Ana Menü

KK Forum Cup 12 | basladı...| Şampiyon RCA, Kupa sk.bjk

Başlatan [KralKartal], Mayıs 22, 2014, 23:08:09

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

Bileti video izleyerek bedava kazanabiliyorsunuz, sinirsiz :) para degil, gercektede takimlar kampa girmiyor mu? Derbi oncesi? Buda onun mantigi, gercege yakin yapmak icin eklenen bir ozellik.. :)
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

beckyZWICKY

cok kısa birşey diyip kendimce bu konuyu kapatacağım kendim için.. baktığımız pencereler farklı evet bizimde saygımız sonsuz..

geçen sezon averajla 2. oldum.. serkana kaç tane uygulandı bilmiyorum varsayımlar üzerinden konusacağım..

bana 7 tane uygulandı, serkana 3 tane uygulandı diyelim.. ve sonuç olarak ben 2. oldum serkan şampiyon oldu averajla..

serkanada 7 tane kullanılsaydı özel antreman.. Sence şampiyon kim olurdu?

benim için fikstürün, takımın morali çok önemli değil bu konuda.. beni sonuç ilgilendiriyor açıkcası..  keza zaten o sebeplerden ötürü haksızlık oluyor demek istediğimiz.. Sebeplerin birinde; maçı kazanıcağına inancı yoktur kullanmak ister dedin ya.. işte demek istediğimiz bu.. takımının gücü neyse sonucuda o olsun dedik sadece.. benim görüşüm sorduğum soruda saklı.. sorduğum soruyla direkt bağlantılı.. bu soruyu kendimede soruyorum cunku ve bana göre olan cevapta böyle düşünmemi sağlıyor.. ama herkes aynı görüşte olacak diyede birşey yok tabiiki.. dediğim gibi herkesin fikrine saygımız var.. ve biz direkt öyle olsun demedik zaten.. herkese sorulsun fikir alınsın ve duruma göre herkesin fikrine isteğine göre yaparız yada yapmayız dedik.. :) bence konusulmadan sadece anket açalım.. sonuca görede uygulayalım.. Olur mu :)
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

beckyZWICKY

kupadan isteyerek elenmiştik ve bu isteğimizin sebebi bu gece geldi nihayet..

bu gece tüm oyuncularım form tutacak antreman yapacak ve dinlenecek.. hepsi form grafiğini %100 yapacak..

ve önümüzdeki maçlara daha sağlam daha dinç çıkacağız.. :) iyi oldu bu kupa maçının geldiği.. oyuncularım yorulmaya başlamıştı iyice :)

unutmam gereken..

ERHUN

Bu konu biraz karışık. Kimine göre haksızlık kimine göre değil. Bir taraftan bakınca herkesin 2 (bileti olanların 4) hakkı var, istediğine kullanır. Evet buradan bakınca bir sorun yok. Ama diğer taraftan bakınca, rakip üstlerde bulunuyorsa zorlu rakip olduğu düşünülüp özel antrenman ona kullanılıyor. Mesela ben bu ligde şuana kadar sadece Avengers deplasmanında kullandım, avengers liderdi. Şuan 5.sıraya düşmüş. Ben o deplasmana giderken 5.olsaydı %99 kullanmazdım, şuana kadar oynadığım diğer deplasmanlarda kullanmadığım gibi.

NoPasaran

Bu oyunda benim oyuncular gelişmiyor niye bilmiyorum

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

RCA

penaltılarla elenmişiz. tebrik ederiz cibutiyi :)
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

NoPasaran

Hedef kupa ;D

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

Ben hak verilmişse kullanırım. Bu kadar basit.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

El Maestro

Bende bilet yok casusta yollamadim ama bildirim geldi :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

CR7

Ya o karşı taraf gizli antrenman almadan özel antrenman alırsa her türlü geliyor. Biletle casusla alakalı değil

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

beckyZWICKY

Ve bekledigimiz oyuncu klubumuzun ozel ucagiyla bu gece istanbula indi.. barcelona takiminin yildiz savunmacisi ve ayni zamanda hucuma sagladigi katkiylada adindan sikca soz ettiren oyuncusu DANI ALVES'i renklerimize bagladik..

unutmam gereken..

eRe

Alıntı yapılan: NoPasaran - Haziran 09, 2014, 01:12:53
Sercan Correa için takas yöntemi dahil her türlü transfer macerasına kulübümüz girmeye hazırdır   ;;D

galatasaray gibisin abi ;D ;D
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

NoPasaran

;D

Bizim bi transfer politikamız var ve vereceğimiz ücretler var..

Eğerki karşı kulp kabul etmezse hayurlı olsun deriz sizin için  ;;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

K.D

Ya bırak volkan abi ligimizin üzerinden çek kirli ellerini :D
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

ERHUN

@K.D
giriyorum oyuna haberin olsun.

;D ;D Biletim bitmiş kaşife giremiyorum.