Ana Menü

STSL. 7.hafta Eskişehirspor:0-BEŞİKTAŞ:1 (05.10.2013-19:00)

Başlatan Banucan, Ekim 01, 2013, 23:38:51

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

Gözün aydın Melis. ;D

Eneramo'dan gol bekliyordum ama formsuz doğal olarak. Ömer, Antalya'daki performansı gibi, sonradan girdi attı. Bu Muhammed'i beğenmiyorum ben. Veli ve Fernandes'de sapıttı.

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

El Colgado

zor deplasmanlarda böyle oynamak normal. böyle oynarken kazanmak önemli. pozisyona giremedik ama vermedik. golü atanın kazanacağı bir maçtı ama bizim hakkımızdı golü atmak.
tebrikler beşiktaş!

CR7

Alıntı yapılan: CR7 - Temmuz 17, 2013, 15:18:32
Alıntı yapılan: eebjk - Temmuz 17, 2013, 14:27:46
1 Hafta :Beşiktaş - Trabzonspor 3
2.Hafta : K.Erciyes-Beşiktaş 3
3.Hafta : Beşiktaş-Gaziantepspor 3
4.Hafta : Bursaspor-Beşiktaş 1
5.Hafta : Beşiktaş- Galatasaray 1
6.Hafta : Mp.antalyaspor- Beşiktaş 3
7.Hafta :Eskişehirspor-Beşiktaş 1
8.Hafta : Beşiktaş-Ç.Rize 3
9.Hafta : Akhisar - Beşiktaş 3
10.Hafta : Beşiktaş - Karabükspor 3
11.Hafta : Kayseri - Beşiktaş 1
12.Hafta : Beşiktaş - K.Torkuspor 3
13.Hafta : Fenerbahçe- Beşiktaş 0
14.Hafta: Beşiktaş- Sivasspor 3
15.Hafta : Kasımpaşa - Beşiktaş 1
16.Hafta : Beşiktaş-S.B Elazığspor 3
17 Hafta : Gençlerbirliği - Beşiktaş 3

ilk yarı 38 puan.
şampiyonluk. nirvana

ilk 7 hafta 15 puan demiştik. 15 puan.
güzel.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

IL Capitano

atan kazanir diye dusunuyordum, öylede oldu. Fernandes asist yapti , eyvallah da ama artik sorunu neyse cözulsun. Sorun yoksa yedek kalsin cunku kabak tadi veriyor bana.

Tebrikler Ömer ve tesekkurler Besiktasim.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

El Colgado

fernandes 10 numara değil kimse sergen ya da alex beklemesin o yüzden. performansı düşük çünkü orta sahada onu rahatlatan kimse yok. oğuzhan olduğunda iyi paslaşıyorlar. necip ve veli fazla etkili olamıyor bu konuda. ama necip'i bugün beğendim ben, defansif olarak.

El Maestro

Aslında iyiydik kötü denilmez ancak hücum varyasyonlarında istediklerimizi gerçekleştiremedik ve tam anlamıyla organize olamadık ..  Bunun 2 sebebi var,

Birisi malumunuz maç öncesinde de konuştugumuz gibi 2 tane tam defansif orta saha ile oynamamız Veli-Necip.. 2side kötü değildi aslında hatta Necip beklenilenden daha iyiydi bile diyebiliriz ancak bu isimlerin ofansif olarak verebilecekleri bu kadar bunu hepimiz biliyoruz . Beşiktaş gibi bir takım bu kadar cok defansif oyuncuyla oynamamalı buda bambaşka bir tartışma konusu tabiki ..

2. konu ise Olcay ve Gökhan Töre .. 3 haftadır göremiyoruz bu arkadaşları sahada, cismen varlar ama sadece o kadar . Gökhan'ı bi nebze ayırabiliriz defansa yardım ediyor koşuyor vs.. ancak özellikle Olcay'da çok ciddi performans düşüklüğü söz konusu ve kesinlikle bu bölgede rotasyona gidilmeli .. Elimizde Kerim Frei gibi potansiyel yıldız varken sanki çok alternatifsizmiş gibi hala daha şans verilmesini ben anlamsız buluyorum şahsen . Bu 2 oyuncu ne pas alışverisi yaptı doğru dürüst ne boş koşular, hal böylede olunca fazla pozisyon bulamamamızda normal.

Eneramo'ya gelirsek bence maç eksiği göz önüne alınırsa iyi bir performans sergiledi diyebiliriz, çok acımasızca eleştirmek haksızlık olur. Tam olarak gücü yerine gelince bence kendisinden daha sağlam bir şekilde faydalanabiliriz. Ömer ise Antalya'dan hatırladığımız gibi yeni Semih Şentürk'ümüz olabilir ..  :)

Sonuç olarak her ne şartlarda olursa olsun Eskişehir zor deplasmandır. 2 haftadır yenilen bir takım olarak böylesine zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılmak sevindirici ..

