Ana Menü

Şenol Güneş Bursasporun Yeni Teknik Direktörü !

Başlatan El Maestro, Mayıs 29, 2014, 14:45:54

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

Bursaspor, teknik direktör Şenol Güneş ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Bursaspor'un yeni teknik direktörü Şenol Güneş, başkan Recep Bölükbaşı ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte helikopterle Bursa Özlüce Tesisleri'ne geldi. Şenol Güneş'i karşılayanlar arasında Bursasporlu eski futbolcu Okan Yılmaz da vardı. 1+1 yıllığına yeşil beyazlı kulüple anlaşan tecrübeli teknik adam saat 14.00'te yönetim kurulu ile birlikte basın mensupları ve taraftarın karşısına geçecek.
Özlüce Tesisleri'ne geldikten sonra ilk açıklamasını yapan Şenol Güneş, "Bursa'ya yeni geldik. Herkese sevgilerimi saygılarımı gönderiyorum. Başarının anahtarı birliktelik ve samimiyet. Küçük hesaplar, büyük camiaları yaralar. Bursaspor şampiyonluğu da gördü, küme düşmeyi de yaşadı. Her şeyin tecrübesi var. Kulübün yükselişi için bazı kuralları devreye sokacağız. İşimiz kolay değil. Birlikte çalışırsak büyük başarılara imza atarız. Bu kulüp şampiyonluğu gördü. Her zaman başarı olmaz, her takım zaman zaman dalgalanmalar yaşar. Bunlar olur." dedi.

Başkan Recep Bölükbaşı ise, "Türkiye'nin en başarılı antrenörlerinden birini getirmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Sabır edeceğiz. Sabırdan sonra başarı gelecek" ifadelerini kullandı.
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ilhan mansız_melis

Severim Şenol Güneş'i. Kendisi için hayırlı olsun.

Bir ailem, bir Beşiktaş, bir de Sıla.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

El Colgado

şenol hoca bizde olsa bu sene ikinci olurduk.

galaxy note II - tapatalk

beckyZWICKY

bence şu aşamada yapılabilecek en iyi tercihi yapmış bursa..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

carsi52

Şenol Güneş'i Bursasporda görmek üzücü.

Tercih olarak bakarsak duruma Bursa yapabileceği en iyi tercihi yapmış.Keşke Şenol Güneş kabul etmeseydi teklifi.
Bölünür senin için uykular!

ERHUN

Bursaspor açısından olumlu hareket. Şenol Güneş ile başarılı olacaklarını düşünüyorum. Tabii başkanın karakteri de önemli. Her şeyde öne atılan biriyse kimin teknik direktör olduğunun önemi kalmıyor, Recep Bölükbaşı'nı tanımıyorum ama Şenol Güneş'in öyle bir durumda çalışacağını zannetmiyorum.