Ana Menü

11-12-13-14 Mayıs

Başlatan ugur24, Mayıs 10, 2007, 16:21:33

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ugur24

adamlar on dakika daha dayanamadı ne yapabilirim ? hep yattığım maçları söylersiniz zaten..tutturunca teşekkür eden olmuyo hiç ama..alternatif olarak yazdığım on maçın en az yedisi tutacak göreceksiniz..mahçup olacaksınız.. :)

KartaL_Gurkan

almanya ligi ilk yarisi sona erdi...baya bir gol gördük valla ins. 2inci yari da böyle gollü gecer :)

ayrica cska ya bende güveniyordum...ilk kupon yatti yani...canimiz saolsun :)

Timurlenk

valla benim dortmund maçı tuttu şimdi celtic 2-1 önde götürüyor.
uğur'un idda ettiği cottbus bayern münih'e kendi evinde 0-3 mağlup oldu.
leverkusen-hertha berlin maçı banko üst demişti o maç tuttu.

ugur24

bayern amaçsız olduğundan yenemez diye düşünmüştüm..bundesliga'dan üç maç oynadım..ikisi tuttu ve biri yattı.. :-\

Timurlenk

bayern amaçsız ama cottbus ondan daha amaçsız ligde kalmayı garantilemiş.
valla en çok schalke'ye üzüldüm adamlar 5 sezon öncede son saniyede şampiyonluğu vermişlerdi bu sezonda öyle olacak gibi gözüküyor.

ugur24

canım sağolsun burak..elimden bir şey gelmez..dortmund-schalke arasındaki derbilerde fenerbahçe-beşiktaş maçları gibiymiş aynı..dortmund kendisine otuz kilometre mesafedeki schalke'yi dokuz sene sonra evinde yenmeyi başardı..

KartaL_Gurkan

Schalkenin bu maci alamyacagi belliydi bence ;)

ayrica tebrikler Ugur...Stuttgart aldi ;)
zor mac oldu, bochum 2 kere öne gecmesine ragmen kaybetti... Stuttgart hazir bremen ve schalke kaybetmisken kazandi, cok büyük avantaj sagladi...
bayern de rahat aldi macini... güzel gecti bana sorarsaniz bu hafta alman ligi :)

ugur24

son hafta : schalke-bielefeld / stuttgart-cottbus / wolfsburg-w.bremen..2006-2007 sezonu şampiyonu stuttgart ! ;)

KartaL_Gurkan

evet Stuttgart sampiyon olur varmisiniz iddaasina ;D ;D

Timurlenk

hadi celtic ya son saniyeler artık  bitir şu maçı

ugur24

aksini iddaa eden biri yokki zaten gürkan..bu saatten sonra stuttgart şampiyon olamaz diyen birisi çıkmaz.. ;)

KartaL_Gurkan

belki cikar diye sordum zaten :D

celtic aldi maci 2:1 Burak ;)

Timurlenk

evet bitti en sonunda 2'de 2 gidiyorum bu akşam sevilla kazanırsa bugünkü maçlar tamamlanacak.

KartaL_Gurkan

hadi bakalim burak insallah kazanir ya...ama sevilla banko alir maci, vermedim orani düsük diye...basarilar :)

Timurlenk

eyvallah sağol gürkan inşallah alıcak maçı.