Ana Menü

Dany Nounkeu (Galatasaray'a Geri Döndü)

Başlatan ERHUN, Şubat 01, 2014, 23:32:16

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

Su adama ULU demeseniz, sanki Ataturk .. Sacma geliyor... Kac kere gozume carpti.. :)

Gecikmis bir karar, hain gorevini yapti, olan takima oldu
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

El Maestro

Şu konuda gercekten hakli cikmak istemezdim..

Ama ne yazik ki gorunen koy kilavuz istemezdi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ERHUN

Normaldir. İyi oynadığı, kötü oynadığı zamanlar oldu ama her zaman hain gözüyle bakıldığı için burada barınamayacağı belliydi.

[KralKartal]

Aksini ispat edemedi maalesef... Oynasaydi adam gibi..
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

beckyZWICKY

bizim içimizdede "paralı askerler" var görüldüğü üzere.. bi nefret ediyordum dany'den , bi "yaa içinde kötülük ş.refsizlik yoktur. profesyonel görüyordur forma rengi farketmeksizin işini yapar yaa" diye ümit ediyordum iyi niyetle bakıyordum.. hep böyle git-geller arasındaydım..

ama artık sabit bir karar ve kanıdayım.. Nefret ediyorum.. derhal terket bu takımı! bu formayı derhal üzerinden ömrün boyu çıkart!...

şimdi gelipte diyebilir bazı arkadaşlarımız.. ve eminim ki vardırda zaten böyle arkadaşlarımızda..

onlar gelip zıttını yazmadan; ben onunda açıklamasını yapayım..;

"nolmuş yani.. adam sonuna kadar haklı ve en doğal hakkı parasını istemek.. "

diyecek olan arkadaşlarda işin en berbat en pislik tarafını görmüyor ne yazık ki..

kimse, hiç bir oyuncumuza bedava oyna yada hakkın olan parayı alma veya paranı isteme demiyor.. herşeyin bir uslubu bir adabı vardır..

Böylesi kritik bir ligin finalindeyken.. şampiyonlar ligi uğruna böylesi kritik anlar ve maçlardayken; BU NASIL PARA İSTEME ŞEKLİDİR?!?!?!?!?!

sen kimsin ulan! "paramı verin yoksa elazığa gelmem" ne demek?!?! sen kimsin arkadaş böyle bir lüksü olabilir mi bir futbolcunun ya.. üstelikte böylesi çok önemli bir maç öncesinde.. Bunun adı resmen; tehditle, tehdit ederek para istemektir..

eğer ki bunu gerçekten yaptıysan.. gerçekten artık antremanlara bile çıkma Dany efendi...
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

NoPasaran

Aynı şeyleri yazacaktım bende @beckyZWICKY  ile..

Bu maç öncesi para muhabbeti yapılması çok ayıp..

Çalışanın en yoğun günde maaşına zam istemesi gbi bişey..

Sinir bozucu..

İdmana çıkmam diyorsa çok doğru karar alınmış..

Bu futbolcu arkadaşların (escude) asgari ücret alıyor gibi konuşması da çok ilginç..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Katılıyorum. @beckyZWICKY'nin dediği gibi böyleleri takıma alınmamalı.

Yalnız zamanında aynı şeyleri yazdığımda tepki görüyordum, demek ki futbolcuya göre muamele varmış.
Futbolcuların maaşları haber olduğunda "sanki asgari ücrete çalışıyorlar, sülalelerine ömür boyunca yetecek parayı 1 yılda alıyorlar, ne olmuş biraz geç alsalar?" dediğimde "biz çalışırken biraz geç verseler patrona laf etmez misin?" şeklinde cevap geliyordu. Aynı şey olmadığının görülmesi sevindirici.

carsi52

Transferi doğru bulanlar deli gibi savunanlar bile yanlış yaptıklarının farkındalar artık.

Transfer olduğu zaman sezon sonu geldiğinde savunanların pişman olacakları zaten belliydi.Önemli olan karşı çıkanın veya çıkmayanın haklı veya haksız çıkması değildi.

Olan Beşiktaş'a oldu Beşiktaş'ın paraları çöpe gitti belkide Beşiktaş'ın seneye şampiyonlar ligi olayı çöpe gitti.

Yönetim artık bu sezon akıllanmıştır umarım.

Bölünür senin için uykular!

ERHUN

Herkes her tahminini tuttursa, ben her tahminimi tuttursam iddiaa'dan parayı kaldırırdım. Pedro oynatılmadığı zamanlar 1-2 maçı baz alarak forumda en çok savunan kişilerden biriydim belkide en çok savunandım. Dany iğnelemen bitince onun içinde 1-2 kelime yazarsan samimiyetin ortaya çıkar belki.

Dany tutacak diye düşündüm olmadı bu kadar büyütecek bir şey yok. Karşılıklı kin var falan zannediyorsan yanılıyorsun, ne kadar boş tehditler vs. edilsede önemsemiyorum internet üzerinde oluyor böyle şeyler.

Sırf Dany değil Jermaine için Schalke'ye verilen 200 bin €, Jermaine'e verilen 850 bin €'da boşa gitti. Sezer için Fener'e verilen 1.75 milyon €'da boşa gitti, Sezer'in maaşıda, Süzen'in maaşıda, Toraman'ın maaşıda boşa giden paralara sayılabilir. Serdar Kurtuluş için Gaziantep'e verilen 1 milyon € ve Serdar'ın maaşıda boşa gitti. Beşiktaş'ta boşa giden paranın haddi hesabı olmaz, bu sezonda olmadı, yanılmadık.

ilhan mansız_melis

Yalnız Erhun yazınca hatırladım, bu takımda Gökhan Süzen de vardı ya ;D

Bir ailem, bir Beşiktaş, bir de Sıla.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ERHUN

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Beşiktaş tarihinin en gereksiz 10 transferi içerisinde kendine yer bulur, net.

Bir ailem, bir Beşiktaş, bir de Sıla.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Sezer transferinede karşı olduğumu diğer saydığın bütün konulardada bu şekilde düşündüğümü o konuların içinde ki yazılarıma bakarak samimiyetimi görebilirsin özellikle sezer konusunda.

Kişisel olarak söylemiyorum dany konusunu genel olarak söylüyorum tehdit felan zaten göremedim yazıda.

Dany futbolundan önce alınış şekli olsun galatasaray'a sağlanan fayda olsun başlı başına bir hataydı.
Sezerde aynı şekilde öyle.Demek istediğim Beşiktaş'ın hem parası çöpe gitti hem galatasaray kazandı.

Jones içinde Beşiktaş'ın parası çöpe gitmiş oldu fakat o paralar ne geseye ne fenere gitti vede o transfer ne fenerin kontenjanını ne gesenin kontenjanını rahatlatmış oldu alınış şekli ne sezer gibi ne dany gibi değildi.

Neyse olan oldu yapıcak bir şey yok artık tek avunduğum nokta yönetimin ders almıştır bu tarz transferlerden vazgeçmiştir.
Bölünür senin için uykular!