Ana Menü

F. Bahçe'nin Süper Yıldızı Cicinho'mu?

Başlatan !_black_eagle_!, Haziran 28, 2007, 19:47:51

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

!_black_eagle_!

Fenerbahçe'nin bulduğu süper yıldızı Cicinho mu?. Sarı lacivertliler, Real Madrid'in Brezilyalı yıldızının transferini bitirmek için Roberto Carlos'un menajerini görevlendirdiler.

Dev bir isim daha
Mehmet Yozgatlı ve Serkan Balcı'nın takımdan ayrılmasıyla sağ kanatta güç kaybeden Fenerbahçe, Real Madrid'in süper sağ kanat oyuncusu Cicinho'nun peşine düştü. Başkan Aziz Yıldırım'ın, Cicinho transferi için Roberto Carlos'un menajeri Dino Pasaliç'i görevlendirdiği öğrenildi. Pasaliç'in 27 yaşındaki Cicinho için Real Madrid'li 
yöneticilerle görüşmelere başladığı vurgulandı.

10 milyon euro
Real Madrid'in bu futbolcuyu satmaya sıcak bakmaması üzerine 'kiralık' formülünü devreye sokan Fenerbahçe'nin, İspanyol devine bir yıllık kiralama bedeli olarak 10 milyon euro gibi baş döndürücü bir rakamı teklif edeceği iddia edildi. Cicinho'nun da Roberto Carlos transferinden sonra Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı ve bu transferin önümüzdeki günlerde bitebileceği ifade ediliyor

http://www.sporsitesi.net/news.php?nID=119000

walla ben inanmıorum ama gelirse acaip iş yapar bunlarda
|| 14 Şubat Hayal Ürünüdür...Tek Gerçek BEŞİKTAŞ Tribünüdür ||

Doktor

Ne dev ismi yaa kariyeri nedir daha herkesde dev oluyor hemen...

Non Mollare Mai

Süper yıldız Cicinho :). Cisse ne kadar yıldızsa Cicinho da o kadar yıldızdır.
edit

NoPasaran

beyler cisse ile cicinhıoyu bir tutmak ayıptır ya :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Non Mollare Mai

Bir tutmak değil abi. Yıldızlık açısından diyorum. Yani öyle çokta süper yıldız denecek kadar bi adam değil. Cisse gibi görev adamı.
edit

husoeagle

ya tamam paran varda bi oyuncunun kiralama bedeli olarak 10 milyon euro da yazık artık
ne demek ya bu kadar para
bu artık biraz görgüsüzlüğe girer bence

NoPasaran

Alıntı yapılan: Non Mollare Mai - Haziran 28, 2007, 22:21:37
Bir tutmak değil abi. Yıldızlık açısından diyorum. Yani öyle çokta süper yıldız denecek kadar bi adam değil. Cisse gibi görev adamı.

Anıl cisse hayranıymışsın len sen  :ahaha :ahaha
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Non Mollare Mai

Yıldızlık konusunda hala fikrim aynı Cicinho yıldız bi oyuncu değilde harbi Cisse'ye bu şekilde görüşlerim vardı.

Ama bi yere kadar.  :D
edit

Guti ORÇ.

cicinho neden yıldızdır anlamyıorum ya ne başarısı vardır ki yıldız olur.

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Bölünür senin için uykular!

Catak

bi de şu var fener roma ekonomik durumu çok kötü kadrodan herkesi satabilir yeterli parayı verirlerse
ÇATAK

Alp Erdem

fenerin alamadığı adam mı var ne yapıp edip alırlar adamı

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Catak

ÇATAK