Ana Menü

Fenerbahçe 2-2 Denizlispor

Başlatan ugur24, Nisan 29, 2007, 14:26:33

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Maç bitti ohh bea 2-2 bitti oLeyyyyyyyyyyy ;D
Bölünür senin için uykular!

!_black_eagle_!

ohh bee işte bu kadar yaa helal olsun be DENİZLİ minettarız sana ;)
|| 14 Şubat Hayal Ürünüdür...Tek Gerçek BEŞİKTAŞ Tribünüdür ||

Non Mollare Mai

edit

cassa23

DENİZLİ febenin kabusu oldu hehehehe hep böyle kalbimiz bundan sonra denizliyle süper ligte kalacaksın denizli

carsi52

Haftaya yenersek ezikleri puanımız 61 ediyo fener 60da kalıyo gs kazanırsa ki kazanır 58 ediyo aralarında 3 puan kalıyo gs kendi evinde feneri yener 2.oLur yani

1.BEŞİKTAŞIMIZ
2.galatasaray
3.EMZİKBAHÇE

:koptum ;D ;D ;D ;D ;D ;D

BerkAy1903

harbi bitti rüya falan değildir inş ;D bitti ulan oley oley oley oley sampiyon beşiktAŞK haftaya inönüye gömcezz ezikler utanın utanın ezikler...
19o3

akbaba71

denizliye başarılar diliyorum umarım duşmezler turk futbolunun we fb nin denizliye ihtiyacı war :D
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

cassa23

ezikler lig tv kameralarının kablolarını kesmişler sabotajcı ezikler

!_black_eagle_!

keserler bu ezikliği daha fazla gostermemek için kesmişleerdir :)
|| 14 Şubat Hayal Ürünüdür...Tek Gerçek BEŞİKTAŞ Tribünüdür ||

carsi52

vaLentIno`Rossi

ßen Korkmaya ßa$Ladım arkada$Lar denIsLi bIzım KarIyı eLimisden kapmasIn 2 oLdu aLdatmaya ßa$LadI ßısI yhaaa:D:D:D
Sar yapI$tIr ßenIde aLı$tIr ßo$ KafaLar Mezara yakı$Ir!`Atam İzindeyIz Hergün PiizdeyIz`KraL çArsI.--uLan!

ugur24

şu denizli'nin fenerbahçe'ye yaptığını hiçbir takım yapmamıştır valla..fener bir bizden bir denizli'den çekiyo..inşallah küme düşmezler..yoksa bu sevinci her sezon bize kim yaşatacak ? alnınızdan öpüyoruz denizlispor oyuncuları.. ;)

carsi52

Bu oyunla Denizli düşmez

Ama size şunun garantisini verim BURSASPOR küme düşecek.Demedi demeyin abi fikstürleri çok zor en basit takımı söLim size DENİZLİSPOR bide deplasman artık siz düşünün ;)

ugur24

bursaspor ve ankaragücü her an düşme potasına girebilir..kaan doğru söylemiş..en zor fikstür bursa'da..

carsi52

adamlar  son 4 haftada 0 puan alacak kesin yüzde yüz baksanıza şu fikstürüne sırasıyla yazim:

Denizlispor-Bursaspor burdan 0 puan büyük ihtimal
Bursaspor-Beşiktaş burdan en fazla 1 puan ama beşiktaşıma güveniyorum burdanda 0 puan alırlar
Trabzonspor-Bursaspor burdan kesin 0 puan
Bursaspor-Galatasaray burdanda 0 puan alırlar en fazla 1 puan oda yetmez.