Ana Menü

Estonya 0-2 Türkiye | Türkiye 0-2 Hollanda

Başlatan carsi52, Ekim 11, 2013, 19:48:22

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

ben 2li averaja bakılıyor diye biliyorum genel averaj sonrası

neyse kazanmadıktan sonra bu hesapların bi manası yok. önce hollanda'yı yenelim.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

keskinli

bende ikili averaj olarak biliyorum
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

beckyZWICKY

hollanda maçı çok ama çok zor.. şu F.Terim adındaki egosu dünyalar olan adamı gram sevmem ama eğer hollandayı yenip gruptan çıkarsak o zmn gerçekten ne kadar sevmesemde heykeli yapılası bir teknik direktor diyeceğim.. ulan hadi yenelim gruptan çıkalımda şu nefret ettiğim adama heykelin yapılsın diyeyim ya.
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

El Colgado

avcı başarısız olduğu için başarı sağlamış gözüküyor ama bizim milli takımın zaten yapması gereken buydu.
umarım play off'a kalırız. dünya kupası'nda heyecan yaşamak istiyorum!

keskinli

Alıntı yapılan: keskinli - Ekim 13, 2013, 16:59:49
bende ikili averaj olarak biliyorum
avrupa sampiyonasinda ikili avaeraj,dünya sampiyonasinda gol averajina bakiliyormus
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

CR7

eşit olması durumunda gol averajı sonrasında ne geldiğinden bahsediyoruz.
ikili averaj mı yoksa atılan gol mü?

carsi52

Olmadı yenemedik Hollanda'yı..

Bi Dünya Kupasını daha televizyondan seyredicez.

1 tane üst düzey forvetimiz olsa ya sadece 1 tane yenerdik Hollanda'yı.
Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Saçma saçma goller yedik..

Bu takımın kesinlikle santraforu yok..

Hakan Şükürden sonra olmadı yani malesef..

birde selçukla felan olmaz bu işler.. ismiyle oynuyor sadece
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Alıntı yapılan: NoPasaran - Ekim 16, 2013, 01:22:18
Saçma saçma goller yedik..

Bu takımın kesinlikle santraforu yok..

Hakan Şükürden sonra olmadı yani malesef..

birde selçukla felan olmaz bu işler.. ismiyle oynuyor sadece

Selçuk çok kötüydü gerçekten.

Türkiyede yok ki kesinlikle santrafor abi..
Bölünür senin için uykular!

Guti ORÇ.

Maçta gördüğüm, selcukla burakla olcanla olcak is degil  bu takim nuri sahini oynatamadi. Bu jenerasyon bitmis. Oguzhanlar falan toparlar inşallah.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

NoPasaran

Geçen gün Eurosportta Selçuk Meireless ve Fernandes kıyaslaması yapılmıştı verilerle.. Buldum işte burada

http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2013-2014/fernandes-meireles-ve-selcuk-un-performanslarini-karsilastirdik_sto3962831/story.shtml

Geride kalan yedi hafta sonunda bir gol altı asist ile oynayan Fernandes bu üçlü içerisinde en fazla skora katkı yapan oyuncu olarak göze çarpıyor. Bir asisti bulunan Raul Meireles dört kez gol pozisyonuna girmesine karşın skor üretemezken, Selçuk'un gol veya asisti bulunmuyor

İşte burada bir sorun var. Selçuk özellikle ilk geldiği sene inanılmaz oynadı ancak sonrası yok. Galatsaray Fb ve Beşiktaş'ın şike soruşturmasından dolayı gelidiği durumdan sonra ligi sürklase ederken Selçuk sadece ilk seneki adıyla oynadı.. Bugün ardadan sonraki en yaratcısı oyuncun sözde.Ama adamın daha gol ve asisti yok. Yani bu adam yok..

Arda da iki maçtır kötü açıkcası ve milli takım duruyor. Bugün aslında kötü değildik ama yaratıcı oyuncu sorunu yaşadık. Hollanda nasıl 24 maçtır yenilmiyor hayret ediyorum. İnanılmaz kötü bir savunması var. Bugün Türk milli takımında Fernandes Oğuzhan orta sahası olsayd o iki kötü santrafora rağmen gol bulurduk..

