Ana Menü

STSL 6.Hafta: MP Antalyaspor 2-0 Beşiktaş

Başlatan ERHUN, Eylül 26, 2013, 17:28:57

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RCA

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

djinonu

tff operasyonunda basarili olmustur!
katkilarindan dolayi futbolcularada tesekkürler...

ilhan mansız_melis

Bu takımı bu hale getirenlerin ABV.

Yenildiğimiz takıma, hocaya bak.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ilhan mansız_melis

Geçen hafta olanlar yüzünden hırslanacağımızı, motive olacağımızı düşünmüştüm. Yanılmışım.

RCA

neyse böyle sıkıntılar yaşayabiliriz. Önemli olan devamını bu şekilde getirmemek.

federasyonun takımımız üzerinde bıraktığı deformasyon bizi resmen yıktı.

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

ERHUN

Maçın başında Hugo iyiydi, sonra o da takıma ayak uydurdu.

Maçın geneline bakınca beğendiğim tek isim Ramon Motta.

keskinli

ne desek bos
yenilgiyi hakettik
cok kötü bi orta saha vardi,veli,olcay,atiba ve fernandes kelimenin tam anlamiyla bitiktiler
üzerine bide defansta kisisel hatalar yenilgiyi kacinilmaz yapti
takimin hali sanki geceden kalma gibiydi
bu yenilgi bizim ayaklarimizin tekrar yere basmasini sagladi
aklima bi alman atasözü geldi mac esnasinda;
"günü aksam olmadan övmemek gerek"
sampiyonlugun en büyük adayi degiliz,simdiye kadar oynadigimizi maclari gözönüne alirsak
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

El Colgado

atiba sağ beke geçer ortada veli-mami oynar. yoksa atağa kalkmakta sorun yaşarız. töre de bozuk. takım çok kötüydü. ama en kötüsü sivok. ortada giden maçta diarra'yı kaçırdı, ikinci gol de cabası.

ilhan mansız_melis

El Colgado

motta da şu an için üzülmez iki. ortalar allah'a emanet gerisi normal. kerim'in mutlaka sol açık denenmesi gerek, olcay bozuk. mami'de oynar ortada. atiba-veli çok defansif.

NoPasaran

Öncelikle Beşiktaş taraftarının bir anda felaket telllalliğine başlamasını anlamakta zorlanıyorum. 2 maç kaybettik bunlar olabilecek sonuçlar..

Ancak sıkıntılarıda görmezsek olmaz..

Maç öncesi yorumunda da belirttim büyük takımların bu denli iki orta saha ile oynaması sorunun ana başlangıcı bence. Atiba ve Veli ikiside diğer rakiplerimizde bırak 11 i yedek zor başlayacak kapasitede iken ikisi birden ilk 11 başlarsa bundan sonraki haftalardada bu tarz sonuçları malesef görmeye devam ederiz. Bunu Volkan görüyor Bilic görmüyor mu ? Bilemem. Ben 20 senedir Türk Futbolunu takip ediyorum Bilic sanırım ilk kez bu sene. Fatih Terim mesela bu işi çözmüş. Hücum gücün çok iyi olacak Türkiye liginde oynarken. Sağdan soldan gel bir şekilde gol buluyorsun ama gelirlken yada gelmen için usta ayaklara ihtiyaç var..Bunlarda ne Veli nede Atiba kimse kusura bakmasın..

Ben iki tane "kazma" ile oynayıpta oyuna hükmettiğimiz çok az maç hatırlıyorum açıkcası. Ama geçen sene Oğuzhan ve Fernandesli bir sürü maç aklınıza gelebilir hatta bu senede direkt olarak Tromso ve Bursaspor maçlarını ilk akla gelen maçlar olacaktır. Beşiktaşın çok geniş bir kadrosu var. Bu kadroda ülkedeki ayakları en iyi yerli oyuncuların bir kaç tanesi bulunuyor. Muhammed gün geçtikçe kuvvetlenirken birde Sezer gerçeği var. Bu çocuk küstürülmemli ve artık kadroda kendisine biraz olsun yer açılmalı. Ayakları ve şutları etkili bir oyuncu birisi buna tabi önce kendisi Bilice göstermesi gerekiyor..Yoksa haftaya oynanack Eskişehirspor maçıda bizim için oldukça sıkıntılı olur

Bireysel olarak oyunculara çok fazla girmek istemiyrum ama Tolganın performansı hayal kırıklığı yaratıyor. Bir kaç hafta daha bekleyip öyle yorumlayacağım ama böyle devam ederse Cenk o kaleyi alır gibi geliyor..

İkinci bir konu..Bir takım gol yiyebilir yenik duruma düşebilir hatta 2 farklı yenik durumada düşebilir. Ancak ondan sonra anadolu takımları bile pozisyona girebiliyorkan Beşiktaşın Hem Galatasaray hemde bu maçta neredeyse tek pozisyonu olmaması düşündürücü.Beşiktaş yerine bugün herhangi bir takım olsaydı 2-0 dan  3-2 ye getirebilirdi çünkü gerçekten çok çok çok kötü bir savunması olan takım vardı karşımızda. Biraz ciddiyetle ve saldırı ile başlasa idik bugün Muhteşem Beşiktaşı yine konuşabilirdik..Ancak 1 golle darmadağan olacaksan büyük oyuncumuyum  diye biraz düşüneceksin kimse kusura bakmasın..

Oyuncu anlamında sahada kalan iyi oyuncu yoktu. Spikerler ve burad Erhunun söylediği Almeida iyiydi ifadesini görünce şaşırdım bence Sivok Töre Olcay ile beraber sahanın en kötülerindendi.

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Çok kötü bi futbol oynadık aslında rakip Antalyada berbattı.
Geçen hafta geseyi bu hafta S.aybabayı sevindirdik işte olan bu.Oğuzhan olmadığı zamanlar Muhammed'i denemek gerek artık o bölgede.

Hakemlere gelince sanki 2003-2004 sezonunu hatırlar gibiyim..
Bölünür senin için uykular!

ERHUN

İlk mesajımda yazmayı unutmuşum.

"Pektemek gol demek" diye diye heba oldum. Sakatlıklar çok etkiledi, formuna bir türlü gelemedi. Çok sevmeme rağmen bu haliyle oynamaması gerektiğini düşünüyorum. Onun yerine Ömer'in girmesini tercih ederdim. Gerçi o ne hâlde bilmiyoruz ama Pektemek'in daha iyi olması gerekiyor.

NoPasaran

Haftaya Eneramo kadroda olur Fernandesin yokluğunda
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Eylül 29, 2013, 22:59:44
antalya macina dönersek, bence zor gececek stresli gecebilir, 3 puan alirsak cok iyi moral olur ve artik kimse durduramaz BESIKTASI

yenilebilir kelimesin agzima almak istemedim ama umutlu degildim bu mactan.

Daha dune kadar takima ozguler yagdiranlar suan takima kufur ediyor. Ergenlerden kurtulamadik gitti.
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi