Ana Menü

Fenerbahce ve Yanal hakkinda....

Başlatan [KralKartal], Aralık 12, 2013, 13:32:16

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

Senelerdir Yanal iyi veya vasat bir teknik direktor tartismasi dursun, 3 buyukler ile hep anildi durdu, ve suan Fenerbahcenin
teknik direktoru.

Yanal'in oyun anlayisi Fenerli futbolcularinkiyle ayni sayilir. Bu konuda sorun yasamiyacak ve yasamiyorda. Ve goruldugu gibi mevcut

puan cetvelinde basarili bir grafik ciziyor.

Burada konusmak istedigim bu degil, YANAL bir cok kez Besiktas ile anilirken veya Yanal gelsin diyenler oldugu icin, hep bir gozum onun
ustunde gibiydi, en azindan merak ederdim Yanalin takimlarini.

Ve her aldigi takimi, sezonun ilk yarisi dehset oynatip, muthis bir kondisyon yuklemesi yaparak, basarili ve cok kosan takim ortaya cikiyordu.
Puan cetvelindede bunu görebiliyorduk.

Burada dikkati cekilmesi gereken bir olay var, ikinci yari(yani devre arasindan sonra)YANAL ve takiminda nasil ilk yaridaki gibi muthis bir cikis yakaladilarsa, o sekilde muthis bir

düsüs görüluyordu, ve ust siralardan alt siralara dogru inis basliyordu.
Bu Yanalin her calistirdigi takim icin gecerli diyebilirim, yanilmiyorsam. yada bir cok kez bu sekilde oldu diyede duzeltebilirim.

Fenerbahcedede durum ayni eski calistirdigi takimlardaki gibi, kondisyon super, ve zaten Turkiyede kondisyonun iyi oldugu zaman, ikinci yari bir cok takima fark atarsin ve Fenerbahcede atiyor.
Ve Yanali hep o nedenle OLMAZ o ya, ilk sezon iyi ikinci sezon vasat takim dusuyor diye istemiyorum diyordum, halada o dusuncedeyim.

Ama kafamdaki soru, Fenerbahcede diger calistirdigi takimlar gibi ikinci yarida dusus yasar mi? Ben bir düsüs yasiyacagini hala dusunenlerdenim. Ama tabiki Fenerbahceli futbolcular, genclerbirligindeki futbolcular ile kiyaslanamaz, daha profesyonel olmak zorundalar, ve bu dusus anadolu takimlarinda hep yasandi Yanal ile, Fenerbahce ile yasanir mi bunu bir kac ay sonra gorup burada tartisacagiz, siz ne dusunuyorsunuz...?
Bence yasanacak, Yanal kendini tekrarliyacak.

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

ilhan mansız_melis

Sezon başında çok konuşuldu bu konu.

Ben pek ihtimal vermiyorum nedense ama umarım düşüş yaşarlar.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

keskinli

febe düsüs yasamaz bence
sadece kondisyondan dolayi basarili degillerki
iyide oynuyorlar
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

NoPasaran

Bence yanal bu kadar kaliteli isimle ilk kez çalışıyor ve düşüş yasamazlar. İstediği gibi kadroyu değiştiriyor..

Bi bakıosun webo yedek bi bakiosun sow kadroda yok..

Şansları yanindada olsa iyi oynadılar son haftalarda..

Şampiyonluk yolunda en favori takım

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Alıntı yapılan: NoPasaran - Aralık 12, 2013, 20:24:05
Bence yanal bu kadar kaliteli isimle ilk kez çalışıyor ve düşüş yasamazlar. İstediği gibi kadroyu değiştiriyor..

Bi bakıosun webo yedek bi bakiosun sow kadroda yok..

Şansları yanindada olsa iyi oynadılar son haftalarda..

Şampiyonluk yolunda en favori takım

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende bunları söylicektim tam olarak.

