Ana Menü

9.hafta| Akhisar Belediyespor v Beşiktaş 26 Ekim 2013, 19:00

Başlatan keskinli, Ekim 23, 2013, 19:54:58

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

Atiba-Oğuzhan değişikliği yerine Atiba-Veli olsaydı belkide farklı şeyleri konusuyor olurduk su an, o durumda bence Oğuzhan'ın cıkarılması yanlıştı .

Uzun uzun bu maç için hiç yorum yapasım gelmiyor, fark 5 puana çıktı daha ne olsun .

Ama tek diyeceğim var artık yeter Ersan'ın yaptığı hatalar Beşiktaş'a yakışan bir futbolcu değil bizi yaktığı kaçıncı maç oldu acaba ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

keskinli

ilk yari bakamadigim icin bi sey diyemiyorum
2. yari icin bakarsam iyiydik bence
oyuncu degisikliginde almeidayi cikarmak yanlis oldu
böyle kanatlardan ortalarin cok oldugu maclarda maclarda o tip bi oyuncun olmali
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

beckyZWICKY

hiç bişe yazasım yok vallahi..

sadece kötü oldu psikolojik olarakta bu puan kaybı..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

El Maestro

Bide yazmadan geçemiyeceğim kazma Almeida'nın 1-0'ken o kaçırdığı gol ..

Devamını yazmama gerek yok çünkü büyük ihtimal hakarate kaçarım .
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

El Colgado

yeter artık almeida defol git artık her hafta senin yüzünden din, iman sövüyorum. bıktırdın canımdan!
ümraniye'ye gelip fuck off diye haykırmak istiyorum yüzüne.

ERHUN

İlk golde Ersan'ın, ikinci golde oradaki herkesin hatası var. Üçüncü gol ne oldu ne bitti anlayamadım, biri maçı beginnerda açmış sandım her atak gol olunca. Bence Tolga'nın gollerde hatası yok. İlk golü tutacak kaleci yoktur veya şansa tutar. İkinci gol tutulabilirdi yenebilirde atlayacağın yere bağlı adamın nereye vuracağı belli değil, son gol tam köşeye gitti. Çıkardığı çok iyi toplar var. Olcay gol attı ama pek iyi değildi bence. Töre çok top ezdi. Pektemek'e olan inancım her oynadığı maç biraz daha azalıyor. Oğuzhan gerçekten fark yaratıyor.

El Colgado

kerim'in oynamasi lazım.
iki maç üst üste ilk 11 oynasın formayı daha bırakmaz.
güven lazım o çocuğa.

NoPasaran

Herşeyden önce geçen hafatki Rize maçı eziyetinden sonra açıkcası daha memnun kaldığım bir maç oldu. Zira Beşikrtaş gibi bütyük bir takım pozisyona girmekte zorlanıyorsa benim için sıkıntıdır giremiyorsa sıkıntı düzeltilebilir bugün ki sıkıntıda böyle..

Bu maçın kaybedilmesindeki yani puan kaybındaki ana sorun BİLİÇTİR..

Neden kimseler değinmiyor açıkcası anlamıyorum..

Beşiktaş3.golü bulduktan sonra rakip iyice demoralize olmuş ve yürüyecek ayağı kalmamış ancak Bizim hoca kenardan maçı izliyor..Oyuna golden 2-3 dk sonra müdahale etse bu son bölümleri çok daha önceden yaşayabilirdik..Hocanın görevi maç öncesi kadarf saha içerisindede oyundan kopmamasıdır ve malesef oda heyecana kapılıp bu işi bırakınca olan oldu.

Bunun dışında o savunmanın hali nedir Allah Aşkına. Bugün herhalde Gökhan Zan - Bekir savunması olsa bugün bu takıma karşı 1-5 gibi bir skorla dönerdik. Escude ve Ersan inanılmaz kötü oyuncular. Kötü oynuyorlar demiyorum KÖTÜ OYUNCULAR. Resmen bitmişler. Orta sahadaki savunmasızlık başka bir konu ancak bunlar birebirlerde bile o kadar kötülerki Beşiktaşın MUTLAKA AMA MUTLAKA SİVOK - FRANCO (OLMAZSA DEVRE ARASI BAŞKA OYUNCU) ile yoluna devam etmesi lazım. Böylesine içler acısı bir hale düşmek koca Beşiktaşa yakışmıyor..

