Ana Menü

Kralkartal Forum Cup 10 | Lig sampiyonu CR7rubin , Kupa KralKartal

Başlatan [KralKartal], Ocak 18, 2014, 03:13:05

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beckyZWICKY

Alıntı yapılan: El Maestro - Ocak 21, 2014, 02:43:55
4-4-2 daha iyi bence .

Bende bir soru sorayım, Bale var bende mesela oyunda orta saha oyuncusu olarak geçiyor ben 4-3-3 oynasam, 3lü forvetin kanatlarından birine Bale'yi koysam kötümü oynar ? Normal şartlarda gerçekte oynuyor ancak burda orta saha oyuncusu olarak geçtiği için durum nasıl olur anlayamadım bilen varsa bi açıklasın ? Aynı durum Draxler içinde geçerli mesela .

Denemedim hiç bu tarz birşey ama tahminimce sıkıntı olmaz iyide oynar.. Sonucta hucum gücü yüksek oyuncu.. Oyun dikkate alıyodur bunu.. :)
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

CR7

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Ocak 21, 2014, 11:40:04
Alıntı yapılan: El Maestro - Ocak 21, 2014, 02:43:55
4-4-2 daha iyi bence .

Bende bir soru sorayım, Bale var bende mesela oyunda orta saha oyuncusu olarak geçiyor ben 4-3-3 oynasam, 3lü forvetin kanatlarından birine Bale'yi koysam kötümü oynar ? Normal şartlarda gerçekte oynuyor ancak burda orta saha oyuncusu olarak geçtiği için durum nasıl olur anlayamadım bilen varsa bi açıklasın ? Aynı durum Draxler içinde geçerli mesela .

Denemedim hiç bu tarz birşey ama tahminimce sıkıntı olmaz iyide oynar.. Sonucta hucum gücü yüksek oyuncu.. Oyun dikkate alıyodur bunu.. :)

Ben alex teixeira yı oynatıyordum iyi de oynuyordu.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Batuhan

Buralarda Portekizlileri sevmeyiz  8)
Koca hestiy aya bedenem ?

CR7

Dolsa da başlasak artık ya

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

RCA

Bu ligde hedefim yine ilk 6. ama gercekci hedefim yok yani. O yuzden bu ligde şampiyonun ben olmayacaği kesin takimlari incelemedim hiç ama dolsun yine bi ilk 3 tahmini yapacagim.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

RCA

Star Wars ın kadrosu benim geçen sezonki kadromun kopyası gibi.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

carsi52

2 yabancı geldi lige artık geri kalanlar forumdan olsun.

Bölünür senin için uykular!

ERHUN

Geçen ligde takımımı çok sevmiştim o yüzden ilk 3 iyi ardındaki 3 idare eder geri kalan sonuç kötü demiştim, inanıyordum takıma. Bu defa takıma diğer takım kadar ısınmadım. Ne olup ne bitecek, kaçıncı olacağım sene sonu göreceğiz. Nedense eski ligdeki havamda yok. Şampiyonluk dışındaki hiç bir sonuç sürpriz olmaz benim için, 2'nci olmakta 16'ncı olmakta.

[KralKartal]

Alıntı yapılan: carsi52 - Ocak 21, 2014, 20:13:38
2 yabancı geldi lige artık geri kalanlar forumdan olsun.

Forumdan katilan yok daha, artik yabancilari kabul edecem ki basliyalim
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carsi52

Melis internete girmiyor abi bu aralar o görse konuyu katılır diye düşünüyorum.

Biri daha vardı unuttum adını geçen lig için tüh kaçırdım diyordu oda konuyu gördüğünde katılabilir.

Gökhanında katılma ihtimali vardı.

[KralKartal]

Takimlar alinmis kilit acilmis, sonuna kadar kilit olmuyor 3. Gunde bir aciliyor sanirim.
Yazik oldu ama forumdan 11 takimiz 5 disardan...

Herkese bol sans:)

[KralKartal]

Penaril np nin takimi cok iyi bence:) dikkat edin... Genc ve ilerde baya zorlar ligi..

Oyuncu kalmadi diyenler, son 5 takim'a bakin...

RCA

Bu sene bizim forumdan çıkar umarım şampiyon

That's me.

beckyZWICKY

bir bölge süper, diğer bölge kötü.. gibi bir takım kurmadım.. her bölgem eşit şekilde, iyi sayılır..

kaliteli bir takımım olduğunu düşünüyorum..

tek sorun kadro darlığı..

ortasahaya 1 takviye ile yettirebilirim..

2 cezalım olsa bile 4-3-3 oynar yine oynarım..

bu mentalite ile kurdum takımı.. orta düzeyde çok fazla adam olmaktansa, toplamda; 3 forvet, 5 ortasaha, 5-6 savunma yeter benim için, en azından ilk 11'e çıkacak tüm oyuncular en düşük 89 seviyesinde olacak.. sakatlık ve cezalılık durumlarında sistemsel değişikliklerle bu sorunu atlatabileceğime inanıyorum..

herkese şimdiden başarılar.. zevkli bir lig geçeceğine inanıyorum :) her takımın güçleri birbirine yakın.. kim şampiyon olur, ilk 3'e kimler girer vs diye bir tahmin yapmak gerçekten zor :) ))))

EDİT: 84 kusur seviyede olan bir ortasaha transferi yaptım şimdi.. alternatif yedek kalsın zor,beklenmedik durumlar için.. yaşı 27 falan ama gelişir gücü yinede bu alternatifin..

geriye sadece ilerki günlerde 1 tane daha alternatif yedek defans almak kaldı.. Takım iyi seviyede şuan bence..

yinede takım bekleneni veremezse sansasyonel bir hucum satın alabilirim yada hucum takası yapabilirim..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

carsi52

Lige deplasmanda yabancıyla başlıyorum ;D

Hedef galibiyet.Taktik konusunda kararsızım şuanda rakibime göre bi taktikle çıkacam umarım lige iyi bi başlangıç yaparım.