Ana Menü

Olimpiakos'ta Forma Giyebilirim

Başlatan unicorn, Mayıs 11, 2007, 16:58:48

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

tuncay nobreden farklidir..
genelde yabacilar daha kolay affedilir..
ama tuncayin yaptiklari asla..
hem antipatik biri... ben sahiplenmem...
tuncay gelse siteyi kapatirim! protesto ederim  :kart
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carlito1903

bu adamı günahım kadar sevmem ama süper bi topçu bence fenerden gitmesi süper olur çünkü appiah ve alexle feneri taşıyan 3 oyuncudan biri....

Doktor

Tungaya talip olan takımlar MAN.City ve OLİMPİAKOSMUŞ ne diyelim bu kadar buyuk!!! klupler takısır onada zaten...

noumAyberk

Futbolu=10
İnsanlığı=O
Anladınız siz onu :D

keskinli

Alıntı yapılan: kralcarsi - Mayıs 15, 2007, 13:57:59
bu olmadi iste ihsan
tuncayin yüzünden bizi forumsuz birakamazsin :)
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

2 dia 2 muerto

Alıntı yapılan: kralcarsi - Mayıs 15, 2007, 13:57:59
Bence sen hissi davranıyorsun abi.
Tuncay fenere gelmeden önce Beşiktaşa gelicekti o zamanda sahiplenmiyecektiniz   bu adamı yani öylemi!
Tuncay Beşiktaşa gelir mi bence bunu tartışalım!

IL Capitano

olimpiakosa gitsin yakisir ona...
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

noumAyberk

Faruk tungay bize febeden önce gelseydi tabiki ama febede bize yaptığı hareketleri ya sen bilmiosun ya da ben yanlış biliorum?

CHEm !

Fenerbahçe ile sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek olan Tuncay Şanlı ile ilgilenen kulüplerle Real Madrid de eklendi. İspanyol gazetesi AS, Real Madrid'in Fenerbahçe'nin yıldızı Tuncay Şanlı ile ciddi şekilde ilgilendiğini yazdı.

Madrid gazetesi AS, Cumartesi günü Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak derbiye Real Madrid kulübünden yetkililerinin Tuncay'ı izlemek için geleceğini yazdı.

AS, Villarreal ve Olympiakos'tan transfer teklifi aldığını iddia ettiği Tuncay'ın Türkiye'nin en iyi oyuncusu olduğunu ve çalışkanlığıyla hücumda Ruud Van Nistelrooy'un yükünü azaltacağını belirtti.

Gazete, 25 yaşındaki Tuncay'ın, Real'den ayrılan pahalı yıldızlara göre daha ucuz ancak onlar kadar yetenekli olduğunu iddia etti.

Tuncay'a dört yıl önce Arsenal'in talip olduğunu yazan AS, Türk futbolcunun Real Madrid'in gelecek sezon için çok akılcı bir transfer hedefi olduğu görüşüne yer verdi.

Bu sezon 43 resmi maçta 14 gol atan Tuncay Şanlı, sezon sonunda önce Fenerbahçe ile konuşacağını ancak Avrupa'da forma giymek istediğini açıklamıştı.

CNN Türk
Allah kitap Beşiktaş

ugur24

tuncay bütün avrupa takımlarında oynayabilecek kapasitede bir oyuncu bence..gitsede kurtulsak artık şundan..

2 dia 2 muerto

Alıntı yapılan: noumAyberk - Mayıs 16, 2007, 21:02:04
Faruk tungay bize febeden önce gelseydi tabiki ama febede bize yaptığı hareketleri ya sen bilmiosun ya da ben yanlış biliorum?
Ya tamam haklısınız ama nobre de zamanında fenerde oynuyordu mustafa doğan da oynuyordu murat şahin de oynuyordu ( Kahraman İlan Edildi ) Sergen de oynadı bunlara aynı tepki neden verilmedi
Bence tartışmamız gereken konu tuncayın beşiktaşa gelip gelmemesidir!
Geldikten sonra tartışmaya gerek yok başımızın üzerinde yeri var!

Doktor

Dun Barcelonaya gidiyordu Bugun Reale bende Milanı istiyorum mumkunmu acaba sayın basınımız sizi sadece  :alkis anladınız siz onu :sigara

ist.hatirasi/3-4

YÖNETİM İSTİFA !!!