Ana Menü

KK Forum Cup 12 | basladı...| Şampiyon RCA, Kupa sk.bjk

Başlatan [KralKartal], Mayıs 22, 2014, 23:08:09

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Alıntı yapılan: El Maestro - Haziran 05, 2014, 02:16:32
Kazansam 16 puan oluyordum liderle 1 puan kalıyordu kötü oldu bu mağlubiyet .

Geldin patlıyacak günü buldun @ERHUN sende.  :D

eksiklerini gördü hazırlık maçında :D

@El Maestro
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

IL Capitano

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

eRe

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

[KralKartal]

GOLCU PATO SATILIKTIR...

Tekliflere acigiz, nakit para gerek, takasa sicak bakmiyorum...

8 mac ortalamasi 7.5 !

Nakit sorunundan dolayi üzülerek satisa cikarilmistir. Resmi siteden teklifleri bekliyorum..
Iyi teklifle gelin.. Santrafir arayanlara duyurulur
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

ERHUN

Alıntı yapılan: El Maestro - Haziran 05, 2014, 02:16:32
Kazansam 16 puan oluyordum liderle 1 puan kalıyordu kötü oldu bu mağlubiyet .

Geldin patlıyacak günü buldun @ERHUN sende.  :D

Telafi ettim. :)
Lider The Avengers deplasmanında Cenk Tosun'un 87'de attığı golle 0-1 galip olarak dönüyoruz.

Bu arada dün Feghouli'ye bugün van der Vaart'a denk geldim ama başkası getirtiyor diye almadım/almıyorum. Forum arasında bu şekilde yazılmamış kanun var değil mi? Hani geçen tartışma oldu o yüzden soruyorum.

[KralKartal]

Pato 16.9 milyona satiliktir....

CR7

Ben getireceğim zaman belirtiyorum burada. Mesela bugün 1 forvet gelecek ukraynadan.

@Erhun

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN

@CR7

;D N'Doye satıldığı an bende forvet için Ukrayna'ya gönderecektim ama bugün (bugün satılırsa tabii) göndermeyeyim bari.

K.D

Orta sahada taarabt,marinden birisini satacağım arkadaşlar bir de laxaltıda satılığa çıkardım defanstada andreas beck i satmayı düşüniyorum kendime sağlam bir defans arıyorum takas olayı güzel olur düşünen olursa konuşalım :D
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

El Maestro

95 gücündeki Cazorla satılıktır 30 m euroya alacak olupta 2-3 m eurosu eksik olan varsa hallederiz. Daha 2 maç oldu alalı kötü bi durum yok ortada sadece kafamda bazı planları değiştirdim o yüzden satmam gerekiyor, yoksa aksi bi durum yok daha yeni aldım zaten .
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

K.D

Bende aubemeyangı aldım güzel oldu tam ihtiyacım olan bir forvet tipiydi ama rakip kırmızı görmedikçe kazanamıyorum yine 2-1 yenilmişim 2 haftadır böyle oluyor beraberliğim bile yok hiç 2 galibiyet var sadece
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

[KralKartal]

Alıntı yapılan: CR7 - Haziran 06, 2014, 11:53:15
Ben getireceğim zaman belirtiyorum burada. Mesela bugün 1 forvet gelecek ukraynadan.

@ERHUN

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Banada ispanyadan forvet gelecek, haberiniz olsun :) gerci direk girip aliyorum ama aksilik iste...

ERHUN

Lokomotif Moskova'nın mükemmel sağ ayaklı (sol ayağını da çok iyi kullanabiliyor), adrese teslim kafa vuruşları yapabilen Senegalli forveti, takımın olmazsa olmazı Dame N'Doye çok kısa süreliğine 12m€. Zararına satıyorum. Gece yarısına kadar satılmazsa eski fiyatına dönecek.

ERHUN

Kaşif zaten mevcut, gün boşa geçmesin diyerek Rusya'ya forvet için gönderdim bakalım. Aslında N'Doye'yi satıp daha yüksek fiyatlı oyuncu bakma niyetindeydim ama alan olmadı.

RCA

Bu gece 3 puanı kaybedebilirim. Yenersem süper olur ama sanmıyorum
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.