Ana Menü

Kralkartal Forum Cup 11 | Sampiyon El Maestro | Kupa NoPasaran

Başlatan [KralKartal], Şubat 26, 2014, 16:08:35

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Çok üzgünüz :(

10 dedik 9 attık

oysa ilk yarı 8 atmıştım
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

O kadar kazan kazan kazan bir maç daha olsa 4. Olacaz 7. Bitirdik ligi olsun takımımı tebrik ediyorum :) eğer ilk haftalar şuan son 4te olan averaj takımlarına puan kaybetmeseydim sanırım Volkan adminin yerinde ben olurdum :)

Şampiyon takımı ve averajla 2. Olan takımı tebrik ederim. Harika bir sezon ve güzel bir finish
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

beckyZWICKY

tahmin ettiğim gibi Özel antremanlardan ötürü şampiyonluğu kaybetmişim Net olarak..

sadece ligin ikinci yarısını özet geçsem bi kaç istatistikle yeterli olacaktır..

Ligin ikinci yarısında 15 maç oynamışım..

Özel antreman kullanılmadan sadece 1 maçta puan kaybetmişim.. oda berabere bitmiş..

geriye kaldı 14 maç;

Özel antreman kullanılmayan 10 maçın 10'unuda KAZANMIŞIM 1 puan bile kaybetmeden..

geriye kaldı 4 maç.. bu 4 maçta puan kaybettiğim maçlar.. ve bu 4 maçtada özel antreman kullanılmış..

:) :) :)
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

CR7

devam etsek ya :(
çok ara verdiydik tek lig kesmiyor ya
bir de çok yabancı vardı
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

beckyZWICKY

@NoPasaran

biz işkembeden konusmuyoz abi şu kadar olsaydı bu kadar daha olsaydı falan olurdu filan olurdu diye.. ;D ;D

biz sadece resmi rakamlarla. resmi istatistiklerle konusuruz.. bZ SK.

ahahhahahahaa

ve yine uyuz oldum ya geçen sezon gibi.. bu sezonda en cok özel antreman kullanılan takım olmuşuz.. boşuna bu oyunun bu özelliğine uyuz oluyorum diye defalarca söylemedim ;D ;D ;D

unutmam gereken..

ilhan mansız_melis

Son hafta 7 atıp sezonu kapatmışız ;D

Tebrikler Serkancım.

Bir ailem, bir Beşiktaş, bir de Sıla.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

İstatistik konusunda haklısın  :hehe
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

@NoPasaran'a üst üste 2 maçta da özel antrenman kullandım @beckyZWICKY

ve @El Maestro 'yu da yendim seni de yendim değişen bir şey yok yani.

NoPasaran

Ben ligi burada vermişim..

6 maç  üst üste galibiyet yok
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

beckyZWICKY

bak benim hedefim 5. sıra..

seninki 6..

ondan dolayı puanın biraz daha yüksek görünüyo..

2kusur milyon euro için 1 basamak hedef küçültmeyi kabul ettim finans müdürüne karşı.. ;D

bırak abi sen bunları ;D lig tablosu istatistiğine ve diğer istatistiklere bakalım ;D ;D ;D

---------------------------------------------------

@CR7

ama ligin bitimine 2 maç kala oynadığımız maçta almayaydın Özel antremanı belkide şuan 1. sırada olabilirdim ;D bir beraberlik koparabilsem bile yetecekti bunun için ;D ;D   ve ayrıca değişen bişe yok dediğin senin için böyle.. senin için herkese eşit oynamışın.. genel olarak volkan abi ve bana değil 6'şar adet ile genelde.. :) neyse yahu bu boş ve önemsiz konu.. uzatınca ciddiyete doğru gider.. gerek yok o yüzden; Kısaca;

bu arada beyler bayanlar.. herşey geyiklemesine, zarflamasına.. ve Geyik anlamında kızdırmaca..

15 tane özel antreman kullanılsa nolur sağlık olsun der geçerim oyun sonucta eğleniyoruz.. eğlenecek kızdıracak ve psikolojik savaş yaratacak şeyler arıyoruz.. ;D

ve Herkese coookkkk teşekkür ederim herkes zamanını ayırdı, oyuna da muhabbetlerde katıldı... her kimsenin lig konumu ne olursa olsun eğlenebildiğini düşünüyorum.. oyunda olmasa bile oyun muhabbetinde öyledir en azından..

ve şimdi bu ligi geride bıraktık.. geride bıraktıgımız gibi; konusunuda geride bırakmak gerek..

yeni lig için konusalım.. ne zaman yaparız? ve bu sefer YABANCI olmasın LÜTFEN... :) )))

unutmam gereken..

NoPasaran

FANTAZİ KENTİ - NoPasaran lig boyunca hayranlık uyandıran bir performans gösterdi ve sonuçta sıralamada 3 konumunda yer aldı.

Di Stefano Pasa yönetimindeki takımın ligi üst sıralarda bitirmesi beklenmiyordu. Fakat bunun yanlış bir varsayım olduğu hemen kanıtlanmış oldu. Kapalı gişe oynanan maçın sonunda taraftarların 'Di Stefano Pasa, Di Stefano Pasa, şampiyon biziz!' şarkısını söyledikleri duyuluyordu. Di Stefano Pasa taraftarların bu tavrından dolayı çok memnundu ve bu sezon gösterdikleri muhteşem destek için kendilerine övgüde bulundu.
Di Stefano Pasa gösterdiği başarının ardından acaba yılın teknik direktörü olabilecek mi? Bu soru cevabını beklerken bir şey kesin görünüyor: yeni teknik direktör arayışında olan pek çok kulüp kendisini almak isteyecektir ve bu da teknik direktörün ilgisini çekebilir. "Bir süre daha burada kalıyorum" diyerek taraftarların güvenini tazeliyor.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

bu arada ligin ilk yarısı neredeyse hiç oynamayıp 2.yarısında attığı gollerle gol kralı olan correa yı tebrik ediyorum 26 gol nedir lan ! ibra bile yarısını anca attı ;D ;D

Sezonun takımı
Rebic
(NoPasaran)
Correa
(Uşak Sportif)
Suárez
(Kardemir Mae)
Thauvin
(Kardemir Mae)
Kroos
(NoPasaran)
Bale
(bZ SK)
Doria
(NoPasaran)
De Sciglio
(FC Beton Lev)
Santon
(Kardemir Mae)
Corluka
(FK 1)
Szczesny
(Kutahyaspor.)
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ERHUN

Corluka mı? Fazla oynatmadım ben o adamı ya.

CR7

Kupa finalinde gittim akinfeev i oynattım. Ne zaman o oynasa fark yedik bir sürü gol yedik

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ERHUN

Dün Yiğit yazdı diye soruyorum, yakın zamanda herkesin katılacağı bir lig yapmayı düşünüyor musunuz? Net cevap gelirse ona göre takım alırım veya almam.

Gerçi niyet yoktu gibi, bu turnuvadan önce kralkartal "son turnuvamızı yaparız sonra yaz geldi zaten" diyordu.