'ta başlayacak, 13 Ocak'ta ise ikinci devre start alacak ve 11 Mayıs 2008'de ise lig sona erecek. Geçen sezon Fenerbahçe maçında yaşanan olaylardan dolayı 5 maçlık ceza alan Galatasaray Süper Lig'in 7.haftasında Ali Sami Yen'de seyircisinden yoksun olarak Beşiktaş karşısına çıkacak.

İşte derbi programı:

7. hafta Galatasaray - Beşiktaş
11. hafta Fenerbahçe - Beşiktaş
13. hafta Trabzonspor - Galatasaray
15. hafta Fenerbahçe - Galatasaray
17. hafta Fenerbahçe - Trabzonspor

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

ugur24

derbilerimiz ikinci yarıda yine evimizde olacak..fenerbahçe 32. ve 34. haftalarda sami yen ve trabzon'a gidecek.. ;D

pAscAliAnUmut

-İŞTE İLK HAFTA PROGRAMI-
10-11-12 Ağustos'ta oynanacak ilk hafta maçlarında 4 büyüklerin ilk maçları evinde olacak.

İstanbul B. Bld. - Fenerbahçe
G.Birliği - G.birliği OFTAŞ
Galatasaray - Ç.Rizespor
Trabzonspor - Sivasspor
Denizlispor - Bursaspor
Ankaraspor - Ankaragücü
Kayserispor - Vestel Manisaspor
Beşiktaş - Konyaspor
Gaziantepspor - Kasımpaşa

akbaba71

gs maçındaki avantajı kullanıp mutlaka kazanmamız lazım fenerlede kadıkoyde ztn en kotu 1 puan alırız D: avantajlı bi fikstür cektik umarım maçlarda güzel sonuçlarla biter
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

pAscAliAnUmut

Beyler bi daha söylüyorum Fenerin ilk maçı İst. beld. ile eğer adamlar bu maçı farklı bitirirlerse ne olacağının siz düşünün geçen sene adamlar ilk maçı 7-0 almışlardı. Lige süper motive olmuşlardı. Yİne öyle bişey olabilir