Ana Menü

KK Forum Cup 12 | basladı...| Şampiyon RCA, Kupa sk.bjk

Başlatan [KralKartal], Mayıs 22, 2014, 23:08:09

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

K.D

Benim içinde erhun abi gönderdi onaylamadan ortama düşüyor mu transferler arkadaşlar biz yarın akşamüstü onaylayacağız ingiltereden gelecek defans?
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

NoPasaran

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Haziran 09, 2014, 00:12:12
volkan abi rafael sezon sonuna kadar senin takımda kalcak anlaşılan.. yani elinde patlıcak görünen o ki.. mantıklı bi teklif sunda bari elinde patlamasın paraya dönsün ;D

Bu arada; Benim Kaşifte yolda.. bu gece 90+ bi defans getirecek.. yarında yine 90+ bi defans gelecek.. yani 2 günde 2 tane 90+ defans alacağım.. sonrada bi ortasahaya birini almayı düşünebilirim..

3 günde 3 transfer.. 2 defans 1 ortasaha.. ligin sonlarına doğruda duruma göre bakarım 1 transfer daha yaparım en uygun bölgeye..

Oyuncuyu satmaya niyetim yok ;D

Ancak 25 milyon euro gelirse satabiiriz. 16 milyon euroluk teklifiniz genç oyuncumuz için komik olarak algılanmıştır..

Kaşife güveniyorsanız alabilirsinz ;D Getirsin bakalım 90 lık 23 yaşında genci ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

beckyZWICKY

2-3 gün önce Kaşifin getirttiği; 98 gücünde olan   Manchester City'nin SüperStar orta saha oyuncusu; "David Silva"yı gelecek teklifi göre satabilirim.. almak isteyen oyundan teklifini sunsun.. cezbedici bir teklif olmalı kabul görmesi için..

Şunun garantisini verebilirim ki; Kaşif gönderseniz bile bu derece özelliklere sahip ve böylesi kaliteli bir ortasaha bulamayacaktır kaşif.. Çünkü kalmadı bu derece güçlü olan oyuncu.. varsa bile 1-2 tanedir.. ve bunu bulması çok ama çok düşük bir ihtimal cunku daha az güçteki oyuncular çok..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

beckyZWICKY

Alıntı yapılan: NoPasaran - Haziran 09, 2014, 00:36:36
volkan abi rafael sezon sonuna kadar senin takımda kalcak anlaşılan.. yani elinde patlıcak görünen o ki.. mantıklı bi teklif sunda bari elinde patlamasın paraya dönsün ;D

Bu arada; Benim Kaşifte yolda.. bu gece 90+ bi defans getirecek.. yarında yine 90+ bi defans gelecek.. yani 2 günde 2 tane 90+ defans alacağım.. sonrada bi ortasahaya birini almayı düşünebilirim..

3 günde 3 transfer.. 2 defans 1 ortasaha.. ligin sonlarına doğruda duruma göre bakarım 1 transfer daha yaparım en uygun bölgeye..

Ancak 25 milyon euro gelirse satabiiriz. 16 milyon euroluk teklifiniz genç oyuncumuz için komik olarak algılanmıştır..

Kaşife güveniyorsanız alabilirsinz ;D Getirsin bakalım 90 lık 23 yaşında genci ;D

11milyon euro değeri olan oyuncuna 16milyon euro teklif etmiş olmam sizin gibi maddi gücü düşük olan paraya ihtiyacı olan bir klubu havalara uçurması gerekirdi oysa ki... ahahahaha ;D ;D ;D

unutmam gereken..

NoPasaran

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Haziran 09, 2014, 00:39:18
Alıntı yapılan: NoPasaran - Haziran 09, 2014, 00:36:36

11milyon euro değeri olan oyuncuna 16milyon euro teklif etmiş olmam sizin gibi maddi gücü düşük olan paraya ihtiyacı olan bir klubu havalara uçurması gerekirdi oysa ki... ahahahaha ;D ;D ;D

Paraya ihtiyacımız yok ;D

Kulübümüzün kasası gayet dolu ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

Usak Sportif ozel antreman almis bildirim geldi. Ben almayacam yinede yenilirsemde yenilirim :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

eRe

Alıntı yapılan: El Maestro - Haziran 09, 2014, 00:43:56
Usak Sportif ozel antreman almis bildirim geldi. Ben almayacam yinede yenilirsemde yenilirim :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bildirim nasıl geliyor ya :D öyle yakalanıyor muyuz :D

açıkcası ligte iddiam kalmadığı için kupayı istiyorum :)

bu arada correa yı tabi ki istiyorum o takımın maskotu ruhu herşeyi :)
umarım rakamda anlaşabiliriz :)
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

NoPasaran

Casus yollarsa öğreniyor  ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Telefona bildirim geliyor elbette ;D

Oyuncun satıldığında, rakip antreman aldığında, maçlar açıklandığında vs.

Bi ailem, bi Beşiktaş, bi Sıla.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

eRe

yuh arkadaş :D hiç rakibe saygıda yok :D tuvalete gitsek haberiniz oluyor :)
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

beckyZWICKY

@eRe  Bileti varsa bir takımın, rakip özel antreman aldığında bildirim geliyor.. Lakin öncesinde gizli antreman alırsa özel antremandan önce; GELMİYORDU BİLDİRİM BENİM HATIRLADIĞIM..

correa konusuna gelicek olursakta; gücü 85 olsada performansından ötürü 90+ gücü olan bir oyuncu gibi maddi değeri vardır oyunda Klubumuzun gözünde.. O yüzden teklif edilecek miktarın başında 1 yerine 2 olmalı.. 2 ile başlayan bir miktar olmalı :) )))

diğer bir pencereden bakıcak olursakta; Rafael'e 25milyon euro değer biçildiği bir piyasada Correa gibi üst düzey performans sergileyen bir oyuncuya ne kadar değer biçilmeli diye siz sevgili kamuoyunun takdirine bırakıyoruz efenim.. ;D ;D ;D

unutmam gereken..

NoPasaran

Aslında oyun kurarken imkan varsa özel antreman kalkmalı..

Kişisel kaynak kullanımı serbest olmalı
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

beckyZWICKY

Alıntı yapılan: NoPasaran - Haziran 09, 2014, 00:55:57
Aslında oyun kurarken imkan varsa özel antreman kalkmalı..

Kişisel kaynak kullanımı serbest olmalı

ben 3 sezondan beri bas bas bağırıyorum ÖZEL antreman olmasın.. kalksın... yapılmasın yasaklansın diye... birine 3 tane kullanılıyo tüm sezonda.. birine 7 tane.. haksızlık yani.. takımın ne kadar iyi olursa olsun rakip özel antreman aldıgında puan kaybediyorsun bu net..

lakin kişisel kaynak kullanımı da yasak olmalı.. nie ki gerçekte parası olan oyuna gerçek para karşılığı oyun parası almakta haksızlık.. gerçekte maddiyatı elvermeyen adam napsın? buda haksızlık..

yani ikiside yasaklansa keşke..

unutmam gereken..

[KralKartal]

Ozel antreman kalkmaz, o secenek yok, olsaydi kaldirirdim..

Kisisel fon, kaldirdim, esitlik olsun diye, herkes para verip fon kullanamaz, ama video izleyip bilet alabilir...
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

NoPasaran

Haklısın aslında..

Oda olmaz doğru diyorsun..

Ama özel antreman olayı yasaklanmalı adilce oynanmalı oyun..

Bu konuda forum hem fikir olacaktır eminim..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net