Ana Menü

KK Forum Cup 12 | basladı...| Şampiyon RCA, Kupa sk.bjk

Başlatan [KralKartal], Mayıs 22, 2014, 23:08:09

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RCA

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Mayıs 27, 2014, 11:14:28
Yhuira mi ne volkanin arkadasi olmasi gerek.

Sk.bjk = davinci demons

defansa ve kaleciye 1 er takviye ile rahat ilk 2 ye girersin.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

[KralKartal]

Benim takim mi? sakatlik oldugunda yandim, yani uzun vaadede transfer sart, ama kalecilerim iyi, bakma sen oradaki oranlarin bir anlami yok :)

vermeer 7 ortalamadan asagi not almaz, casteels bir onceki kalecimdi...

Defansa gelince, saglam defansim var, ben orta saha ve forvetten yakiniyorum,
orta sahaya 1 ve forvete bir adam lazim, forvette tek yedegim var, 3 lu forvet oynayacagim icin.

Birazdan bakip yorumlarimi yapacagim takimlar icin..Iddaam yok ama baskan hedefi sampiyonluk olarak belirlemis,
adimizda Besiktas, 3.oluruz iste...
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

[KralKartal]

Nacizane yorum yapmak istedim..Takimlar ozet olarak aslinda iyi, fakat bende dahil olmak uzere alternatif eksigimiz var..
sanirim ara transferde basarili olan, ust siralari zorlayacak. Yazdiklarim mevcut kadroya gore, daha cok alternatif sakatlik cezalar acisindan baktim , ona gore yorum yaptim.. Herkese bol sans

Besiktas1903
kendimide yorumlamak istedim, zorda olsa. Herkes gibi forvet ve orta sahada alternatif sorunum var. Transfer olmazsa zorlanirim, mevcut duruma bakarsam, ilk 5'e olurum..

Kardemir Maestro FC ilk yari puan kayiplari olabilir, alternatif sorunu var orta sahaya bir takviye ile ilk 3te yer alabilir.

BZ SK ilk 3'u zorlar (sakatlik olmazsa) takimi bence saglam, bir iki takviye yedekler icin sart.

FK1 surpriz yapar, defansi saglam, golleride atarsa ilk 5'de yer alir.

Agrispor takimi bence bu sefer iyi kurmus, hedef sampiyonluk belli, taktik tutarsa ilk 2 de yer alir

Cedricspor'un guclu bir hattini goremedim, daginik bir takim, ama gencler adapte olur surpriz yaparsa
ilk 7 de yer alabilir,yoksa dibe vurur.

KütahyasporFC kadro baya genc, ilk yari zorlanir, sonra acilir, puan kayiplari nedeniyle ilk 6da yer alabilir.

Cibuti İdman Yurdu  defans ve forvet tamam, ama orta sahaya takviye sart gibi, yoksa ilk 6 hayal.

The Avengers belli ki 4-5-1 tarzinda oynayacak.Orta saha forvet tamam, defans saglam degil,oraya takviye ile
ilk 4te yer alabilir.

ARAS defans iyi orta saha vasat kaliyor suan icin, 4-5-1 oynayacak belli, ilk 6 da yer alirsa iyi bir sonuc.
Takviye sart.

Forza1903 defans ve forvet hatti guzel, orta saha vasat kaliyor suan icin, takviye veya antremanla ilerki zamanla kapatirsa
ilk 6 da yer bulabilir, ama ilk deneyimi oldugu icin her sonuc basarilidir.

Davinci demons takimda alternatif pek yok sistemi cozemedim, 4 lu defans oynarsa yedek 1, 4lu orta saha oynarsa keza ayni yine 1 yedek var, kisir bir takim, takviye ile guclenirse zorlar, bu sekilde sakatlik ve cezalar olursa ilk6 diyorum.
Kadro guzel ama alternatif sart.

Usak Sportif takim iyi, defans guzel,ama yine alternatif olarak kimse gorunmuyor, transfer sart, cezalar sakatlik olursa ilk 5'e giremez.

