Ana Menü

G.Saray Ersun Yanal ile anlaştı

Başlatan eRe, Mayıs 11, 2007, 12:05:55

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

Fotomaç'ın haberine göre Gerets'le sezon sonunda yollarını ayırma kararını alan Galatasaray yönetimi, Ersun Yanal konusunda fikir birliğine vardı.

Başkan yardımcısı Adnan Polat, Mart 2007'de Polat Otel'de Ersun Yanal'la bir görüşme yaptı. Görüşme medyaya "Sadece kahve içtik" şeklinde yansırken, aslında Polat, Ersun Yanal'a "Galatasaray'ı çalıştırmaya hazır ol. Fenerbahçe'den teklif gelirse de bizi birkaç ay bekle" dedi.

Yine aynı ay içinde bu kez Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Polat Otel'de Ersun Yanal ile bir araya geldi. Sezgin ve Yanal bu görüşmede Galatasaray'ın geleceğine yönelik projeler üzerinde durdu. Yapılacak yeni transferler masaya yatırıldı. Yanal, tüm şartlarda ikna edildi. Geçtiğimiz günlerde de Adnan Polat, başkan Özhan Canaydın'la görüşerek, Yanal konusunda başkanı ikna etti. Şimdi yönetim, sezon sonunu bekliyor. Erik Gerets'le yollar ayrılır ayrılmaz hemen Ersun Yanal ismi basına açıklanacak ve 3 yıllık sözleşme yapılacak.

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

eRe

Gerets ile yollar ayrılıyor
Galatasaray'da aylardır teknik direktör Erik Gerets'in gelecek sezon takımın başında kalıp kalmayacağı tartışılıyor.

Başkan Özhan Canaydın, Gerets ile sözleşme yenilemesi bile bu tür haberleri önleyemezken, futbolun patronu olan asbaşkan Adnan Polat'ın, Belçikalı teknik adama soğuk olması, Gerets ile Galatasaray'ın bağlarını koparma durumuna getirdi.

Galatasaray'ın gelecek sezon Erik Gerets ile yol ayrımına geldiği ise her geçen gün netleşiyor. Galatasaray yönetimi, Erik Gerets'in ev sahibine haber gönderip, Belçikalı teknik adamın kira kontratını yenilemeyeceklerini bildirdi. Böylece, sarı kırmızılı yönetimin Belçikalı hoca ile gelecek sezon çalışmayacağı kesinlik kazandı. Erik Gerets'in de bu tür olaylardan etkilendiği ve dün yaptığı basın toplantısında, "Gelişmeler başka türlü olursa, seneye tatil yaparım" diyerek yönetimin bu kararının Belçikalı teknik adam için sürpriz olmayacağını belli etti. Ancak Gerets'in Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana gibi davranmayıp, bir yıllık kontratının karşılığı olan 1 milyon 400 bin Euro almadan kesinlikle Galatasaray'dan ayrılmayacağı öğrenildi. Böylece başkan Özhan Canaydın'ın yönetim kuruluna danışmadan Gerets ile mukavele yenilemesinin sarı kırmızılı kulübe faturası 1 milyon 400 bin Euro'ya mal olacak.

Kaynak : DHA
www.erdemeksi.com

Adriano

Şimdiden geçmiş olsun cimbom ;D Ben şahsen Ersun hocayı hiç beğenmem..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

mertcan

inşallah gelirde galatasaray da manisaya benzer ;D

küme düşer ezikler

zaten hakan şükürlede arası ii değil takımda huzursuzluk olur ;D ;D

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

ugur24

galatasaray'ın imkanlarına göre gerets başarılı oldu bence..ersun gelecekse galatasaray için kötü günler yakındır.. ;)

carsi52

Sanmıyorum galatasarayın öLe bi hata yapcağını ama öLe bi hata yapsın alsınlar ersunu seneye şampiyonluk için fenerle bi daha yarışalım ;D ;D
Bölünür senin için uykular!

eRe

canaydın acıklama yaptı
seneye cıddı transferler yapıcaz dıye :koptum zuahahah
www.erdemeksi.com

Delirdik

öncekiLerin hepsi birer şakamıydı yani :(
tüh be ;D
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

gokhanua

ERSUN ISTEMEYIZ GALATASARAY TARAFTARI OLARAK İSTEMEYIZ BEN GALATASARAYLIYIM BESIKTASI SEVDIGIM ICIN UYE OLDUM
MERTCAN KARDES GALATASARAYA EZIK DEMEN HIC YAKISMADI BIZ SIZLERE ÖYLE HITAP ETMIYORUZ