Ana Menü

#31 Ramon Motta

Başlatan ERHUN, Eylül 05, 2013, 21:04:35

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IL Capitano

[emoji1]

Un cavaliere non lascia mai una Signora !
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

ERHUN

Sen kal be Ramon.

Avrupa'da çok adam kaçırır başımıza iş açar diyordum ama gün geçtikçe Ramon gelmezse Gökhan Süzen-İsmail Köybaşı-Uğur Boral 3'lüsüne kalacağımız düşüncesine kapılıyorum.

NoPasaran

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, Motta'nın bonservisini almayı düşündüklerini ancak son olarak teknik heyetin onayını beklediklerini söyledi.

Siyah beyazlı takımın geçen sezon başında 1 yıllığına Corinthians'dan kiraladığı Ramon Motta, sezonun tamamlanmasının ardından ülkesi Brezilya'ya döndü. Beşiktaş forması ile oynadığı 26 maçta 1 gol, 4 asistlik performans sergileyen Brezilyalı futbolcu bir çok kez kariyerine siah beyazlı takımda devam etmek istediğini vurgulamıştı. Teknik heyetin de 26 yaşındaki oyuncunun performansından memnun olduğu bilinirken Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı Motta'nın bonserivisini alabileceklerini söyledi.

"YÜZDE 80 BONSERVİSİNİ ALIRIZ"
Kavalcı, "Biz Motta'dan, Motta'da bizden memnun. Geçen sezon iyi bir performans sergiledi. Ülkesine dönmeden yaptığımız son konuşmada Beşiktaş'ta kalmak istediğini tekrar söylemişti. Bana göre yüzde 80 ihtimalle bonservisini alırız. Tabi ki konu ile ilgili son kararı teknik heyet verecek. Hocamızın vereceği rapora göre kararımız netleşecek. Bonservisi konusunda rakam vermek istemiyorum ama çok yüksek bir miktar ödemeyeceğiz. Hatta Motta Corinthians Yönetimi ile konuşup bonservis konusunu halledebileceğini söyledi. Farklı bir durum yaşanmaz ise önümüzdeki hafta oyuncu bonservisini alabiliriz" şeklinde konuştu. Kaynak: Ntvspor
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

1.1m€ mu 1.3m€ mu ne opsiyonu vardı diye biliyordum ama yokmuş. 2m€ istiyormuş Corinthians. Kulüp, Ramon'a bonservisini alabilirsen al yoksa kiralamaya çalışırız tekrar demiş. Şu çok meşhur 11m€'muzu nereye kullanacağız acaba?

ERHUN

Ramon'la anlaşmışız. Corinthians'la da görüşülmüş 1-2 güne cevap verirler dedi.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

K.D

Güzel olur bide sol tarafa adam aramayalım 4 senedir fenerde olan canerinde defansı bu seneye kadar çok iyi değildi bence ramon gelişime açık bir adam :D
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

eRe

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Motta 1 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer edildi. 2 yıllık sözleşme imzalayacak olan Brezilyalı, senelik 1.1 euro kazanacak. Motta, yarın kampa katılıcak. (LigTV)
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

ERHUN

CR7

Logo üstte durmalı yanda değil :(
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)