Renault Sport 3lu orta saha oynasa tek alternatif var.. takim kurarken dusunulmemis galiba, vasat biride olsa yedek 2 olsaymis.
Ilk 10 olursa basari.

Resulun takimi suanki duruma gore, taktikte tutarsa, sampiyon olma ihtimali yuksek...Onu Sercan ve Serkan izliyor, ve 2-3 takim daha.
ilk 6-7 sira cekismeli olacak belli.

BOL SANS :bjk

@[KralKartal] @Simurg  @CR7 @eRe @K.D @El Maestro @RCA @sk.bjk @IL Capitano @Batuhan

RCA

Ben ise ilk 3 ün sen sercan ve davinci demons arasında geçeceğini düşünüyorum ihsan abi. Ayrıca serkan ben yiğit erhun da takipte oluruz.

Volkan abinin arkadaşlarının takımlarının ne derecede reaksyon göstereceğini bilmiyoruz ama onlar da 1. liğe ortak olabilirler

büşra kemal batu ve cem abi de gerekli takviyelerle ilk 5 i rahat rahat zorlarlar.

En kaliteli takım kavramım yok şu an çünkü herkes alternatifsiz. 150 milyon olayı ciddi sıkıntıya soktu
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Simurg

Bizim takımlar fikret ormanı anlamamıza yardımcı oldu para olmayınca alamıyorsun demek ki oyuncu :D :D

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

K.D

Ama biz en azından alıcaz diye ortalıkta dolanıpta almamazlık etmiyoruz yoksa yok desin atıp tutmasın :D
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

Simurg

:ahaha :ahaha
Olsun adam şuan stada endeksledi hayatını  :D

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

K.D

Aynen öyle abla her şeye bahane aynı toplantıya falan geç kalınca ama stad yapıyoruz biz diyor herelde :D
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

[KralKartal]

Alıntı yapılan: RCA - Mayıs 27, 2014, 19:00:24
Ben ise ilk 3 ün sen sercan ve davinci demons arasında geçeceğini düşünüyorum ihsan abi. Ayrıca serkan ben yiğit erhun da takipte oluruz.

davinci iyide, yedek alternatif yok..Ayni Besiktas gibi, oyuna girecek gidisati degistirecek topcu yok yedek.
Hangi sistem oynarsa oynasin 1 yedek ile bu isler yurumez bence, kisa vaadede transfer sart.
Aksi halde gecen seneki performansi yakalayamaz. Takim kaldirmaz gibi geliyor. Bunlar tahmindir. Futbol sahada oynanir
sen diyorsan bildigin vardir, bakalim..

25 milyonluk butce acigimiz var, nelere mal oldu, 2 yedek alirdim o parayla...

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: Simurg - Mayıs 27, 2014, 19:02:22
Bizim takımlar fikret ormanı anlamamıza yardımcı oldu para olmayınca alamıyorsun demek ki oyuncu :D :D

;D ;D ;D

Bir ailem, bir Beşiktaş, bir de Sıla.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

beckyZWICKY

bu gece ki serkan ile olan maçım, daha ilk haftadan göstericek birazda olsa ligi ne derece bitirebileceğimi.. :) puan kaybedersem; 2-3 transfer şart olur.. en başta; 2 defans 1 kaleci şeklinde..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

beckyZWICKY

ya bu arada oyun neden 25 milyonlarımızı kesti ki? 175 bile yetmiyo gibi bişeydi.. kalktılar bide 150 milyon yapmışlar bütçeyi.. hey allam ya ;D

unutmam gereken..

[KralKartal]

eRe

madem bana şans vermiyorsunuz ligi ilk 2 de bitirmek farz oldu ;D ;D ;D
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

beckyZWICKY

şampiyon kim olur bilmek zor.. tahmin etmesi gerçekten zor bir seçim.. birini seçsem 6. olabilir.. yada 6. olur diye tahmin edeceğim takımsa 1. olabilir.. öylesi zor..

ama bi konuda yüksek derecede iddaalıyım.. Gol kralı takımımdan çıkacağına inanıyorum.. Hulk yada Neymar'a sezon sonunda altın ayakkabı ödülünü aldıracağız.. :P

unutmam gereken..