Santrafor konusunda malesef sıkıntı yaşıyoruz buda diğer konu. Düşünün biraz özellikleri olan Semih bile yıldız olmuştur bir dönem. Semih golcü ve zeki. Ancak modern futbolun üst düzey santraforu olacak kapasitesi hiç olmadı. Ama burak ve umut iki aynı tip oyuncu görüntüsünde. Ben oyumu sürekli buraktan yana kullanıyorum.Umut burada ekstra fazlalaık. İşte burada Pektemek olsun, Şişmanoğlu olsun onlara çok iş düşüyor. Türkiyede yükselmek çok kolay aslında. Düşünün Cenk Tosun kurtarıcı gibi maça girdi.. Bizim cenk tosun yani :) Ne kadar iyi olabiilir ki baktığın zaman..

Ama sevindim heyecanlandım ve ilk kez Allah senin belanı versin be diye bağırdım. Terimi sevmiyorum ama bu katkıyı verdi bize.Bir his oluşturdu bu yüzden tebriği hak ediyor..

Biz macaristanı yenemeyerek bu treni kaçırdık malesef. Yanalım yanalım o maçlara yanalım..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Yedekte Onur ve Tolga var, gidip Volkan'ı oynatıyor. 2 sezon önce olsa eyvallah ama geçen sezon ve bu sezon Volkan iyi değildi/değil.
Stoperde Semih oynuyor. Her maç hata yapan (rakip iyiyse hata sayısı artıyor, çok göze batıyor) bir stoperden daha fazlasını beklemiyorum. Bana göre milli takıma alınması hata.
Selçuk iyi değildi. Caner'in yokluğunu çok hissettik, Hasan Ali iyi değildi. Ne bileyim iyi yoktu sanki. Gitmeyi gram hak etmedik, FT'ye denilecek bir şey yok elinden geleni yaptı bundan daha farklı bir şey yapamazdı zaten. Dediğim gibi ruhsuz futbolcu topluluğu bunu hak etmedi, sen Romanya-Estonya-Andorra-Macaristan'ı geçip 2'nci olamıyorsan hiç gitme zaten.

Keşke Macarlar gitseydi, samimi olarak diyorum onların gitmesini çok istedim ama Rumenler eline gelen şansını tepmezdi, tepmedi de.

NoPasaran

Romanyayı tuvalet kağıdı eder , üstüne sifon çekerler..

O takım nasıl playoff a kaldı şaşırıyorum..

Santraforu Stancu arkadaş :))

İlk golde Volkanla beraber Semihinde hatası var. Hatta Semih'in daha çok..

Kaleci konusunda ben farklı düşünüyorum Erhun senden. En iyisi yine Volkan aralarından. Ama oda hiç bir zaman Musleradan aldığın güveni sana vermiyor.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

geldiğinden beri banko olan Töre yok takımında bek oynayan Olcan var.
yahu bu kadar mı korktun Robben'den. savunma yapar diye mi düşündün?
anlamadım olcan tercihini.
umut - burak ikilisiyle başlamasına bir şey diyemem. ilk yarıda burak'ın 2 pozisyonu vardı. 1'i ilk yarı sonu kontrol edemeyip ayağından aştığı, diğeri de yetişip topa dokunamadığı.
2. yarı Töre girene kadar bir olay yoktu. Töre-Olcay girdi 5 dk içinde geri kalan dakikalarda bulduğumuz pozisyonu bulduk aynı sayıda şut çektik.
şu takımın şu grupta 4. olması resmen rezillik. Romanya burada puan kaybedilmeyecek takımdı. Macarlar da öyle.
Sorumlular ise Abdullah Avcı,onu göreve getiren TFF ve her maç hata yapan ve gol yememize sebep olan overrated Semih Kaya'dır. çok net.
Büyük ihtimal Semih bir süre daha kalırsa gs'nin toramanı olur,vefa vs. diye diye kulübü sömürür. allah sabır versin gslilere de o zaman.
neyse zaten maçlar da geç saatte olacaktı. kim izleyecek o saatte milli takımı bu ülkede. :D

El Colgado

fatih terim profesyonel değil malesef duygusal bir hoca.
dün mevlüt oynasa durum daha farklı olabilirdi. burak ısrarı bizi bitirdi.
oyuncular da motive olmamış ya da aşırı motivasyon sonucu gelen gol futbolcuları tüketmiş. arda oyunda hiç yoktu.
beklediğim bir sonuçtu. ama hollanda'ya yenilmek sorun değil bu maça gelene kadar olayı bitirmek lazımdı.
6 yıldır turnuva dışarısındayız, çok üzüldüm o heyecanı yaşayamayacağımdan dolayı. yazık...