Ana Menü

2014 Kış Transfer Dönemi (Gerçekleşen Transferler)

Başlatan ERHUN, Ocak 03, 2014, 16:16:58

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

GS Manisaspordan Oğuzhan Kayar ı 2.2 milyon TL karşılığında satın almış

--------------------

Galatasaray, İsviçre'nin Basel takımından Türk asıllı Endoğan Adili'yi transfer etti ve daha sonra İsviçre takımlarından Grashoppers'a kiraladı.

------------------

[/size]Galatasaray, Borussia Dortmund'dan transfe [/size]ettiği genç stoper Koray Günter'i Liv Hospital'da sağlık kontrolünden geçirdi.Bir gün önce gizlice İstanbul'a getirilen 19 yaşındaki stoper ile 4,5 yıllık sözleşme imzalandı. Koray'ınsağlık kontrolü de basından gizlendi. Dortmund'da forma şansı bulamayan ancak gelecek vaadeden Koray Günter için sarı kırmızılılar Alman Kulübüne 1 milyon euro ödedi.
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

RCA

Alıntı yapılan: eRe - Ocak 29, 2014, 14:42:31

GS Manisaspordan Oğuzhan Kayar ı 2.2 milyon TL karşılığında satın almış

--------------------

Galatasaray, İsviçre'nin Basel takımından Türk asıllı Endoğan Adili'yi transfer etti ve daha sonra İsviçre takımlarından Grashoppers'a kiraladı.

------------------

[/size]Galatasaray, Borussia Dortmund'dan transfe [/size]ettiği genç stoper Koray Günter'i Liv Hospital'da sağlık kontrolünden geçirdi.Bir gün önce gizlice İstanbul'a getirilen 19 yaşındaki stoper ile 4,5 yıllık sözleşme imzalandı. Koray'ınsağlık kontrolü de basından gizlendi. Dortmund'da forma şansı bulamayan ancak gelecek vaadeden Koray Günter için sarı kırmızılılar Alman Kulübüne 1 milyon euro ödedi.

Adamlar işlerini gizliden gizliye yapıyor. Biz de sağır sultan duyuyor.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

eRe

özellikle koray günter fmde geleceğin en iyi defansı oldu bende hep.o yüzden öyle birini almalarına üzüldüm
www.erdemeksi.com

ERHUN

Koray Günter'i göreceğiz bakalım. Çoğu oyunda bir kaç yıl sonra sayılı stoperlerden oluyordu. Kendini geliştirebileceği bir takıma gitmesi bence en iyisi olurdu. Dortmund'da önünde Subotic-Hummels onlar sakat olursa Sokratis var. Yalnız Sarr bir kaç maç forma giydi ve resmen Dortmund'un ipini çekti. Ondan bile forma alamıyorsa ne kadar iyi olabilir ki diye de düşünmüyor değilim. Neyse bakalım şehir efsanesi mi çıkacak yoksa yıldız adayı mı çıkacak.

eRe

galatasaray

"Centro Atlético Fenix ile Lucas Elias Ontivero'nun transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir''

"[/size]Profesyonel[/size] [/size]futbolcularımızdan[/size] Armindo Tue Na Bagna 'Bruma'nın 2013-[/size]2014[/size] [/size][/color]futbol[/size] sezonu sonuna kadar [/size]Gaziantepspor[/size] Kulübü' geçici [/size]transferi[/size] konusunda [/size]anlaşmaya[/size] varılmıştır. [/size]Oyuncunun[/size] bu sezon içerisindeki sabit [/size]transfer[/size] [/size]ücretleri[/size] Şirketimiz tarafından ödenecektir."
www.erdemeksi.com

