Ana Menü

Mevlüt Fenerbahçe'de.

Başlatan NoPasaran, Mayıs 09, 2014, 11:50:47

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre, Mevlüt Erdinç Fenerbahçe ile anlaştığını açıkladı.

Fransa'da yaşadığı bölgeye yakın olan Lyon'da kültür festivaline katılan ve burada futbolseverlerin meraklı sorularına maruz kalan golcü futbolcu; "Fenerbahçe'ye gelecek misin?" sorusuna "Evet" yanıtını verdi. Mevlüt Erdinç burada DHA muhabirinin sorusunu da yanıtlayarak "Evet hayırlısıyla gidiyorum Fenerbahçe ile anlaştım" şeklinde kısa bir açıklama yaptı.

Kariyerinde Paris Saint Germain formasını da sırtına geçiren Mevlüt Erdinç, Türk Milli Takımı'nın golcü isimlerinden biri.

Mevlüt, 2009-2012 yılları arasında 3 sezon boyunca PSG formasını 78 maçta giymiş ve 24 gol atmıştı.

2012-2013 sezonunu Rennes'de geçiren ve 45 maçta 15 gole imza atan Mevlüt Erdinç, bu sezon Saint-Etienne'de oynuyor. Sezon bitiminde Fransa'ya veda etmek isteyen golcü oyuncu menajeri ile görüşerek Türkiye'de oynamak istediğini söylemişti.

Bunun üzerine uzun süredir takip ettikleri golcü oyuncunun bu niyetini duyan kulüplerden Fenerbahçe, Mevlüt'ün menajeri ile yaklaşık 3 ay önce temasa geçip transfer görüşmelerini başlatmıştı. Edinilen bilgiye göre sözleşmesi devam eden Mevlüt için Saint-Etienne'e 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek. Yeni sezonda Afrika Kupası'nı ve yabancı kontenjanını göz önünde bulunduran ve Sow-Emenike-Webo gibi oyuncularının bu dönemde uzak kalacağını hesaba katarak yerli golcü isteyen Sarı-lacivertli kulübün Mevlüt ile el sıkıştığı ve resmi transfer sezonunda bu işi bitireceği belirtiliyor.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Ben beğenmiyorum Mevlüt'ü.

Bir ailem, bir Beşiktaş, bir de Sıla.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

Yerli transferi olarak çok iyitransfer.

Milli topçu

Ancak benimde öyle çok tuttuğum bir oyuncu değil
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Colgado

mevlüt'ü beğeniyorum ben ama fb'de yedek olur.

galaxy note II - tapatalk

ERHUN

El Colgado'nun dediği gibi düşünüyorum. Yerli olarak bakınca Mevlüt iyi bir oyuncu ama fenerde ancak yedek olur.

IL Capitano

Bildigim kadariyla Africa Nations Cup var bu kis. Mevlut hamlesi bu yuzden heralde.

Un cavaliere non lascia mai una Signora !
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

El Maestro

Haber doğruysa, Mevlüt Süper Lig'te her türlü iş yapar ..

Yerli olmasıda ayrı avantaj, ayrıca kanat olarakta oynar kısacası güzel transfer yapmışlar .
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

keskinli

febe son yillarda hep dogru transfer yapiyor
kaliteli ve karakterli oyuncu aliyorlar
febeye gelen adam takimi cocuklugundan beri febeliymis gibi benimsiyor
zaman degisiyor;
eskiden kafasi kiriklar febeye karakterliler bize gelirdi
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Simurg

Bizim mevlüt gibi futbolculara ihtiyacımız var fenerdede iyi iş yapar.

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

[KralKartal]

Yerli olarak Mevlut kotu degil, gayet iyi bir transfer olur.

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi