Ana Menü

Armamızdaki Ay-Yıldızın Verilmesini Sağlayan Milli Maçın Resmi Belgesi

Başlatan SATUKBLADE, Kasım 26, 2006, 20:05:53

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ozytaurus

Eyw. buğra çıktısını alıp çerçeveletip duvarıma asacağım.

Türkiyede bir çok klübün armasının üstünde ay-yıldız culunur. İstanbulspor Bursaspor vs bunlar arma tasarımı sırasında klüplerin kendisi tarafından eklenmiştir. Bizim ay yıldızımız yukarıdaki belgede sözü geçen maç sonrasında Türk Bayrağı olarak armamıza eklenmiştir. Yani bu konuda sadece ilk değil ynı zamanda tekiz.
______KaRaKaRTAL____

carsi52

Bölünür senin için uykular!

xxdoggyxx

artik herkez susar artik bu belgeyi görünce yok kendimiz atiyomusuzda suymusta buymus iste budur kardesim saol süper bi belgetam tipalik
18.03.2007

Timurlenk

Unforgiven

Ellerine sağlik ;) tessekkür ederim iyi oldu bunun için yemek kazancam ben şimdi :)
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

alper_1903

ya dogru tek takim biziz bir kac takimda buna benzer biseyler var ama böyle bir ay-yildiz sadece bizim formamizda var
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

BuRocket

http://img125.imageshack.us/img125/3639/carsiform5gf6.jpg
Allahım Su Ezan Ne kadar Güzel Okunuyor.Herseyine Şükür amin...

carlito1903

vay be bir zamanlar mlli takımı temsil eden takımımıza bugün milli takımda haksızlık yapılıyor ne yaparsak yapalım en fazla 3 futbolcumuz çağırılıyorrrrr.....

BjKli_10-ur

Ya birşey sorcam kaç gündür aklıma takıldı.Biz bu maçı kazandık mı??Hiç bi yerde bunla ilgili bir şey yokta
Sensiz geçen günlerin ...

+SteNt

Paylaşım için teşekküRler. Beşiktaşım için önemli bi belge..

SercanBjk

Şampiyon olupta yıldız takıp sonra yıldızınız kadar konuşun diyen eziklere göstermek lazım bunu.

k@rt@l

utanın be utanın ruhsuzlar sürüsü

Guti ORÇ.

preto_aguia1903