eRe

Profesyonel futbolcu Koray Günter ve kulübü Borussia Dortmund GmbH & Co.KGaA (Borussia Dortmund) ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne 2.500.000 EUR tutarında bonservis ücreti ödenecektir (Borussia Dortmund ayrıca 2015-2016 sezonunda oyuncuyu 7 Milyon EUR'ya geri alma hakkına sahiptir). Borussia Dortmund'a, oyuncunun sözleşme süresi boyunca 20 resmi maçta oynaması durumunda ilave 150.000 EUR, 40 resmi maçta oynaması durumunda ilave 150.000 EUR ve 60 resmi maçta oynaması durumunda ilave 150.000 EUR daha ödenecektir.
Oyuncunun kendisiyle ise 4.5 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır:
2013-2014 sezonu 2.yarısı için:
300.000 EUR sabit transfer ücreti ve 5.000 EUR maç başı ücreti,
2014-2015 sezonu için:
700.000 EUR sabit transfer ücreti ve 5.000 EUR maç başı ücreti,
2015-2016 sezonu için:
800.000 EUR sabit transfer ücreti ve 5.000 EUR maç başı ücreti,
2016-2017 sezonu için:
900.000 EUR sabit transfer ücreti ve 7.500 EUR maç başı ücreti,
2017-2018 sezonu için:
1.000.000 EUR sabit transfer ücreti ve 7.500 EUR maç başı ücreti, ödenecektir.
Ayrıca, futbolcuya 2013-2014 futbol sezonunda 10 resmi maçta oynarsa 75.000 EUR ve sonraki her bir sezonda 20'şer resmi maçta oynarsa her bir sezon için 150.000 EUR daha bonus olarak ödenecektir."
www.erdemeksi.com

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

eRe

Galatasaray, Arjantinli genç oyuncu Lucas Ontivero'nun transferini KAP'a bildirdi.

İşte o açıklama:

Profesyonel futbolcu Lucas Elias Ontivero ve kulübü Centro Atlético Fenix ile oyuncunun transferi için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne 2.000.000 EUR tutarında bonservis ücreti ödenecektir.
Oyuncunun kendisi ile ise 4.5 futbol sezonu için anlaşılmış olup, anlaşma şartları aşağıdaki gibidir:

2013-2014 sezonu 2.yarısı için :175.000 EUR sabit transfer ücreti ve 5.000 EUR maç başı ücreti,
2014-2015 sezonu için :350.000 EUR sabit transfer ücreti ve 5.000 EUR maç başı ücreti,
2015-2016 sezonu için :450.000 EUR sabit transfer ücreti ve 5.000 EUR maç başı ücreti,
2016-2017 sezonu için :550.000 EUR sabit transfer ücreti ve 5.000 EUR maç başı ücreti,
2017-2018 sezonu için :650.000 EUR sabit transfer ücreti ve 5.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir
www.erdemeksi.com

ilhan mansız_melis

Bu Galatasaray neye güveniyor anlamıyorum.

Gelecek sene 5+0+3 kuralı olacakken bu kadar yabancı oyuncu transfer etmeleri ilginç.

Bir söz mü aldılar acaba TFF'den ?

carsi52

Sırf bunların patlaması için 5-0-3 kuralı gelsin istiyorum.
Bölünür senin için uykular!

ERHUN

ERHUN

Rodrigo Tello (Eskişehirspor) -> Elazığspor  =  Bedelsiz transfer

ilhan mansız_melis

eRe

Galatasaray, Burdisso'yu açıkladı. Açıklamada; "Profesyonel futbolcu Guillermo Enio Burdisso ve kulübü Club Atletico Boca Juniors ile oyuncunun 2013-2014 futbol sezonu 2.yarısı için geçici transferi konusunda resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir." ifadeleri kullanıldı

G.Saray'dan borsaya açıklama: "Profesyonel futbolcu Veysel Sarı ve kulübü Eskişehirspor Kulübü Derneği ile oyuncunun transferi konusunda resmi görüşmelere başlanmıştır.Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir."
www.erdemeksi.com

ERHUN

Dany'i gönderip Burdisso diye bir kapalı kutu al. Yaz transfer sezonunda olsa eyvallah ama kış için hiç mantıklı değil.

Veysel Sarı hakkındaki düşüncelerimi sağda solda yazmıştım, TD'de varda buraya yazdım mı bilmiyorum. Serdar Kurtuluş'tan farkı yok benim gözümde, 3 İstanbul takımında oynayacak kapasite yok. Yabancı kuralının ekmeğini yiyerek GS'ye transfer oldu ama forma şansı bulamayacak.