Ana Menü

Bursaspor'da DAUM gitti

Başlatan NoPasaran, Mart 23, 2014, 23:42:47

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Bursaspor yönetimi, teknik direktör Christoph Daum'un görevine son verdi.

Bursaspor yönetimi, peş peşe alınan mağlubiyetlerin ardından teknik direktör Daum ile yollarını ayırdı. Daum'un gönderilmesinin ardından Salı günü Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak Galatasaray maçına takımın başında yardımcı antrenör İrfan Buz çıkacak. Teknik direktörlük için ise Abdullah Avcı'nın düşünüldüğü öğrenildi.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

daha dün sordum arkadaşlara hala daum duruyor mu yoksa değişti mi diye cevabımı bugün almış oldum
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

NoPasaran

Bende bugün sormuştum daha kovulmadımı diye..

Cevabını akşam aldım..

Avcıyı severim ben hocalık olarak..

Başarılı olacaktır
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Sevmediğim bir adam sevmediğim bir kulüp.

Bursaspor'u küme düşürmesi niyetiyle.
Bölünür senin için uykular!

ERHUN

Daum Bild'e konuşmuş, görevimin başındayım demiş. Bir link varda Almanca daha günlük konuşma seviyesine yeni yeni geliyor :) anlayamadım ne demiş. Benim bildiğim Daum tazminatını son kuruşuna kadar almadan Bursa'dan gitmez. İstifa falan adamın tarzı değil.

ERHUN

Daum gitti ama Avcı gelmedi. Baliç'in gelmesi bekleniyordu hatta bugün TT Arena'daydı ama yardımcı antrenörüyle gelme şartı koşmuş. Bugün takımın başında çıkan Daum'un yardımcısı İrfan Buz'u taraftar benimseyince Baliç'ten vazgeçildi. İrfan Buz, Bursaspor'un yeni teknik direktörü.

GS 2-2 Bursaspor (Gol: Bekir) ve İrfan Buz'un sevinci!
Şu zıplayan beyaz eşofmanlı gözlüklü olan kişi İrfan Buz.

Alıntı Yap
15.04.1967 İstanbul doğumludur. 1971 yılında ailesi ile birlikte Almanya'ya göç etti. Almanya'da ögrenimini tamamladıktan sonra olarak Dortmund Üniversitesi Teknik İnşaat bölümünden inşaat teknikeri olarak mezun oldu.
Almanya'nın çeşitli külüplerinde futbol oynadıktan sonra 1988 yılında Almanya 3. Lig takımlarından Lüdenscheid takımından Türkiye 1. ligi futbol takımı Sarıyer Spor Kulübü'ne transfer oldu.
Daha sonra sırası ile Vanspor ve Sakaryaspor'da oynadıktan sonra 1995 yılında Almanyadan teklif alarak bu ülkeye geri döndü. Almanya'da futbol kariyerine devam ederken Barışspor Hackenberg takımında antrenör futbolcu olarak teklif aldı ve bu takımda antrenörlük hayatına başladı.
1999 yılında Henef Köln spor okulunda UEFA B lisansını aldı. UEFA B lisansını birincilikle bitirdi. Daha sonra DFB yani Almanya Futbol Federasyonu'ndan teklif aldı ve alt yapılarda U11'den başlayarak U19'a kadar bütün yaş guruplarında antrenör olarak görev aldı. Bu yapılardaki çalışmaları 1999 – 2008 yılına kadar devam etti.
2005 yılında UEFA A Lisansını aldı. 2009 yılında TFF Avrupa temsilciliği görevinde bulunan Erdal Keser hocadan teklif alarak Milli Takım scoutluğu görevine başladı. Bu bölge Schalke, Dortmund, Bochum, Essen ve Duisburg bölgelerini içine almakta, Türk futbolcularının en yoğun oldugu bölge olarak tanınmaktadır.
İrfan Buz Türkçe, Almanca, İngilizce, Sırpça, Hırvatça, Boşnakça lisanlarını ileri derecede konuşabilmektedir.

Sezon başı hem yardımcı hoca olarak hemde tercüman olarak gelmişti Almanya eyalet liginden. Şimdi 1.adam olarak görevde.

[KralKartal]

aldi parayi gitti, turkye sayesinde daumda zengin oldu ya...
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi