Ana Menü

Galatasaray Olcan Adın'ı KAP a bildirdi..

Başlatan NoPasaran, Haziran 30, 2014, 16:15:09

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Olcan Adın'ın transferi için, Trabzonspor Kulübüyle görüşmelerin başlandığı konusunda Kamuyu Aydınlatma Platformu KAP'a bildirimde bulunulmuştur.

KAP'a gönderilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcu Olcan Adın'ın transferi için Trabzonspor ile görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Şunlardan nefret etmemin yanında bizden de bir halt olmaz.

Gökhan'a yöneleceğiz şimdi.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

eRe

Galatasaray, uzun bir süredir devam eden Olcan Adın transferinden mutlu sona ulaştı.
Olcan Adın'ın transferi için Trabzonspor ile pazarlık masasına oturan sarı-kırmızılı kulüp, 3.7 milyon avro ve bir futbolcu karşılığında bordo-mavili kulübü ikna etti. Olcan Adın ile her konuda anlaşmaya varan Galatasaray, milli futbolcu ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak.
Trabzonspor'dan yıllık 800 bin avro kazanan Olcan Adın ise Galatasaray'dan yıllık 2 milyon avro garanti ve maç başı ücret alacak.
Hem Galatasaray hem de Trabzonspor kulüpleri aynı anda KAP'a bildirimde bulunarak, Olcan Adın'ın transferi için görüşmelere başlandığını duyurdu.
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

NoPasaran

Valla başarılı transfer..

Henüz daha 29 yaşında. Yaşı felan çok değil..

Geçen seneki performansını arttırarark üstüne korsa çok önemli transfer olr..

Ben alınmasını çok isteridim
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

K.D

Ama verdikleri futbolcu kim acaba biz 4 milyon bonservis adamada 2 milyon veremezmişiz demekki ne diyim töreyi alsak bile sefa falan lazım yedek olarak yoksa bi bok olmaz bizden
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

ERHUN

Salih + 3.5 veya 4.5 milyon euro vermişler. Salih'i daha yeni 2.75 milyon euroya Kayserispor'dan almışlardı. Çok para vermişler. Maaşta çok, zaten piyasadaki maaşlar-bonservisler uçtu gitti abuk subuk bir hâl aldı. Gün geçtikçe bu ülkedeki futboldan soğuyorum, diğer liglerinde aşağı kalır yanı yok ya...

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

Galatasaray, Trabzonspor'un milli futbolcusu Olcan Adın ile 4 yıllık anlaşmaya varıldığını borsaya bildirdi.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, "Trabzonspor profesyonel oyuncularından Olcan Adın ile 2014-2015 sezonundan başlamak üzere 4 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır" denildi.

Açıklamada paylaşılan transferlerin detaylarına göre, Trabzonspor'a 4 milyon avro bonservis bedeli ödenecek ve sarı-kırmızılı oyuncu Salih Dursun, 2014-2015 ve 2015-2016 sezonları için Trabzonspor'a bedelsiz olarak kiralanacak. Trabzonspor, Salih Dursun'u kira sözleşmesi devam ettiği süre içerisinde 1 milyon 750 bin avro transfer bedelini peşin ödeyerek transfer etme hakkına sahip olacak. Kiralama süresi boyunca Salih Dursun'un tüm maaş ve prim ödemelerinden Trabzonspor sorumlu olacak.

Olcan Adın'a da 4 sezon için toplam 7 milyon avro sabit ücret verilecek. Futbolcuya her bir sezonunda sırasıyla 1 milyon 600 bin avro, 1 milyon 700 bin avro, 1 milyon 800 bin avro ve 1 milyon 900 bin avro sabit transfer ücreti ve 15 bin avro maç başı ücret ödenecek. Milli futbolcuya yapılacak ödemeler her yıl sabitlenecek döviz kurundan Türk Lirası olarak ödenecek.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Daha ilk günden abuk subuk konuşmuş aptal herif. Şöyle karaktersizlere sinir oluyorum. Ulan müptezel futbolunu oyna öyle göster kendini. Hayırsız olsun, inşallah doğru düzgün top oynayamaz.

[KralKartal]

hani TS baskani satarsa Besiktasa satacakti, hani soz vermisti..

karaktersizlerin zaten Besiktasta isi yok..
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi