Ana Menü

üsttekinin nickini cümle içinde kullan

Başlatan Simurg, Aralık 02, 2006, 13:19:12

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

canmert

carsi52 fatsalı hemde koyu Beşiktaşlı

carsi52

canmert msnsi çalınmıştı geri aldı :D
Bölünür senin için uykular!

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

carsi52

simurgun msnsi sagopa_kajmer :D (salladım):D

Simurg

yha yha ne demessin tıpkısının aynısı dedi simurg carsi52 ye ;D

BEŞİKTAŞK

carsi52

Simurg

BEŞİKTAŞK

Unforgiven

sİMURG BUGUN PASTANEDEN PASTA ALDI :)
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

Simurg

BEŞİKTAŞK

black-eagle

bu sevda bitmez hasret bitmez isteyen gider hiç farketmez bu alemde cArsi  herşeye karşı allah affeder cArsi affetmez!!!

Unforgiven

black-eagle türkceyi iyi kullanmıyor  :) ;)
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

black-eagle

Unforgiven galiba turkce oğretmeni,şimdi nasıl kullandım.

:):):)
bu sevda bitmez hasret bitmez isteyen gider hiç farketmez bu alemde cArsi  herşeye karşı allah affeder cArsi affetmez!!!

Unforgiven

black-eagle istediği zaman herşeyi düzgün yapabiliyor.Güzel oldu ama türkçe öğretmeni değil. Teymen  :) ;)

black-eagle

Simurg

black-eagle ingilizce bir kullanıcı adı kullanmış

BEŞİKTAŞK