Ana Menü

NBA Playoff eşleşmeleri!

Başlatan eRe, Nisan 19, 2007, 12:51:55

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Timurlenk

nba maçlarını izlemek isteyenler 22 nisan sabaha karşı 04:30'da utah-houston maçı var.

benim merakla beklediğim bir seri olan miami - chicago serisini malesef ne ntv ne de nba tv veriyor.uydu kullananlar bu maçı sport italia kanalından izleyebilir.

eRe

nba de aslında guzel gıbı gozuksede bu yuzden oluyo ya.her takım bı oyuncunun sırtında :(
zamanında jordan vardı ancak yanındakı pıppen ı sonra rodman falan hepsı bırer yıldız dı
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

die-4-u

Orlando Magic ---Detroit Pistons               :1-4
Washington Wizards--Cleveland Cavaliers   :1-4
New Jersey Nets--Toronto Raptors           :4-2
Chicago Bulls--Miami Heat                        :4-2

Golden State Warriors--Dallas Mavericks     :0-4
Los Angeles Lakers--Phoenix Suns            :2-4
Denver Nuggets--San Antonio Spurs         :2-4
Houston Rockets--Utah Jazz                    :4-2

Timurlenk

miami bu turu geçecek iddia ediyorum. 4-2 alacaklar

nbacem

Alıntı yapılan: Bobbo13 - Nisan 20, 2007, 18:55:05
Alıntı yapılan: FaTaL_eRe - Nisan 20, 2007, 18:45:49
ya new jersey net nıye bu kadar kotu onları hıc anlamıyorum.bence kadroları lıgın ıyı kadrolarından

kadrolarında pivot mevkiinde problem var yoksa oyunculara bakarsanız nba'in en iyi takımı

nee.ne neee.. Nev Jersey kötümü...bu sözü nasıl söylüyorsun arkadaşım nasıl maç izliyorsun lütfen..Vince Carter orda Jason Kidd orda ve Alıp götürdüler..her maçı şov niteliğinde..
Beşiktaş'ın basketbol kalbi..
www.bjkbasket.org
www.bjkbasket.com

nbacem

Alıntı yapılan: Bobbo13 - Nisan 22, 2007, 20:51:21
miami bu turu geçecek iddia ediyorum. 4-2 alacaklar

bende iddia ediyorum Bulls 4-2 alacak..
www.bjkbasket.org
www.bjkbasket.com

nbacem

bir basketbolcu olarak bütün istatistikleri karşılaştırıyorum oyuncularıda koyuyorum bulls ağır basıyor..
www.bjkbasket.org
www.bjkbasket.com

[KralKartal]

4-Yanlış yere konu açmak, konuya gereksiz mesaj atmak,gereksiz Alinti[quote ] yapmak, mesaj sayısını yükseltici mesajlar yazmak gibi forum düzenini bozan her türlü mesaj önce uyarı cezası daha sonrasında 3 gün nopost ile cezalandirilacaktir.. Bunlarin tekrari halinda
forum yönetiminin verecegi karar üzerine cezalar arttirilacaktir.

son uyari...kurallara uyalim
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

eRe

Alıntı yapılan: ugrunda_olurum - Nisan 22, 2007, 20:57:05

nee.ne neee.. Nev Jersey kötümü...bu sözü nasıl söylüyorsun arkadaşım nasıl maç izliyorsun lütfen..Vince Carter orda Jason Kidd orda ve Alıp götürdüler..her maçı şov niteliğinde..

bende kadroları ıyı olmasına ragmen aldıkları sonuc kotu dıyorum dıkkatını cekıyosa...
senın ıyı anlayısın 6.olmaksa o zaman sozum yok ancak bu kadroyla 6.olmak kotudur!

ayrıca lutfen forum ıcınde saygı ortamını bozacak nasıl mac ızlıyorsun gıbısınden kelımeler bır daha kullanma !
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

RCA

tabi kötü hangi maçlarda tamamiyle takım halinde oynadılar hepsi bireysel yeteneklerle oynuyolar şimdi ise önemli olan takım ruhu utah gibi golden state gibi beence golden state dallası feci halde zorlar baron davis bi kere bi dallasa yeter ;)  bu yüzden artık bireysel değilde takımsal oynayan takımlar başarılı oluyor örneğin toronto bence netsi yenicek ki inşallah öle olur.. ;D
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.