Fernandes Formsuz, Oğuzhan sakatlıktan çıkmış ancak Yedeklerde Muhammed yok. Muhammed cezalı yada sakatmı bilmiyorum ancak eğer kadroya alınmadıysa Skandaldır bu ciddiyim. Bu ikiliden zaten bu maç sonu çıkmyacağı bu kdar belliyken MÜTHİŞ bir ayağa sahip Muhammed neden yok halen bilmiyorum..

Motta ve Serdar da malesef iyi oyuncu değiller sıradan oyuncular..

Almeida için daha önceki haftalar dedim artık yoruma gerek yok. Kızmıyorum yapacak bişey yokadam bu kadar oynayabiliyor. Ama tabi her maç sallıyor bir tane onuda düşünerek en az kızmamız gerekenlerden birisi diye düşünüyorum..

Kerim oynar, Ozzy oynar, fernandes iyiyse oynar, gökhan oynar, atiba ve veli oynar,  kaleciyide beğenmiyorum ama oda oynasın hadi..

Gerisi bu takımın oyuncusu değil..

Savunmasındaki 4 oyuncusunun ikisi ÇOK KÖTÜ, Diğer ikisi vasat kaleciside eh işte olan bir takımında şampiyon olması hayalden öteye geçmez..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Colgado

ilk gol ve son golde ersan'ın hatası var.
ersan eski ritmini kaybetmiş nedense sakatlık sonrası mental olarak kendini takıma veremiyor.

keskinli

cabuk gaza geldik galiba
besiktasin kadrosu bi kac oyuncu haric üst seviye oyunculari degiller
maddi acidanda sorunlarimiz devam ediyor,fazla dillendirilmesede

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

[KralKartal]

Biten birsey yok, toparlanacagiz elbet? Sadece suan elimizdeki firsatlari kacirdik.

Bu sene sampiyon olamazsak ikinci olmamiz gerek ki direk (eger fener sampiyon olursa) SL ne katilalim.

Besiktasa defansa orta sahaya ve forvete takviye gerek. Almeida kalabilir ama yanina onu tamamlayan biri lazim.
Eneramo neden oynamiyor onuda bilmiyorum. Anlamis degilim.
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carsi52

İlk yarıyı izleyemedim fakat maç 1-0 iken Almeidanın kaçırdığı pozisyonu gördüm.

İlk yarıyı izlememiş olsamda yediğimiz golleri gördüm o saçmasapan golleri 3-1den deplasmanda maçı 3-3'e getirmekte güzeldi her ne olursa olsun.

Yetenekli 1 oyuncumuz olsa durumu 4-3'e bile getirebilirdik.

Fenerle puan farkı 5 oldu fakat fenerin sırasıyla maçları bursa deplasmanı,galatasaray,antalya deplasmanı,Beşiktaş,Rize deplasmanı

yani işleri çok zor artık bu haftadan sonra puan kaybetmememiz gerek.
Bölünür senin için uykular!

K.D

Öncelikle özür dilerim maça gitmenin verdiği heyecanla konuyu açmayı unutmuşum bi de 2 aydır evde net yoktu ama yine de bahane değil. sağolasın ahmet abi açmışsın konuyu.

Maça gelecek olursak stadda gayet güzel atmosfer vardı 3-1 olduktan sonra biraz düşüşe geçsekte gelen gollerle beraber taraftar görevini yaptı ama keşke frei ve atiba daha önce gireydi de efsane bir geri dönüş daha yapsaydık.

Herkesi tek tek değerlendirmek zor ama Ozzy her maç bu takımda oynar,Almeidanın 1-0 dan sonra kaçırdığı golün açıklaması olamaz!,olcay vasattı,ferdi eh işte, defanstaki iki kalastan bahsetmek dahi istemiyorumm,serdarda o kalaslardan farklı değil bence deafansın en iyisi yine ramondu,tolganın yediği gollerde bence fazla suçu yok hele 2. yarı tam köşeden çıkarttığı bir top vardıki ben kesin gol demiştim o defansla bu kadarını bile iyi kaldırıyor bence.

Ama keşke Beşiktaşım her hafta egeye gelse de her hafta deplasmana gitsem özlemişim be seni sevgili! :)
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)