Ana Menü

Kralkartal Forum Cup 10 | Lig sampiyonu CR7rubin , Kupa KralKartal

Başlatan [KralKartal], Ocak 18, 2014, 03:13:05

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Alenen şike kokan sözler..

İhsan abiyi yensem sana uygulamazdım :-\

;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Maçın önemini belirttim benim açımdan Batuhan bir şey demedim :D

1 puan alsam iyidir yani :D
Bölünür senin için uykular!

Batuhan

Ben de diyorum ki şartlar bunu gerektirdi,İhsan abiyi yenip cikisa gecsem son antrenman hakkımı ikinci devreye saklardim mutlaka ama zirveden kopmamak adına son umudumu da kullanmaya karar verdim 😃

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Koca hestiy aya bedenem ?

ERHUN

Tam Taison'u satmaya niyetlenmiştim, geçen hafta Hulk sakatlandı ve 7 hafta yok. Taison tekrar 11'e döndü bu maç. Çıktı 2 gol attı, onun sayesinde Karabük deplasmanından 1-2'lik skorla galip olarak İstanbul'a dönüyoruz. Eyvallah Taison. Eyvallah maçın adamı Ramires. Sloganımızı da yazalım: "Copacabana merkez burada futbolcu herkes".

Batuhan

Iman gücü ile oynamisiz,hic beklemedigim derecede bir galibiyet almisiz.
Umarım suni bir çıkış olmaz bu.Antrenman hakkım kalmadı ve daha ligin ortasına gelmedik :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Koca hestiy aya bedenem ?

carsi52

5 yemişiz deplasmanda.

Rakip özel antrenmanlı olunca mağlubiyet kaçınılmaz olduda 5 yemek ne demek bir daha ki maça kadar izin yok topçulara tesislerde kalsınlar.

beckyZWICKY

Deplasmanda 0-2 kaZanmisim.. Ama lig sonuncusunu.. Zaten anca onu yeniyim.. ;D

Bu sezon benim takım davar gibi ya ;D ;D
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

eRe

deplasmanda 3-0 kazandım

bruma 2
ibra 1

iki maçta 9 gol attım hiç gol yemedim.tekrar atağa kalkmak sevindirici
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

carsi52

Bu gece Resul ile kendi sahamda oynuyorum mutlak kazanmalıyım ve liderliği geri almalıyım.

carsi52

Yuh resul ne yaptın ya 5 tane atılır mı bana gelen bu aralar patlama yapıyor.

Bu oyuna sinir olmaya başladım ama ha 2 gün önce liderliğe oynuyorduk 2 sonra 2 maçta 10 gol yiyor takım hadi yenilmeyi anlarımda 2 maçtada 5 yemek ne demek ya.

RCA

ne ozel antreman kullandim.ne de bir sey. Bunun nasil oldugu hakkinda bir fikrim yok. acikcasi bende anlamiyorum bu oyunu artik. zorlanmayacagim rakiplere yeniliyorum. zorlanacagim rakibi yeniyorum. Garip yani
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

ERHUN

Bende özel antrenman kullanmadan İman Gücü'ne 4 attım. Messi-Kerim-Bernard-Ramires.

Bol gollü maçların olduğu bir hafta olmuş.

carsi52

Abi takım liderken 2 maç üst üste 3 maç üst üste yenilmeyi anlarımda 2 maçta 5 nasıl yenir aklım almıyor.

Allahını seven defans yada ortasaha satsın nedir bu arkadaş ;D

RCA

oyunculari alirken defans ve orta sahayi kaliteli alip forveti sonradan alirim demistim ve oyle yaptim ama hala forvet eksikligi cekiyorum.
erhun ile macim var yarin gece zor maç olacaği kesin. deplasman olmasina ragmen bir adim o onde. kazanmak isteyecektir. ben bu ligde kendimi iddaali gormuyorum açıkçası. yeter ki yabancilara kaptirmayin lig kupasini
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

[KralKartal]

Resul toparladin takimi, zaten lider ile fark az, yani ligde hersey olabilir.
En guzelide bu, bizim lig cekismeli geciyor cidden.

Beni yenmissin yazamadim, tebrikler :) hak etmissin.

Bugun maca gelince galip gelmis takim, sakat ve cezali futbolcumuz var,
yarinki macta puan kaybi yasarim sanirim. Takimda galibiyet istikrari yok
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi