Ana Menü

Yeni bir oyun Aşk Soruları

Başlatan Dem@, Mayıs 25, 2007, 19:07:49

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RCA

oldum.

aşık olduğunu hissettiğinde anormal davranışlar sergiledin mi ?( yemek yiyememek, kusmak, ateşlenmek, onu düşündüğünde kendinden geçmek..vb..)
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Banucan

hayır ama kandırıldığımı anladığımda hepsini hissetim :D

aşk neden ulaşılmazı ister?
FEDA

RCA

ulaşılmaz diye birşey yoktur. ulaşılmaz demek insanın hayal dünyasıyla ilgilidir, gerçekten istemek vardır bir de istemek vardır. hayatını onunla beraber geçirmek istediğin bir insanla (ütopya olmamakla birlikte) mutlu olabilirsin. ama bu onla ilgili dğeildir seninle alakalıdır =)

kıskanmak ?.. ilişkilerin genelinde en çok sorun yaratan olayın basında gelir. kıskançlık yüzünden ya da sana yapılan bir kıskançlık yüzünden terkedildin mi ya da terkettin mi
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

ilhan mansız_melis

Bence kıskanmak düzeyinde olduğu sürece iyidir. Şahsen ben kıskancım ama bunaltacak kadar değil. Bu yüzden ne terkettim ne de terkedildim.

Birinin gözlerine baktığında bayılacak gibi olmak aşkın tanımlarından biri mi ?
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Banucan

bayılmanın çeşidine göre değişir ;D
heyecanlanıyorsan aşk olmasa bile bi çekim vardır bence :D

aşk ın ömrü varmıdır?
FEDA

unicorn

Aşk zamanla şekil değiştiriyor diye düşünüyorum ben. İsim koyamıyorum ama alışkanlık,bağlılık,sadakat... vs. Ve bu duygular bence daha sağlam. Sonuçta temelinde "aşk" var ;).

Hoşlandığın kişiye nasıl yaklaşırsın?

Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

Cem Goren

Direk mevzuya girerim :D Şaka bi yana da onun hoşlandığı şeyleri bir şekilde öğrenir o kanattan saldırmaya başlarız yada en kötü müsaitsen bi kahve içelim falan deriz ki zaten ben öyle marjinalliği seven bir insan değilim :)

Sevdiğin kız/erkek seninle aynı dine mensup değil. bu SENİN için sorun yaratırmı
altın kapılarımız kan oldu tayfun

unicorn

Çok samimi bir şekilde hayır diyorum.

Ama Müslüman olmasını isterim,bildiğim kadarıyla anlatırım dinimi yine de kendi kararıdır.

Eşinin/sevgilinin akşam çıkmasına izin verir misin? İçin rahat olur mu izin verdiğin halde?

ilhan mansız_melis

İzin veririm. Çıktığı arkadaşlarını tanıyorsam içim rahat olur.

Sevdiğin kişinin istemediği bi arkadaşınla görüşmeye devam eder misin ?

Simurg

niye istemediğine bağlı aslında görüşmeyebilirim aynı fikirde isem

Aşk ile ilgili dinlediğin en güzel şarkı

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

unicorn

Aşk için ölmeli, aşk o zaman aşk...

Kendinden daha üstün tutar mısın sevdiğin kişiyi? Yoksa önce can sonra canan mı ?

Cem Goren

Bundan 2 sene öncesine kadar yada 2buçuk diyelim hadi han dediği yere hamam kurardım önce onun mutluluğu gelirdi ama sonra bi düşündüm önce benim mutluluğum gelir kardeşim dedim ve ÖNCE CAN diyorum :)

Hayat müşterek derler ya hani buna ne kadar uyabilirsin yada ne bileyim her şeyi konuşur paylaşırmısın sevdiğin kişiyle yoksa "o kadar da değil bunları bilmesin abi" modundamı olursun
altın kapılarımız kan oldu tayfun

ilhan mansız_melis

Her şeyi bilmesine gerek yok. İnsanın özeli olmalı.

En güzel aşk zor olan mı ?

Banucan

galiba evet

kolay aşk var mıdır?
FEDA

unicorn

Ask ıcın olmelı, ask o zaman ask dıyoruz :)

Sevdıgın ınsan ıcın aılenı karsına alır mısın?