Önce ki takımlarında kadro sorunu yaşıyordu Fenerbahçede böyle bir sorun yok.Devre arasında da transfer yaparlar.
Bölünür senin için uykular!

eRe

bir gerçek var. 90.dakika da gol atan takım şampiyon olur
fb de bunu yapıyor.
bizse 90. dakika da gol yiyen bir takımız.
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

[KralKartal]

90.dakikalarda ve uzatmalarda 100.yilda Besiktasta cok gol atiyordu ve galip geldigimiz bir cok mac oldu.
Ve sampiyon olduk, burada kondisyon cok onemli, Turk takimlari genelde 60.tan sonra oyundan dusuyor, Besiktasta oyle.

Ki avrupa maclarinda 60.tan sonra oyundan dustugumuz icin (kondisyon yetersizligi) basit rakiplere bile yenildigimiz oluyordu.

Fenerbahce bu sekilde devam ederse sampiyonlugu garantidir, ama ikinci sezon dususe gecerse (1.sezon cok yuklenildigi icin vs) o zaman Besiktas ve diger takimlar ortak olabilir.

Izleyip gorecegiz

El Maestro

Tüm yazılanları okudum, bu konuyla paralel ancak birazda dışına çıkarak herkese şu ufak soruları sormak istiyorum çünkü gerçekten aklıma takıldı.

Kondisyon olarak Fenerbahçe bizden daha iyi, daha çok koşuyor ve anladığımız/izlediğimiz kadarıyla antremanlarda bize ve diğer takımlara oranla fazlasıyla kondisyon depoluyorlar.. Yani kısacası Fenerbahçe'li futbolcular bize göre daha çok efor sarfediyor. Peki biz niye daha çok sakatlık veriyoruz ? Doğru olan bol kondisyon antremanımı ? Veya bir başka soru Bilic'in Yanal kadar antreman bilgisi yokmu ?

Özellikle son soruyu çok düşünür oldu son günlerde Beşiktaş taraftarı, bu kadar cok sakatlığı şanssızlığa veya sadece birtek antrenöre bağlıyamazsın bunun kesinlikle uygulatılan antreman programıyla ilgisi vardır . Hem takım 60'dan sonra düşecek, hem daha az efor sarfetcek ama bunları senden 2 neredeyse 3 kat daha fazla yapan bir takımın sakatlığı senin takımına oranla devede kulak olucak . Bu sizcede sorgulanması gereken bi durum değilmidir ? Amacım kesinlikle Bilic'e sallamak değil buda yanlış anlaşılmasın ancak bunlarıda sorgulamadan edemiyor insan ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

[KralKartal]

Sakatliklar gecen sezonda vardi (aybaba), sorun nerede anlamadim...

Batuhan

Türk futbolunda kalp krizi geçiren oyuncular hangi hoca yönetimindeyken bu durumla karşılaşmış,bir bakın isterseniz.

Ersun Yanal tamam kondisyon yüklemesi yapıyor ama,lig boyu Fenerbahçe'li bir oyuncu kalp rahatsızlığı yaşarsa şaşırmam.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Koca hestiy aya bedenem ?

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

[KralKartal]

Ihtimal yukseliyor o ayri ama bu kalp krizleri/ölümler genelde sakatliktan cikanlarda oluyor, yani kullanilan ilaclar igneler bu etkiyi yaratmakta, genelde oyle ve buda arastirildi ama pek gundemde degil maalesef.

turkiyede kaLp krizi geciren ve hatta ölen futbolculArin sakatlik durumlarina bakin anlarsiniz.

NoPasaran

Meduna mıydı O VARDI

Ediz vardı..

Ancak Fenerabahçe 90 dk it gibi ısııyor açıkcası taraftarıjnı memnun ediyor..

Başarılı ise sorun değil

Adam ligin los galaktikosuna 11 puan fark atmış..

Bence eleştirilecek son insan ..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

herkes elestirilir, messi c.ronaldo bile, yanal kim luce bile elestiriliyorken...

ama 2.yari gorecegiz, bakalim tarih kendini tekrarlayacak mi

[KralKartal]

karabuk macinda fenerin dususu basladi gibi, o cok kosan savasan takim yerine sahada yoklari oynayan kondisyon eksikligi yasayan bir takim vardi...karabuk 90+ larda bile hucum yaparken, fener ataga cikmakta zorlaniyordu..

bu daha baslangic.. :) Ha gayret kartalim sen tum maclari al sampiyon ol.