Ana Menü

Spurs - Jazz

Başlatan akbaba71, Mayıs 19, 2007, 12:12:53

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

die-4-u

All-Star olmuş oyuncudan beklenenler bunlar değil ki..Araujo da oynadığı kısa sürede Duncan ile mücadele etti..
Kaldı ki Duncan'ın serideki ortalamaları 21.8 sayı 9.6 ribaund...
Mehmet'in ise %28 şut isabeti ile 7.2 sayı 4.6 ribaund...2,11'lik bi' oyuncu için içler acısı...
Bence Millsap&Boozer  ile yola devam edip Mehmet'e yol verecekler..

Timurlenk

millsap'in boyu çok kısa mehmet eğer takım değiştirirse golden state'e gitsin.

die-4-u

Millsap dediğin gibi fazla uzun değil ama hatırlarsan bu Lig'de 2 metrelik bi' ribaund kralı vardı:Rodman...
Bu Adam da onun gibi çok sıçrıyor ve sezgileri çok kuvvetli..Memo Magic'e de gidebilir aslında..Howard&Hidayet ve Memo güzel bi trio oluşturabilirler

carlito1903

Alıntı yapılan: die-4-u - Mayıs 31, 2007, 20:37:03
Serinin flaş ismi Deron Williams yaptığı açıklamada Mehmet ve Kirilenko'yu kastederek''Bazı arkadaşlarımızın tatile erken çıkması nedeniyle elendik''dedi..
Haksız da sayılmaz Hani...

adam yerden göğe kadar haklı....

Timurlenk

millsap savunma yapsa bile uzun boylu forvetlere karşı ezilir boozer zaten savunma yapmıyor

die-4-u

Savunma yapmıyor çok fazla ama benim standartlarıma göre Nba'deki en dominant 3 uzundan biri..
Yanına Mehmet gibi değil Millsap gibi savaşçı yakışıyor..Mehmet sanki 40 yaşındaki Mutombo gibi...

Doktor

Olaya bak memo milletle bogussun boozer bos dursun hep sayı atsın sonra memo kotu olsun verdigi emekler ne cabuk unutuldu yahu yazıklar olsun..!!! Bu arada evet golden state olabilir nasıl olsa herkes sayı atıyor orada :)

Anarchy*

spurs kolay gectı tebrık ederız ne dıelım yalnız memo bu serıde dokuldu krılenko ve wıllıams one cıktı sankı bıraz

Mystery

asıl öne çıkan tim duncan oldu serinin adamıydı

Anarchy*

kanka ben jazz da one cıkan ısımlerı soyledım ;D yanlıs anladın