Ana Menü

KK Forum Cup 12 | basladı...| Şampiyon RCA, Kupa sk.bjk

Başlatan [KralKartal], Mayıs 22, 2014, 23:08:09

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

K.D

Tamamdır erhun abi sağol şimdiden sorun değil bakmaya çalışırım sık sık yani forum dışındakiler almadığı sürece sıkıntı yok bizden biri alsa bile aramızda anlaşırız keyfine oynuyoruz zaten hadi inşallah iyi bir oyuncu gelir :D
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

beckyZWICKY

bok gibi param var alacak oyuncu yok..

90 ve üzeri gücü olan DEFANS satan varmı? sıcak sıcak canlı canlı para denizinde boğulmak isteyen olursa bildirsin :)))
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

NoPasaran

Rafael 25 milyonn euro ya satılıktır..  ;;D

Kamuoyuna duyrulur..

1 milyonn euro bile düşmemiz imkansızdır  ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

beckyZWICKY

wooowww müthiş bi para teklifi geldi Finans Müdüründen.. her sezon Finans Müdüründen para istemişimdir 2 kere.. zaten 1 sezonda 2 kere isteyebiliyorsun.. ama hep 2-3 milyon civarları falan vermişti.. karşılığından takım hedefini 1 sıra küçültme yada %5 faizi ile taksitle geri ödeme günlük xxx bin euro gibi..

ama bu sezon ki isteğimde Finans Müdürü 10milyon 500bin euro teklif etti.. müthiş bi para.. kabul ettim.. her gün 500bin euro geri ödeme yapacağım taksitle yani..

yaklaşık 55milyon euro oldu kasamda ;D ;D zaten bunu bankaya yatırınca 1milyon euroya yakın banka faizinden kazanıcam ;D ;D ;D

unutmam gereken..

[KralKartal]

Alıntı yapılan: NoPasaran - Haziran 08, 2014, 23:58:01
Rafael 25 milyonn euro ya satılıktır..  ;;D

Kamuoyuna duyrulur..

1 milyonn euro bile düşmemiz imkansızdır  ;D

Yuh.. En fazla 17-18 eder... Kasif kralini bulur o paraya:p

Getirtiyorum defans, yolda suan, takim cok gol yedi toparlayacak ve gol bile atacak:)
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

beckyZWICKY

volkan abi rafael sezon sonuna kadar senin takımda kalcak anlaşılan.. yani elinde patlıcak görünen o ki.. mantıklı bi teklif sunda bari elinde patlamasın paraya dönsün ;D

Bu arada; Benim Kaşifte yolda.. bu gece 90+ bi defans getirecek.. yarında yine 90+ bi defans gelecek.. yani 2 günde 2 tane 90+ defans alacağım.. sonrada bi ortasahaya birini almayı düşünebilirim..

3 günde 3 transfer.. 2 defans 1 ortasaha.. ligin sonlarına doğruda duruma göre bakarım 1 transfer daha yaparım en uygun bölgeye..

unutmam gereken..

CR7

benim kaşif de getirecek bir defans bu gece
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

beckyZWICKY

Şunu taraftarlarımıza müjdelemek isteriz ki;

3-4 gün içinde takımımıza 3 süperstar oyuncu katılacaktır; 2tanesi tecrübeli ve tüm avrupaya kendini kanıtlamış savunmacılar olacaktır.. Makineli tüfek gibi olan hücüm hattımızın arkasına KALE gibi savunmacıları da ekleyince tüm taraftarlarımıza şampiyonluk güvenini vereceğimize söz veriyoruz klup olarak.. bZ SK YÖNETİM KURULU. ;D ;D

unutmam gereken..

eRe

28 milyonum var forvet arıyorum satacak varsa bilgisine :D
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

K.D

Yarın banada bir defans gelecek
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

[KralKartal]

Anlasilan gol atmak zorlasacak bu lig:) herkes defans aliyor ben dahil
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

beckyZWICKY

anlaşılan bi cok kaşif bu gece defans için yolda.. karışmasın çorba olmasında bu iş.. yada aynı lige gönderdiysek aynı oyuncuları buldularsa bir kaçımız eli boş dönecek bu geceden.. keşke anlaşmalı göndersek kaşifleri.. farklı liglere.. yada birimizin gönderdiği lige başkası göndermese..

unutmam gereken..

CR7

benimkisi ingilterede. isim veremem ama genç bir oyuncuyla anlaşmak üzereyiz.
haftaya netleşir. şu an %78
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

beckyZWICKY

Alıntı yapılan: eRe - Haziran 09, 2014, 00:18:28
28 milyonum var forvet arıyorum satacak varsa bilgisine :D

3-4 gün içinde bi oyuncu bulmassan almassan; makine gibi işleyen ve gol atan ve şuana kadar memnun edici performans sergileyen ve en golcü 2. oyuncum konumunda bulunan "CORREA"yı satabilirim sana.. Sırf sen bu oyuncuyu seviyorsun ve istiyorsun diye.. bende sırf değişiklik olsun diye ve belirttiğim sana özel sebepten ötürü bunu yapabilirim..

şu defansları bi alayımda şu 2 günde.. sonra kaşifi forvet için göndereceğim.. iyi bi forvet bulursa sana correa'yı satabilirim hala bu isteğin geçerliyse?? :)

unutmam gereken..

ERHUN

@eRe Tosun dışındakiler için tekliflere açığız.