Ana Menü

Lincoln resmen Galatasaray'da

Başlatan NoPasaran, Haziran 16, 2007, 22:53:03

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Alıntı yapılan: Bobbo13 - Haziran 16, 2007, 23:48:22
lincolnden büyük yıldız alacağız diye gereksiz yerlere transfer yapmaktansa adam gibi transfer yapmak en iyisi.

Yıldız oyuncu en gerekli oyuncu olur kanımca
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

BJK_06

bence cinconların kapasitesi olarak çok güzel bir transfer oldu...adam teknik olmasada bence tam anlamıyla görev adamı..çok iş yapar gibi geliyor...

NoPasaran

Son dakika gelişmesi..

Galatasaray'ın uzun süren pazarlıkların ardından Brezilyalı yıldızın kulübü Schalke'yi de ikna ederek Lincoln konusunda transferde mutlu sona ulaştığı iddia edildi..

Bu haberin flaş olarak duyurulmasının ardından Maraton.Com.Tr Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat'a ulaştı.. Polat konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Bizim oyuncu ile %100 anlaştığımız doğrudur.. Ancak bir türlü kulübü Schalke ile bonservis ücreti konusunda anlaşamıyoruz.. Bu transferi en geç salı gününe kadar netleştirmek istiyoruz.. Yani şu anda 'Lincoln Galatasaray'da' gibi bir durum söz konusu değil.."

Bu arada Maraton.Com.Tr Galatasaray ile Schalke arasındaki bonservis pazarlığında yaşananlarında perde arkasına ulaşmayı başardı.. Görüşmelerde Sarı Kırmızılıların Alman ekibine ilk olarak Song & Tomas ve 4 milyon euro önerisinde bulunduğu öğrenilirken, bu önerinin kabul görmemesinin ardından Necati Ateş + 2 milyon euro teklifinde bulunduğu ve bu teklifinde kabul edilmediği belirtildi..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ugur24

Alıntı yapılan: ugur24 - Haziran 13, 2007, 23:19:30
lincoln şampiyonlar ligi'ni bırakıpta galatasaray'a gelmez..boşuna hayal kurmasınlar.. ;)

Alıntı yapılan: ugur24 - Haziran 16, 2007, 10:45:09
ben halen daha ihtimal vermiyorum bu adamı alacaklarına.. :) galatasaray dört milyon euro verip transfer yapamaz..

NoPasaran

CNNtürk flaş diye duyurdu..

HAber olmazsa ayıp :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

die-4-u

Orta sahaları Türkiye Ligi standartlarının üstüne çıktı Gs'nin..
iki nokta transfer yaptılar..
Artık Bizim de bişeyler yapmamız gerekiyor..

carlito1903

adamlar iki süper transfer yaptılar artık sıra bizde bombaları bekliyoruz yönetimden(daha çok bekleriz gibi geliyo ama)

CooLDumaN

Yazık yaw şu lincoln e.

Adam parasını alamıyacak ;D
Dizlerini çökerek yaşayacağına..

ayaklarının üstünde öl!

alper_1903

Lincoln cok iyi bi oyuncu ben almanya ligini cok iyi takip ediyorum eger ortam onun istedigi gibi olursa cok iyi isler yapar ama eger yönetim ona parasini vermezse hic oynamaz öyle bi oyuncu insallah yönetim yapar yine ribery olayinin tekrarini da lincoln dan yararlanamazlar
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

2 dia 2 muerto

Burada yazıyorum İlic bu Lincolnden daha ıyı bence .

NoPasaran

Lincoln çok çok büyük yıldız değil zaten..Göreceksiniz :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Galatasaray Spor Kulübü, Cassio De Souza Soares Lincoln ile kesin anlaşma sağlamıştır. Futbolcumuz Lincoln ile yapılacak resmi sözleşme ve bu transfer hakkında detaylı bilgiler resmi sitemiz Galatasaray.org'da yayınlanacaktır.

Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

keskinli

Alıntı yapılan: NoPasaran - Haziran 17, 2007, 22:02:18
Lincoln çok çok büyük yıldız değil zaten..Göreceksiniz :)
büyük yildiz degil ama cok etkili
schalkenin sampiyonlugu kacirma sebebi,lincolnun 5 mac ceza almasiydi
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net