Ana Menü

Şampiyon Celtic

Başlatan desperadomert, Nisan 23, 2007, 20:17:41

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

desperadomert

Avrupa'da şampiyonlar ardı ardına belli oluyor. Fransa'da Lyon, İtalya'da Inter ve Yunanistan'da Olympiakos'un ardından İskoçya'da da şampiyon Celtic oldu. Celtic'e Kılmarnock karşısında galibiyeti getiren goller 24. dakikada Hesselink ve 90. dakikada Nakamura'dan geldi.  Celtic bu galibiyetin ardından puanını 81'e yükseltti ve 34. haftada şampiyonluğunu ilan etti. Bu sonuçla şampiyonluk ümitlerini matematiksel olarak da yitiren Glasgow Rangers ise 68 puanla 2. sırada yer aldı.
hayat 3buçukla 4 arasındadır. ya 3buçuk 3buçuk ettirir, yada 4 4lüktür

ugur24

ya celtic ya rangers olacak zaten..iskoçya ligi çok kötü bir lig bence..fikstürüde acaip zaten hiç anlamıyorum..

CHEm !

çok dandik bi lig bencede
bi sezonda 3 kere karşılaşıyorlar herhalde
ingiltereye katılsalar daha iyi olur bence
Allah kitap Beşiktaş

Timurlenk

ben hearts ve rangers'ı destekliyorum ama uzun zamandır şampiyonluğu rangers'a kaptırmıyorlar.

carlito1903

celtik ve rangers ingiltere premier liginde oynasalar daha ii olur bence ayrıca celtikteki nakamura süper bi futbolcu

ist.hatirasi/3-4

normal ama celtic  hep ii olmustur rangertan
YÖNETİM İSTİFA !!!

die-4-u

Alıntı yapılan: CHEm ! - Nisan 23, 2007, 23:23:55
çok dandik bi lig bencede
bi sezonda 3 kere karşılaşıyorlar herhalde
ingiltereye katılsalar daha iyi olur bence
Bu konuşulmuştu bi' süre önce ama 2 Kulüp yetkililerine kendi liginizde kalın İngiltere'de oynarsanız orta sıralarda yer bulursunuz  dendi...
Haliyle de vazgeçildi..Manu'nun Chelsea'nin Arsenal'in L'pool'un olduğu ligde barınamazlar...

mertcan

bencede çok dandik bi lig :(

zaten ya celtic oluyo ya ranger :D