Ana Menü

fenerbahçeden İstifa Sesleri

Başlatan Dem@, Nisan 16, 2007, 10:06:47

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dem@

Sarı lacivertli taraftarlar tribünlerde ve Protokol Tribünü çıkışında "Yönetim istifa, Zico istifa", "Yönetim, bu takım senin eserin" diye bağırdı. Aziz Yıldırım'a tepki gösterdi.

KADIKÖY'de bu sezon ikinci kez istifa sesleri yükseldi. 4 Mart'ta 2-2 biten Sivasspor maçının ardından yönetim kuruluna tepki gösterip teknik direktör Arthur Zico'yu istifaya davet eden sarı lacivertli taraftarlar dünkü 0-0'lık Vestel Manisaspor beraberliği sonrası da çılgına döndü.   

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte bir grup sarı lacivertli taraftar tribünlerde "Zico istifa" diye tempo tuttu. Fenerbahçeli taraftarlar, V.Manisasporlu oyuncular soyunma odasına giderken kısa süreli küfürlü tezahürat yaptı.

Maçın ardından stadı terkederken de Protokol Tribünü çıkışında toplanan bir grup taraftar, yönetimi ve Zico'yu istifaya çağırdı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Genel Kurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt'ı Protokol Tribünü kapısına kadar geçirdi.

Yıldırım'a tepki

Fenerium Tribünü'nden çıkan taraftarlar, Büyükanıt'a sevgi gösterisinde bulunurken, Yıldırım'a büyük tepki gösterdiler. Taraftarlar, "Yönetim istifa, Zico istifa" diye tezahürat yaparken, "Yönetim, bu takım senin eserin" diye de tepkilerini dile getirdiler.

Bu arada karşılaşmanın 84. dakikasında geri pas yapan Ümit de tribünlerden tepki aldı. Geri pasının ardından yuhalanan Ümit, tepkiler üzerine Maraton Tribünü'ne dönerek ellerini yana doğru açtı. Ümit'in bu hareketi üzerine tribünlerden yine aynı tepki geldi. İlerleyen dakikalarda Ümit'in ayağına top geldiğinde, tribünlerden tepki yükseldi.

KAHROLDULAR

Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftada zirvede büyük bir avantaj yakalayan F.Bahçe bu fırsatı tepince Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'na takımlarını desteklemeye gelen sarı lacivertli taraftarlar tribünlerde kahroldu

Dem@

başta aziz yıldırım ı çağırın siz istifayaaaaaaaaa azizi paranız da kalmayacak şampiyonda olamayacaksınız teknik adama çamur atın durun

Timurlenk

ümit özat'ı ıslıkladılar takımın morali bozulmuş olabilir.antep bunlardan puan alırsa siz o zaman görün

eyup1903

aziz in paraları işte yüz karaları
beter ol fener beter

emir_carsi

beter olsun ezikler
inşallah lig sonunda da böyle bağırırlar...

nbacem

beyler aziz yıldırı ivtifaya çağırmayacakalrın hepimiz billiyoruz.olduki çağırdılar bütün maddi kaynak gider zaten kara para bide o giderse fener diye bişey kalmaz..iama inaşallah azizde parasıda..............................kurallara uymadığı için yazmıyorum..
Beşiktaş'ın basketbol kalbi..
www.bjkbasket.org
www.bjkbasket.com

nbacem

ayrıca burak yılmaz şut atmayı unutmuş bence daha çok çalışması lazım..tigana büyük ödül ve fırsat veriyor o değerlendiremiyor..kaç maçtır ilk 11 de bnce bundan yararlanmalıydı ama kaçırdı..herşeyden önce tabiiki BOBO ve RİCO PAŞA.!!
www.bjkbasket.org
www.bjkbasket.com

carsi52

Beter oLsun ezikler.

haftaya antepte puan kaybederlerse bakın o zaman seyredin siz ;D
Bölünür senin için uykular!

Delirdik

Alıntı yapılan: dem@ - Nisan 16, 2007, 10:06:47
Sarı lacivertli taraftarlar tribünlerde ve Protokol Tribünü çıkışında "Yönetim istifa, Zico istifa", "Yönetim, bu takım senin eserin" diye bağırdı. Aziz Yıldırım'a tepki gösterdi.

bunLar kendi düşünceLerini nasıL oLmuşta diLe getirmişLer
aziz babanız keser diLinizi ;D

koyunsunuz Lan hepiniz
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

Adriano

Aziz istifa ederse çöker bu ezikler maddi açıdan..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

mdc

Alıntı yapılan: bLack - Nisan 16, 2007, 21:50:43
Alıntı yapılan: dem@ - Nisan 16, 2007, 10:06:47

bunLar kendi düşünceLerini nasıL oLmuşta diLe getirmişLer
aziz babanız keser diLinizi ;D

koyunsunuz Lan hepiniz

Fenerbahçe taraftarı o kadar yürekli değildir.
Babalarının sözünden çıkmazlar.

O bağıranlar dışardan adamdır.
Ben o taraftarın ne olduğunu biliyorsam
Bu bağıranlarında Fenerbahçeli olmadığını adım gibi biliyorum 8) :P
HAYATTA BEŞİKTAŞ

cassa23

ezik fener ezik ezik antep yenerse süper olacak

Çarþý Ulan !

nbacem

bırak yolamasınlar eZico yu yaf..adma ne gzel oynatıyo işte :):):):)
www.bjkbasket.org
www.bjkbasket.com

alper_1903

ya fenerbahce taraftarina bizim basimiza gelenler gelseydi dünyayi yikarlardi herhalde
takimlar tamam iyi oynamiyo ama lider durumda takimi yuhluyolar ve istifa diye bagiriyolar cok dandik bi taraftar ya bu fener taraftari

fener antepde puan birakacak ama bizde antalyaspor macini mutlak almamiz lazim ki inönüde hic korkum yok oyuncular atamiyacak olursa lütfen taraftar attirmaya calissin elimizden gelen ne varsa onu yapabiliriz
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...