Ana Menü

counter strike 1.6

Başlatan DugmE, Nisan 25, 2007, 13:18:25

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DugmE

arkadaşın biri bi konu açmış  da bnde diorum ki şöyle bi turnuva yapsak hani gusel olmaz mı arkadaşlar cs 1.6 kralcarsı turnuvası gibi internetten oynamayı bilen varsa oynarız yani katılımlarınızı bekliorm.
Sevdik Yemin Ettik Beşiktaşş, Sevdamızdan Ayıracak Hiç Bir Bedel Yok Bu Dünyada, Ne Bir Heves, Ne Bir Tutku, Beşiktaş'ım Anlatılmaz Sevgi Bu, Tapıyoruz, Seviyoruz, Aşkından Kahrolduk Biz Deliriyoruz

Dem@

mizah bölümüne olmaz diyom bende git cafeye aç :)

[KralKartal]

ayrica burasi OYUN icinde gecerli.. :)

maglum tek baslik altinda topladik
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

DugmE

arkadaslar katılım göremiorm nie acep counter unuuldumu
Sevdik Yemin Ettik Beşiktaşş, Sevdamızdan Ayıracak Hiç Bir Bedel Yok Bu Dünyada, Ne Bir Heves, Ne Bir Tutku, Beşiktaş'ım Anlatılmaz Sevgi Bu, Tapıyoruz, Seviyoruz, Aşkından Kahrolduk Biz Deliriyoruz

Dem@

eskidi desen klan maçları falan

DugmE

dimi benim takımım var 2 kişi daha alcam takıma istiyen varsa oynarız ben yinede oynayanlar vardır die düşünüom.HADİ BEYLER NERDE COUNTERCILAR. :D

CooLDumaN

Ben oynarım kardes herturlu :)
Dizlerini çökerek yaşayacağına..

ayaklarının üstünde öl!

MoNsTeR

bende oynarım hertürlü
Önce Kadınları Anladığımı Sandım Sonra Sandığımı Anladım..

DugmE

carsi52

OoOoOo counter mı ayıp ettin oynamazmıyız

ama nasıl oLcak sen orda ben burda ;D
Bölünür senin için uykular!

CooLDumaN

Hallederiz kaan.
sen yeterkı koyulmaya hazır ol[7b]
Dizlerini çökerek yaşayacağına..

ayaklarının üstünde öl!

carsi52

koymaya her zaman hazırım yafrum ;D
Bölünür senin için uykular!

BuRocket

http://img125.imageshack.us/img125/3639/carsiform5gf6.jpg
Allahım Su Ezan Ne kadar Güzel Okunuyor.Herseyine Şükür amin...

MoNsTeR

monster@cashtr.com  benim adres bu bos bi server buluruz yaa nolcak oynariz hertürlü
Önce Kadınları Anladığımı Sandım Sonra Sandığımı Anladım..

DugmE

ok ozman beyler trnuva yapalım ok kac kısı olcak bikere onu bi hesaplıyalım (counter strike 1.6 beyler bu arada cunku onda bi sürü server oluyo dierlerinde pek yoq)Turnuvaya girmek isteyenler adını soyadını nıckını yazsın bu pazara kaar bakalım kaç kişi olcak oke ?

Ad:Emre
Soyad:Avseren
Nıck:[matrix team] DugmE