Ve umarım buda tekrar başlayan bir galibiyet serimizin başlangıcı olur ..  :bjk
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

keskinli

kötü gidisi durdurduk
iyi oynamadik
ama ne olursa sun sonucta eskisehir deplasmani kolay degil
tebrikler kartalim
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

NoPasaran

Valla zor maçtı..Bugün iyi futbolu zaten kimse beklemiyordu sanırım. Stress en büyük düşmanımızdı ancak buna rağmen neredeyse rakibe hiç pozisyon vermeden 90 dk yı bitirdik. Bu rakip Fenerbahçe karşısında oldukça iyi oynamış, Galatasaray karşısında ise sıkıcı bir oyunda bir kaç kez öne geçme şansı yakalamış ama berabere bitirmişti..Liginde bana göre en zorlu 2-3 deplasmanından briisi..

Buna rağmen oyunun bence her alanında oyuna hakimdik. Belki pozisyona girmedik doğru dürüst ama oyunu hızlandırsak her an gol atacak gibide oyunun mutlak hakimiydik bana göre..

Beşiktaşın oyun düzenini daha çok eleştireceğiz malesef. Bu maçta özellikle kulübeyi. 3 tane forvet ile ytedek kulubesini oluşturmanın mantığını anlamadım. Pektemek, Ömer ve Dentinho. Bunların yerine bir tane kerim koysalar çok daha iyi olmaz mı anlamadım açıkcası. Gökhan  ve Olcay inanılmaz kötü oynuyorlar. Öyle böyle değil yani. Tamam belki bende hoca olsam önce onlarla başlarım ama elimde bir değiştirme hamlesi mutlaka olması gerekiyr. Beşiktaşın kadrosu geniş ama bunu kullanamıyor şu an için bence. Tabi hoca bizden iyi görecektir biraz beklemek lazım..

Enaramoyu beğendim. Valla beklediğimden iyi çıktı. Mutlaka oynarsa üzerine katacaktır. Almeida ne kadar gol atarsa atsın taraftarın ondan alamdığı bir takım şeyler var. Bakalım bir tane yabancı santrafor hakkımızı ilerleyen dönemlerde kimden yana kullanacağız..

Fernandes için ise diyecek bişeyim yok artık. Beşiktaşın Batalla gbi gidip bir tane adam bulması lazım sanırım. Bu arkadaşın istikrar sorunu ve suratı artık teknik heyetinde canını sıkmaya başlamıştır. 2,5 milyon euroluk bir oyun malesef oynamıyor. Sadece yan toplarda etkili bir fernandes çekilmiyor. Mutlaka iyi oyuncu ama sorunları var bellki yine ve bunların acil çözülmesi lazım. Etkili bir Fernandes takımın yaarısı neredeyse ama bu haliyle oynama be arkadaş dedirtiyor açıkcası..

Oyunu aslında çok irdelememek lazım. Buz gibi bir hava ve çok stressli bir maç. Çok iyi bir galibiyet , müthiş özgüven gelmeiştir inanıyorum takıma..

Allahımdan br istedğim var şu takıma Oğuzhanı ver onun yerine Fernandes dahil kimi sakatlarsan sakatla..Ben Oğuzhanı özledim arkadaş.Buda diyeceğim son söz
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

İlk yarı kötüydük tamam.

2.yarı gayet iyi değilmiydik ?
Bölünür senin için uykular!

IL Capitano

Ben 10 numarasinda 5 numarasinda degilim. Yapabileceklerini bildigim, gördugum icin söyluyorum. Beklentileri karsilamiyor. Beklentiler kapasitesine göre olusuyor. Bilmiyorum böyle istedi mi oyniyan istemedi mi salliyan / yatan oyuculari sevmiyorum. Dun kac tane topu ayagindan aldilar ben sayamadim.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

ilhan mansız_melis

Ben defansımızı çok beğendim maçta. İleride doğru düzgün pas yapamadı Eskişehirspor Erkan'la falan. Solda Atiba'yı da beğendim.

Veli çok eleştiriliyor ama golden önce topu saklaması mükemmeldi bana göre.

Ömer'i ne kadar çok istedim şu takıma biliyorsunuz, inanılmaz sevindim gole. İnşallah devamı gelecek. Sezer ne zaman kadroya girecek merakla bekliyorum.

Son dakikadaki karambol Kiev maçındaki gibi olmasa da yine ufak çaplı bir kriz yarattı sol tarafımda.

Tolga Özkalfa inanılmaz kötüydü. 2-3 pozisyonda Necip'i mahvettiler de kırmızı çıkaramadı ve bence penaltımızı da vermedi.

Tebrikler Beşiktaş'ım.

Alıntı yapılan: ERHUN - Ekim 05, 2013, 20:59:14
Gözün aydın Melis. ;D

:lol
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.