Ana Menü

Mehmet Aurellio nun milli takımda oynamasını kabullenmeyen var mı????

Başlatan forzakartall1903, Haziran 23, 2007, 17:24:29

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

@LAYINA GİDER

Non Mollare Mai

Karşıyım. Orada oynaması gereken Serdar varken elin brezilyalısı oynuyor.
Takıma yararı olabilir ama orası TÜRK milli takımı.
Türk olan oynamalıdır. Sonradan T.c vatandaşı olan değil.
edit

genckartal301

VALLA BREZİLYADA ADAMLAR" ULAn bunların milli takımında bile bizim elemanlar oynuyor top oynayacak adamları yok eziklerin" diye düşünmeyecekler mi? oynamasın kardeşim isterse her maçımızı kaybedelim en azından ŞEREFİMİZLE KAYBETTİK demeyi biliriz o zaman..
genckartal301

Doktor

Malesef suan ben zaten türk milli takımı diyemiyorum türkiye milli takımı diyorum,ama sonucta aurelioda bu forma için terini akıtıyor bana gorede iyi oynuyor ama oynamasalar daha iyi olur tabiki...

@LAYINA GİDER

Alıntı yapılan: Smyrnian Jose - Haziran 23, 2007, 18:10:08
Karşıyım. Orada oynaması gereken Serdar varken elin brezilyalısı oynuyor.
Takıma yararı olabilir ama orası TÜRK milli takımı.
Türk olan oynamalıdır. Sonradan T.c vatandaşı olan değil.

mükemmelsin bunu demeye çalıştım ama anlmadılar

genckartal301

birde aurelio kaç yıldır Türkiyede yaşıyor bu vatanın ekmeğini yiyor suyunu içiyor? siz Alen abiyi nasıl karıştırırsınız bu işe. adam kendini bildi bileli istanbul sokaklarının tozunu yutmuş. aynı kültürü paylaşıyoruz Alen abimizle. aurellio kaç adetimizi biliyor bizim?
genckartal301

@LAYINA GİDER

hiçbirini aLen abi hep söyler 78den beri bu tribündeyim die hesap edin artık

carsi_ceyhun

sewiyesizlerin milli takımda oynaması bence olamalıdır haysiyetsizlerin mesla

Anarchy*

aurellıo'nun yerıne kesınLıkLe serdar oynamaLı!
bende aureLLıo mıLLı takımda oynamamalı..

carlito1903

ne aurelio ne nobre ne de bi başkası doğma büyüme Türk olmayan hiç bi futbolcuyu milli forma altında görmek istemiyorum ben şahsen...

carsi52

Aurelio yüzünden Serdar harcanıyor ne aurelio oynasın neden nobre oynasın.
Bölünür senin için uykular!

2 dia 2 muerto

Ben yokken bir tartışma oldu burada galiba :D
Neyse ben kendi fikrimi beyan edeyim o zaman .
Nasıl ki Elvan Abeylegesse atlet olarak bizi temsil ediyosa Vederson da temsil eder .
Unutmayın ki Vederson Türk oldugu zaman bundan sonra Atatürkü daha iyi araştırcam demişti .

forzakartall1903

beyler şahsi düşüncem aurellio nun oynamaması konusunda hemfikir olan arkadaşlarımın birlıkte olup bi kampanya başlatmasıdır...gerekirse imza toplayalım takımımıza sahip çıkalım..daha nice türk futbolcular harcanıp gidecek belkı bu yuzden hemde sırf birilerinin sıkışması yuzunden...saygılar...
GÜÇ BİZİZ ULAN!!!!

xxdoggyxx

valla bence cem sonuna kadar hakli bakin kardesim diger ülkelere sanki almanlarda hepsi almanmi hayir klose podolski polon asamoah afrikali sonucta mehmetin takimimiza yarari varmi VAR. Serdarda harcanmiyo demekki mehmet ondan daha tecrübeli ki öyle demekki o zaman mehmete gerek duyuldu onun icin mehmet cagirilmistir ayrica TÜRK milli takimi degil bence TÜRKIYE MILLI TAKIMI dogrudur. ona bakarsaniz nuri sahine bakin hamit halile bakin onlarda türk onlarda mehmet nobreyle ayni acikcasi sadece anne babalari türk diye onlar oyniyabilir mi yani onlarin türkcesi yine berbat kültürlerini belki unutmuslar belki azcik biliyolar oda mechul e mehmet oynamasinsa hamit halilde oynamasin
18.03.2007