Ana Menü

Tigana-Ben Şerefsiz Değilim..!!

Başlatan streetboys, Aralık 03, 2006, 01:06:15

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

streetboys

''Bugün Ankara'dan beraberlikle dönüyoruz. İyi mücadele ettik. Savunmada çok iyi oynadık ama hucümda bşarılı olamadık. Ben futboldan bahsetmek istemiyorum. Benim hakkımda çıkan haberlerden dolayı çık sıkıntı yaşıyorum. Hafta içinde antrenmanda bundan sonra benimle ilgili çıkan haberlerle ilgili avukatımın ilgileneceğini söyledi. Ben [kufur etmiyelim-otomatik editlenmistir] bir insan değilim. Beşiktaş'ta bşarılı olmak istiyorum ama çok haksız ithamlarla karşı karşıya kalıyorum''

unicorn

Bu basının yarattıgı kaos ortamına uymayın kardeşim sizde bırakın yapsınlar naparlarsa
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

burak_bjk

Bu sevdadan vazgecersek ALLAH belamızı versin....

carsi52

ne yapmaya çalışıyo bu adam bi anlayabilsem.
Bölünür senin için uykular!

çArþý_ulan

anlayamadık sen ne ayaksın...Jean Tigana sen manyakmısın....yeter artık defol uLaan... !

yuNuS1903

hangi maçta bilmyıom tam emin değilim rıcardinhoyu çıkarıyor mustafa doğan ı alıyorr bide yeniliyor hee

GöKHaN

BESIKTAS   Kartallar Yüksek Ucar..!   BESIKTAS

GöKHaN

Ya Beyler Tigana Biz Gol atinca pek sevinmiyor nedense.. Cok dikkatimi cekiyor bu hic bisi olmamis gibi davraniyor kimse bana adamin karakteri öyle tepinmesimi lazim demesin.. Monaco ve Fullhamde golden sonra nasil hopluyo zipliyo bi görün sonra Huyu böyle deyin.. Abi adam sanki üzülüyo biz öne gecince ve yenildikden sonra hafif tebessüm gülümseme yani ilginc herif sanki ah keske kovulsam gibi bi hava estiriyor insallah yaniliyorumdur..
BESIKTAS   Kartallar Yüksek Ucar..!   BESIKTAS

hade53

benmím suphem var jean tigana efendi

BerkAy1903

19o3

rico_ pasa

Adaletin Bittigi Yerde TÜRK'ÜN Kudreti Başlar.

BerkAy1903

yürü be tigana kim tutar seni :D
19o3

Non Mollare Mai

Bu haberden 1 ay qeçmiş.. Yazmanın bir anLamı yok. YazabiLirsiniz ama bari qeyik yapmayın..
edit