Ana Menü

Milan-Liverpool [ Ş.L. Şampiyonu Milan ]

Başlatan die-4-u, Mayıs 21, 2007, 23:23:25

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

die-4-u

Nefesler tutuldu herkes İstanbul'un rövanşı niteliğindeki maçı bekliyor..
İşte son haberler;
Kupa Görücüye Çıktı
2007 UEFA Şampiyonlar Ligi Kupası, Yunanistan'ın ünlü futbolcusu Theodoris Zagorakis'in de katıldığı bir törenle Atina'da halkın ziyaretine açıldı.
Yunanlı futbolcu Zagorakis, açılışı yaptıktan sonra stat içerisinde hazırlanan UEFA Müzesi'nde Şampiyonlar Ligi'nin tarihçesini anlatan slayt gösterisini izledi. Slayt gösterisinden sonra futbolseverler ve küçük hayranlarına imza veren ünlü futbolcu, bol bol fotoğraf çektirdi. Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Zagorakis, Şampiyonlar Ligi kupasını kimin kazanacağı ile ilgili şimdiden yorum yapmanın yanlış olacağını belirterek, "İki takım da birbirinden kaliteli oyunculara sahip. Zorlu bir karşılaşma olacak. Maçı kimin kazanacağı hakkında şimdiden bir şey söyleyemeyiz" ifadelerini kullandı.
Yunanlı basın mensuplarının 'Neden bir Yunan takımı, Şampiyonlar Ligi finalinde yer almıyor?' sorusuna ise Zagorakis, "Hepimizin isteği bu, gönül isterdi ki her seferinde bir Yunan takımı Şampiyonlar Ligi finalinde mücadele etsin, ancak hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değil. Ayrıca bu konu 2 dakikada tartışılacak bir konu da değil. Ancak Yunan takımları, Avrupa futbolunun hayli gerisinde" ifadelerini kullandı.
Şampiyonlar Ligi final maçına kadar futbolseverler kupayı ziyaret etme ve UEFA tarafından hazırlanan özel müzeyi de görme imkanına sahip olacaklar.

Atina'da bileklik şart!
23 Mayıs'ta Atina'nın ev sahipliği yapacağı Şampiyonlar Ligi finali için Yunan polisi ilginç bir önlem aldı.

Finalist iki takım, Liverpool ve Milan'ın taraftarlarına iniş yaptıkları havalimanlarında renkli bileklikler takılacak ve iki grup arasında olası çatışmalar önlenmeye çalışılacak. Liverpool'lu taraftarlar Olimpiyat Stadı'na otobüsle, Milanlılar ise metroyla götürülecek. Yetkilileri endişelendiren asıl konu ise Atina'ya gelmesi beklenen 15 bin biletsiz taraftar...

2 dia 2 muerto

Maçın adamı Kaka olucak !

ugur24

liverpool'un kazanmasını istesemde son zamanlardaki form durumuyla kupayı milan alacak diye düşünüyorum..

Non Mollare Mai

Çok iyi maç olacağı kesin. Ama milan bu hırsıyla ve kazanma isteğiyle alır kupayı. Yinede tereddütüm o hırsın geri tepmesi.. Sonuçta Liverpool kendini ispatlamış avrupanın ekollerinden birisi akıllı oynayacaktır. Bakalım.. Favorim milan..
edit

SATUKBLADE

maçın 90 dakikası berabere biterken

uzatmalarda kupaya liverpool uzanır ;) bence

Timurlenk

inşallah liverpool kazanır.

bu maçın kahramanı yine benitez olur.

N3rQN

3 ingiliz arasında tek kalan milan bence kupayı hakediooo
öVüNMeKTe CoK HaKLıYıZ BEŞİKTAŞKlıyız

TurkishTank

imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

carlito1903

liverpoolu da milanı da çok severim ama bu sefer milan alıcak diye düşünüyorum kaka maçın yıldızı olur

carsi52

Milan kazanacak inşaallahda milan kazanır.
Bölünür senin için uykular!

Dem@

milan değil liverpoll kazanmasını çok isterim.inşallah da alır kupayı

mertcan

milan bu sefer aynı hataya düşmez

yenecek !

unicorn

Alıntı yapılan: unicorn - Mayıs 03, 2007, 19:21:00
Çocuklar inanın inanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz güneşli günler
Atina'da Milan'ı da devireceğiz
Şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz :) ;D