Ana Menü

Burak Yılmaz (Tek Konu!)

Başlatan Non Mollare Mai, Nisan 03, 2007, 16:51:01

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

candela14

ya biz burağın saygısızlığından bahsediyoruz , ayrıca form düşüklüğü yaşıyan bi oyuncu neden ilk 11 de oynatılır kulübede otursun biraz , ali tandoğan gibi kanat oyuncumuz var bizim
bursalıyız ölümüne çarşılıyız , varmı ötesi
mesafeler engel değil aşkımıza

rico_ pasa

buragı bir gorsem varya bir insan bu kadar mı yuzsuz olur  ama suc onda degil macta adam gibi ıslıkladın mı bak bakalım adam gibi oynuyormu oynamıyormu ben ıslıklayanları tebirk ediyorum ben olsam bende ıslıklarım formanın hakkını vermiyor
Adaletin Bittigi Yerde TÜRK'ÜN Kudreti Başlar.

keskinli

kendine güvenci sifira düsmüs
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

çArşı_nuh

bu adam la başladığımız her maçta 10 kişi başlıyoruz maça

semihhh

burak beşiktaşta oynayacak adam değil bence gönderilmeli

paradoks_cem

bu adam bence c.ronaldoya ozenıyor onun gıbı oynamaya calısıyor ama onun gıbı olamıyor. bence ıyı futbolcu yalnız macta bıraz destek vermek lazım ona :oklava

alper_1903

bi 2-3 mac oynamasin kendine gelsin sonra bakalim iyimi kötümü
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

19kartal03

oyundan alınırken ıslıklanmasına ben cok uzuldum baki gibi bi adama tahamul ediyoruz ustune ustun bide maçtan once tribune cagırıyoruz buragi ıslıklıyoruz anlamak mumkun deyil yaaa buragın top ayagına geldigi zaman aadamin bacaklari titriyor ne yapacagını bilmiyor belki baki yerine buragi cagırıp moral verseydik burak kendine gelip daha rahat futbol oynardi ve verimli olurdu bence,allahtan sarı gordude baki fener macında yok vlla sarı gorunce stadda herkes sevin di yaaaa...

etna_carsi34

Burak Yılmaz
'Her maç; İnönü Stadı'nın oyuncu çıkış kapısında bekleriz. Genelde Burak ilk çıkan isimlerden olur. Saygısı, kişiliği yaşına göre inanılmaz oturmuş. Selam verir, hal hatır sorar hatta eleştiri dinler...' Fanatik Gazetesi yazarı Orhan Yıldırım'ın köşe yazısı:

Her maç; İnönü Stadı'nın oyuncu çıkış kapısında bekleriz. Genelde Burak ilk çıkan isimlerden olur. Saygısı, kişiliği yaşına göre inanılmaz oturmuş. Selam verir, hal hatır sorar hatta eleştiri dinler. Medeniyet gereği konuşur. Güler... Bazen de sıkıntısını dile getirir ve giderdi. Gözleri ışıl ışıl parlar, yüzü hep gülümserdi.
İçinde fırtınalar kopsa bile!
Antalyaspor maçı sonrası ise gözlerime inanamadım. Burak, 'mavi tren' gibi vınn diye uçup gitti kapıdan. Kafası yerde. Gözleri kapanacak gibi çökmüş. Yüzü sapsarı, morali sıfır. Sanki adli suç işlemiş gibi kaçarcasına. Yüzünü, kendini gizleyerek, koşarcasına...
Hemen şunu belirtelim, Burak'a çok haksızlık ediliyor. Hatta dilimiz, konumumuz elvermiyor yapılanlara isim koymayı.
Bu çocuk Real Madrid, Chelsea, Barcelona, Bayern Münih gibi takımlardan gelmedi. Hatta o kulüplerin önünden bile geçmedi! Avrupa patenti yok. Bunu da bir kenara koyalım. Sıradan bir Süper Lig takımında bile oynamadı. Ya bu çocuk geçen yıl bu zamanlar İkinci Lig'de oynuyordu. Ne adını bilenimiz vardı, ne de sanını. Bu çocuk daha bir yılı bile doldurmadı.
Ancak televizyonda gördüğü futbolcularla şimdi yanyana oynuyor. Yine ekranlarda büyük bir gıpta ile izleyip hayran kaldığı taraftarların önüne çıkıyor. Bu çocuk hem de hiç alışık olmadığı sol ve sağ kanatlarda oynatılıyor.
Futbolun beşiği İngiltere'de bir oyuncunun adaptasyon sorunu en az 2 yıldır. Orada tölerans, anlayış gösterirler. Destek olurlar. Paçavra gibi kenara atmazlar.
Böylesine duygusal ve pırıl pırıl bir gence iki hata yaptı diye, yapılanlar kabul edilir gibi değil. Şundan eminim. Burak hata yapınca alkış alsa inanın uçup gider. Öyle bir hale geldi ki topu ayağına almadan ürkmeye başladı. Çünkü rakip oyuncu gibi topla her buluştuğunda uğultu başlıyor. Çok ayıp, yazık günah. Daha işin başında olan Burak'ı kurtarmak tribünlerin işi. Burada tribün liderlerine ve başta Alen Markaryan'a büyük iş düşüyor.
Elin adamı çekip gidiyor. Bir diğeri takımı sabote ediyor. Hatta satıyor adeta! Burak'a sahip çıkalım hep birlikte. Dün İbrahim Akın. Bugün Burak, yarın bir başka genç yetenek. Bunları idam etmek çok kolay. Ama başka İbrahim'ler, Burak'lar yok ki!
Eğer Murat tek bacakla futbol yaşantısını riske atıyorsa... Üzülmez iki idmanla oynayacağım diyorsa... Ayağına basamayan Koray takımdan ayrılmıyorsa... Büyük özveri ile Toraman, Zan formasını bırakmıyorsa burada paradan çok gönül işi var demektir. Burak'ı sevgiden ve de anlayıştan mahrum etmeyelim.
BOLİÇ AÇIKLASIN!
Elle atılan golleri, rakip kaleciye yapılan faulün penaltıya dönüşmesini. Verilmeyen kırmızı kartları falan bir kenara bırakalım. Şu Hasagiç olayı kafama fena takıldı. Bu oyuncunun menaceri eski Fenerbahçeli futbolcu Elvir Boliç. O en iyisini bilir. Boliç açıklasın. Bu kaleci nasıl oluyor da, aynı sezonda Fenerbahçe ile yapılan kupa ve lig maçlarında forma giymiyor. Ve Antep üç maçı da kaybediyor. İbrahim Kızıl ile Erdoğan Arıca'nın kılı kıpırdamıyor!
Ve Beşiktaş; eğer Runje'ye bir daha forma verirse harakiri yapar. İşte Murat tek ayakla takımı kurtardı. Arkasında gençler bekliyor. Hem de, ihanet edecek, takımı satacak, sabote edecek gibi değil.
Aslanlar gibi duruyor!..

orhan yildirim in bugunku yazisi bnm cok hosuma gitti bir kere okuyun derm ben hak vericeksiniz...

2 dia 2 muerto

Gazeteci biraz iyi niyetli bakmıs olaya bence.
C.Ronaldo sag kanat,sol kanat,forvet,oyun kurucu her yerde oynuyor kalecılık bıle yapar ama ben adamın bir kere burası benim mevkim değil diye şikayet ettiğini görmedim...

keskinli

yaziyi bende begendim.
taraftarimizda vefa duygusu eksilmis.
ne övmeyi,ne yermeyi yapamiyoruz.burak kötüde rico pasa cokmu iyi oynuyor son maclarda?
niye birisini yapiyoruz vezir,kimisini ediyoruz rezil?
ölcüyü kacirmadan tavir koyalim,eger tavir konulmasi gerekiyorsa!
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ugur24

bir futbolcuyu harcamak çok kolay..burak çıktığı anda stattaki yuhlamalar büyük yanlıştı..biraz daha sabırlı olun..

allen ıverson

Arkadaşlar burakta ki sorun yani seyircinin sıkıntısı ne kötü oynaması ne yaşı falan falan..Tepki neden doguyo 1 kendine oynuyo takım bütünlügü içindew degil.En önemliside gereksiz kendini atmalar kıvranmalar falan bu antipatik geliyo seyirciye,beşiktaş seyircisi tekmeye kafa uzatan oyuncu sever yada tapar.Baki örnegi verilmiş bakinin yetenekleri o kadar ama mücadele ediyo ama yetenek yok..Burakta ki sıkıntı başka

burakblackeagles

kendini toparlamazsa ibrahim akın gibi erir gider...

NoPasaran

Alıntı yapılan: NoPasaran - Nisan 22, 2007, 11:35:00
Taraftarımız artık iyice yanlış yapmaya çalıştı..Bu ne rezilikltir anlamıyorum..Takım 1-0 önde..İkinc yarının hemen başı..Rişcardinho en az burak kadar ayağında kötü herkes homurdanmaya başlıyor..Sonra adam ayağına topu her aldığında korku ile topu basıyor ve buda oyununu etkiliyor..

Arkadaşlar Buraktaki yeteneğin hepimiz farkındayız ve lütfen ona sahip çıkalım..

Ahmet abi sene 2007 ;D

Görmüşüm geleceği :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net