Ana Menü

Kralkartal Forum Cup 13|

Başlatan [KralKartal], Haziran 18, 2014, 14:06:22

0 Üyeler ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

CR7

Alıntı yapılan: NoPasaran - Haziran 20, 2014, 00:35:34
Yiğit kaşif iyide app ile beraber oyuncu getirmek hiç adil olmuyor..

Normalde kaşif rastgele getirse yine eyvallah..

Bu sene bende yaptım 5-6 transfer ama oyunun şekli bozuluyor gibi geliyor bana..

yani adalet filan diyip durmayın.
adamlar her şeyi sunuyor. isteyen alabilir.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Ya zaten kabul ediyoruz ki onu..

Ona itiraz eden yok..

Ancak o arkadaş ortamında olacak bi iş değil
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

benim tek anlamadığım burada biri bilet olayını genel olarak soralım dediğinde yazılan cevaplar.sanki adam küfür etmiş gibi cevap verilmiş benim gördüğüm. nasıl sen bileti savunuyorsan karşında ki adamda bilet almamayı savunabilir bununla ilgili de güzelce konuşalabilir.bu kendi düşünceni haklı çıkarmak için sert mesajlar niye?

bilet olsun verelim parayı alalım sıkıntı yok.ben sadece daha çekişmeli geçeceğini düşündüğüm için demiştim şimdiye kadar ama burada çekişmeden falan daha önemli hırslar var anlaşılan o yüzden ben size katılır aynı şekilde oynarım kavga edecek tabirde kimseye kullanmam
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

K.D

@eRe ye katılıyorum anlatmak istediğim oydu ona benzer şeyler yazdım zaten ama neyse zaten bi avuç insanız şu forumda sorun değil.
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

eRe

Alıntı yapılan: K.D - Haziran 20, 2014, 01:13:35
@eRe ye katılıyorum anlatmak istediğim oydu ona benzer şeyler yazdım zaten ama neyse zaten bi avuç insanız şu forumda sorun değil.

bir avuç insanız derken ;D ;D ;D

sahi admin kaç aktif kullanıcıyız ;D

ben bu foruma girdiğimde gökhan diye arkadaş sokmuştu ve lise 1 deydim. şuan üniden mezun olmuş askere gitmiş gelmiş çalışan bir adamım ;D ;D

foruma girdiğimizde çocuk yapsak şuan o da aktif kullanıyordu ;D ;D ;D
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

K.D

Ahaha beni de alp sokmuştu 7. Sınıfta şimdi üniversite 2 ye geçtim valla ayrılan çok oldu ama ben girdikten sonra yeni gelen aktif pek hatırlamıyorum :D sahi kaç kişiyiz harbiden 20??
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

[KralKartal]

Bilet, kasif, ozel antreman konusuna el atmak istiyorum, bu konunun kapanmasi adina son kez yaziyorum:

- Önceleri kasif kullanilmiyordu fantasy liginde, bunu kullanmaya acan ben degilim lig yöneticisi olarak.
Game basics sirketi, bu oyunun yapimcisi, bu kararlari aliyor, herkes icinde gecerlidir. Kasifi bu ligde herkes kullandi, her oyuncu alan sampiyon olmuyor, parayi bulmakta mesela tabiki, biriktirmek, oyuncu almak, oyunun zevki...

- Özel antreman olayida ayni, normal lig ile fantasy farki bundada yok, standart 2, biletli 4 hakka sahipsiniz.
Ozel antremani abartmaya gerek yok, bir cok mac aldigim halde yenildigimi biliyorum, sans.
Bunu kullanima kapatamayiz, kamp olayi, reeldede var, bu oyundada olmasi rekabeti ve ust siralarda 1 den fazla takimin sampiyonlugu kovalamasini sagliyor. Ozel antreman ile ligden kopmuyorlar, karsilikli..ve buda rekabet getiriyor.

- olaya zevk, farklilik, muhabbet, biraz heyecan biraz rekabet olarak bakin... Sonuncuda olsak, birincide, zevk almayi bildikten sonra farki yoktur benim icin..umarim sizin icinde öyledir
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

beckyZWICKY

ben en iyisi bu konuda fikir belirtmiyim..

tek bi ricam var; daha lig başlamadan, Başlamayan ligin boku çıkmasın..

@El Maestro

eğer ki; zamandan yana sorunlar olmaz ve katılırsam lig başlangıcında güzel sürprizlerim olacak.. ve tabii ki lig içerisinde de hacım ;D ;D

şimdiden kenara; "uygulayamayacağın; A planının yanına B ve C planlarını hazırlayıp kenarda tut.. ;D ;D ;D
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

ERHUN

Başlarken boş olursa girerim demiştim ama bu seferlik beni mazur görün. Az önce Hapoel Akka'yı aldım. 2 hafta geçmiş 2 mağlubiyetleri vardı, takım 12.sırada, hedef 10.sıra.

Banucan

sanırım bu sefer ben de oynayacağım :D
ama en çirkef rakip ben olucam haberiniz ola ;D
FEDA

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Banucan

kavga çıkarıcam agrasif olucam herşeye muhalefet olcam korkun benden :ahaha :ahaha
FEDA

NoPasaran

:ahaha :ahaha :ahaha

transfer piyayasını karıştır özellikle @eRe YE DİKKAt et @Banucan  ;;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net