Ana Menü

2. Denizli Dönemi Başlıyor Mu?

Başlatan K.D, Temmuz 18, 2014, 19:29:00

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

K.D

Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen'in istifasının ardından bu bölge için düşünülen isimlerden biri olan Mustafa Denizli ile Beşiktaş'ın 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi bir görüşme gerçekleştirdi. Çeşme'de tatilde olan tecrübeli teknik adam, "Ben Beşiktaşlıyım. Para konusunu konuşmaya gerek yok. Siz göreve layık görürseniz seve seve gelirim." dediği bildirildi.

Yönetim görüşme yapacak
Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, tecrübeli hocanın bu sözlerini yönetime iletecek. Yönetimin bir dizi toplantı yaptıktan sonra kararını vereceği öğrenildi. Bu kararın 1-2 güne de açıklanacağı ifade edildi.

Mustafa Denizli, en son Azerbaycan'ın Hazar Lenkeran takımının hocalığını yapmış, sonra istifa etmişti.
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

ilhan mansız_melis

Böyle her şeye karışacaklarsa Mustafa hocaya da gerek yok. Yakmasınlar adamı boşuna.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

Abi ne gerek var..

Denizli Hoca adam..

Başka hoca varken napcakki anlamıyorum.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Ha evet twitterda  da yazdım gelsin dedim..

Kaostan çıkmak için öyle birisine ihtyaç hep oluyor..

Ama düşünyorumda sıkıntı ya...

Karışmadan durulmaz..

Karışsa sıkınıt..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Mustafa Denizli, Beşiktaş'a tam yetkiyle gelecek. Takıma hem ağabeylik yapacak hem de Beşiktaş'ta Bilic'e rakip takımlar hakkında bilgi verecek. Uzun bir çalışma dönemi planlanan görüşmede, Mustafa Denizli'nin, futboldan tek sorumlu olmasına kar verildi. Bilic'in de itiraz edemeyeceği bir isim olduğu belirtilirken, bu görüşmeden Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin de haberdar olduğu iddia edildi. Bu görüşmelerden sonra yarın Denizli ile Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın Ahmet Nur Çebi ile birlikte bir görüşme daha yapacakları detayları konuşacakları öğrenildi. Olayı doğrulayan ve isminin yazılmasını istemeyen Beşiktaşlı kongre üyesinin ismi bizde saklı...
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

K.D

hatırlarsak denizli en son alt yapıdan çıkartabildiğimiz oyuncu olan necipide takımda oynatan isimdir o yüzden proje dahilinde gençlere bir motivasyon kaynağı olabilir ayrıca iyi bir taktisyen olduğunu ve sonradan yapılan oyuncu değişikliklerini iyi yaptığını biliyoruz o yüzden bilicede bu konuda yardımcı olur diye düşünüyorum açıkcası ben olumsuz bakmıyorum

El Colgado

K.D

Ya yanlış anlama ama faruk abi eskiler dönersek sinan engin fener dedi denizli gs dedi diye diye bir şey yapamayız :)

El Colgado

sinan engin bana gore denizli'den daha bjklidir
ben takilmam zaten gs yuvam dedigine gelsin serefiyle calissin yeter
ama denizli hareket adami o pozisyon yetmez bence ona

keskinli

böyle birine gerek varmi yokmu tartisilir
bilicin yetkisini artirmakta iyi bi secenek olabilir
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin